- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi.esp.28
csendes tag
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Sanszos, hogy eldugult a háromjáratú szeleped.
Jó esetben egy kis vízkődarabka dugította el, amit ahogy a srácok írják vízkőoldós átmosatással fel tudsz pezsegtetni. Viszont ha egy kis alu darabka a ludas, az nagyon lassan pezseg fel, manuálisan kell eltávolítani.Felső burkolatot leszeded, alulról 4 csavar tartja, plusz felül egy a gőzcsap alatt, meg kettő a víztartály alatt. Így már könnyen kiszúrod a szelepet, ha szembe állsz a géppel bal oldalon lesz a kazán mögött.. Ezt két 4es imbusz csavar tartja a fejen, kicsavarod és őt kellene szétkapni. Mágnestekercs leszed, alatta a szeleptestet, ha újabb a szelep akkor 14-es villáskulccsal, ha régebbi akkor 24-essel tudod leszedni, de lehet más is ezek a leggyakoribbak. Ha valami nem tiszta dobj privátot, vagy el is küldheted, ahogy Adrián írja megbirkózok vele valahogy..

Így néz ki egy újabb szelep szétszedve, eddig kellene eljutnod neked is:

más: Pont a napokban kaptam szét egy gaggia gépet, amit alkatrésznek vettem, valószínűleg állt már egy ideje a padláson. Amikor a kazánt szétszedtem kb negyedéig volt ilyen zselés állagú fehéres átlátszó trutyival. Más kazánokban is láttam már ilyet, csak nem ekkora mennyiségben.
Valaki hozzáértőnek van ötlete, hogy mi a fene lehet a trutyi?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest