- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
6 percig nem tart a folyamat, 4-5 közé tenném (1. reccs végén állítottam le). Két pörkölés között is hagytam neki időt hűlni, sajnos mégis látszik, hogy megindult a műanyag.
(#36857) Agostino: Igen, az enyém is így működik. Ha régi, akkor remélhetőleg abba sem került biztonsági termosztát. A vajolvasztó tálka a tetején éppen bírja, vízzel amúgy sem szívesen kínálnám a szerkezetet.
Pont ott indult meg az anyag, ahol a tálka beül a fedélbe, ott még nedves ruhával sem tudok rajta segíteni. Szerintem ez a Lidl-s kicsit érzékenyebb darab, ezért benézek a műanyagoshoz, hogy ha van valami ellenállóbb anyaga, abból kicsit dolgozzon oda. Külcsín nem számít, csak ne olvadjon szét. A Tiszáig illetve a Balatonig bezárólag időnként megfordulok erre-arra, ha tudok segíteni zöldkávé ügyben, keress nyugodtan. 
Egyébként sikerült paljochoz beugrani, hoztam egy Choco Madnesst és egy Spicy Italyt. 0,5 kg kávéért elraboltam vagy negyed óráját.
Már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, talán végre sikerül valami jót is kicsikarni a GC-ből. Egyébként azt mondta a mester, hogy saját tapasztalata alapján a popcornos megoldással nem az igazi a pörkölés. Én arra tippelek, hogy túl gyors a folyamat. De attól még nagyon élvezetes. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- darkFlash Shadow Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont ott indult meg az anyag, ahol a tálka beül a fedélbe, ott még nedves ruhával sem tudok rajta segíteni. Szerintem ez a Lidl-s kicsit érzékenyebb darab, ezért benézek a műanyagoshoz, hogy ha van valami ellenállóbb anyaga, abból kicsit dolgozzon oda. Külcsín nem számít, csak ne olvadjon szét. A Tiszáig illetve a Balatonig bezárólag időnként megfordulok erre-arra, ha tudok segíteni zöldkávé ügyben, keress nyugodtan. 
Már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, talán végre sikerül valami jót is kicsikarni a GC-ből. Egyébként azt mondta a mester, hogy saját tapasztalata alapján a popcornos megoldással nem az igazi a pörkölés. Én arra tippelek, hogy túl gyors a folyamat. De attól még nagyon élvezetes.