Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Pont kávé témában lenne kérdésem, és hőfokokat fogok írni az egyszerűség kedvéért. Adott ugye egy PID-es rézcső tuningos GC. Őrlési finomság már megvan, az konstans. Nyitott karral néha 1-2 apróbb spricc, de szép a lefolyás, időben is jó.
PinUp-ból sikerül már egész jókat húznom 86 °C-on (maga nemében nagyon jó, de ez sem a nagy kedvenc lesz nálam). Viszont a La Piazzával nem tudok dűlőre jutni. Próbáltam először 94 °C-on, nagyon keserű lett. Mondom nagyolok, levettem 84 °C-ra, ott már nem tudtam eldönteni, hogy savanyú vagy keserű. Akkor lőttem kicsit feljebb, 88-ra. Erre már azt mondom akár el is menne, de nem igazán ízlik. Persze próbáltam fokonként is játszani, de még nem vagyok olyan jó, hogy úgy túl nagy következtetést tudjak úgy levonni, így elkezdtem nagyolni. Érdemes még szerintetek játszadozni, vagy így már levonhatom a következtetést, hogy ez nem az én ízvilágom?
Az csak érdekesség, hogy a La Piazza esetén mindig van 1-2 apróbb spricc, PinUp esetén pedig konstans "hibátlan" a lefolyás.
Következőre már biztos csak tiszta arabicát veszek, próbálkozom majd a Brandoval.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Egyszerű kávé topik
- Arch Linux
- Battlefield 6
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest