Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAAd5
csendes tag
Otthoni használatú kávégép vásárlásán töröm a fejemet, ezzel kapcsolatban szeretném kérni itt a segítséget. Először automata gépben gondolkodtam - vonzó volt, hogy frissen darál, darálási finomság és a vízmennyiség állítható, minden az egyben, használtan kedvezőnek mondható áron kapható.
Át meg keresztbe olvastam és kerestem ezt a fórumot, az összefoglalót, a kapcsolódó oldalakat - persze nem teljesen. Azt megértettem, hogy itt a fórumközösség az automatákat egyáltalán nem javasolja, többek között pl. a megbízhatóságuk/javítási igényük miatt, de még inkább, hogy az elkészített ital minősége elmarad a várt szinttől.
Természetesen minél kedvezőbb az ár annál jobb, de szempont, hogy normális ital készüljön a felszereléssel, szóval nem úgy vagyok vele, hogy csak "30e/40e alatt".
Azt is megértettem, hogy bizonyos olasz gyártók (Gaggia
, Quick Mill, Rancillio) bizonyos főleg régebbi (>10-15 év) modelljei ajánlottak.
Örömmel veszem, ha kiigazítjátok, ha valamit nem jól értettem.
Felmerült néhány kérdés bennem, amire még nem találtam meg a választ.
1. Jól sejtem, hogy ha sikerül szereznem egy ajánlott régebbi gépet, akkor még 20-40...e Ft felújítást is érdemes hozzászámolni? (Meg persze espresso képes őrlőt.)
2. Mennyire javíthatók ezek a régi gépek, szóval mekkora esélye lehet, hogy egy olyan működőképeset szedek össze, amit már nem gazdaságos javíttatni?
3. Ha hirdetnek egy olyan gépet, amiről itt, vagy a hivatkozott oldalakon nem olvasok, milyen szempontok alapján tudom eldönteni, hogy érdemes lehet?
4. Kicsit körülményesnek tűnik ezeknek az ajánlott, régebbi gépeknek a fellelése. Van olyan új gép, amit ajánlotok, ami a szintet teljesíteni? Ha igen, melyik(ek)?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, Quick Mill, Rancillio) bizonyos főleg régebbi (>10-15 év) modelljei ajánlottak.