Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
jucco02
üzenetére
Kapucziner Guatemala most fogyott el, nagyon finom volt, de sajnos a 2 csomagból aztkezdtem meg másodiknak, a vége már erősen gyengén muzsikált, ez viszont minden kávéval így van. A legtöbb kávéhoz képest lényegesen finomabb darálást igényel, és hőt is picit közepes felett adtam neki (96-98 fok). Ne tartogasd, szerintem először azt igyátok meg, mert épp azt veszítitek el, ami a lényeg ebben a kávéban.
-
jolti
senior tag
válasz
Szyszko
üzenetére
Ha hőhiányos a kávé akkor a crema színtelen, halovány, inkább vajszínű, az íze pedig savanyú lesz.
Ha túl sok a hő, akkor meg megég a kávé. A crema sötétbarna, bebőrösödik', az íze pedig keserűvé válik.
Pid. Azért bírsz 100 fok fölé menni, mert ezekben a gépekben nem a vízben van a hőmérsékletet mérő szonda, hanem a kazán falában. Tehát nem a víz hőfokát mutatja, ami a kávéra megy, hanem a kazánét, amit még majd a fej is befolyásol egy kicsit.De azért ebből nagyjából tudsz következtetni a víz hőfokára. Belejössz hamar és tudni fogod, hogy honnan kell indítani a csapolást.
Nagyjából ennyi, ha kihagytam valamit, majd a többiek kijavítanak. -
Szyszko
tag
"Azt tudod, hogy miből kell megítélni, hogy merre? Ugye? ) "
Ha Ő tudja is az en kedvemért leírhatnád

Egyébként! Lehet hogy teljesen buta kérdés, de valójában mi értelme van, vagy miért, felmenni a piddel 100 fok fölé?? Elvben a viz maximális hőfoka 100fok, akkor mit érek el a magasabb hőfokkal???
-
jucco02
csendes tag
Meg egy marék: Guatemla Finca El Injerto (Kapucziner) kipróbálásra kaptuk.
Próbálkozunk/tunk darálóbeállítás is volt.Tudom hogy a másik kettő nem az abszolút ajànlható kategória de ezek voltak gyorsan elérhetők számunkra. A drágábbakat nem akarjuk csak úgy vaktába ellőni,pid csak most lesz.
Nem tudom mi alapján kell nézni a hőfokot (gondolom a pörkölés+savanyú/keserű íz?)... -
bajnokpityu
félisten
ha segít, 1 hónapon belül lesz egy fölös régi classicom eladó.
Nem gondoltam, hogy világvégéről elküldi az eladó, de jó eséllyel megteszi, de már bevásároltam. -
simi.esp.28
csendes tag
Meg méregette is:
Balra a régi Gaggia fej, jobbra 2015 Gaggia "fej"+kazán:
És a régi Gaggia fejen még ott a kazán is:

A háromjáratút kispórolták, beraktak egy rugós fejszelepet a helyére, ami miatt pidelni sem annyira ajánlott, legalábbis én nem csinálnám.
Szóval nem véletlenül kapta meg a nem ajánlott jelzőt ez a masina. -
jolti
senior tag
válasz
jucco02
üzenetére
Attól függ milyen áruház polcain nézed. Inkább nézz szét a webshopokban. ( Kvzzzz, Paljoc, kávékorzó, stb...) Jobban jársz.
Spec. ezekkel jól bevásároltál'. Kivéve a középsőt.
Omnia után szinte mind hűha élmény.
Szerintem kb. 94 fok körül kezdheted, aztán majd már onnan úgyis látszik, hogy merre kell menni, le vagy föl. ( Azt tudod, hogy miből kell megítélni, hogy merre? Ugye? ) Vagy éppen jó a 94. -
jucco02
csendes tag
Aki próbálta tudna segíteni milyen pid értéken (gaggia baby - régebbi,belső mint a régi classic) érdemes próbálkozni ezekkel:
- Etióp Yirgacheffe (Frei)
- Brasil Monte Cristo, Daterra farm (bécsi pörkölés,Kávékalmár)
- Lidl Bellarom Crema (tudom,tudom)Van áruházi polcokon elérhető kávéfajta ami élvezhető kategória pl.vendégeknek is? Amolyan hűha élmény az Omnia után?

-
Nagyon lelkesen mentünk ki ma a kávépiknikre, de némileg csalódottan jöttünk el. Az elvi 11 órás kezdésre ott voltunk de a szervezés nem volt a helyzet magaslatán. Az előre leírt program egy dolog...de ebből semmi érzékelhetőt nem lehetett tapasztalni. A 900Ft-os kávékupon vásárló asztalkát alig vettük észre, és a "sok" standból 3 volt beazonosítható...
Az egyetlen pozitív élményt annak a kávékészítőnek köszönhetjük, akinél beálltunk egy eszpresszóra és egy cappuccinora. Mindkettő ízlett és elégedettek voltunk a munkájával.

Több mint fél óra nézelődés és várakozás után inkább továbbálltunk...
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én is megiszom napi 3 liter vizet, pocsék volt a csapvíz itt. egy sima aktív szénszűrő + valami 1-5 mikronos mechanikus szűrő untig elég. létezik egyébként műgyantával kombinált verzió is, akkor a vízkövet is kiszedi. de ez nem háztartási méretben, csak az ivóvízre. de amúgy szarabb szerintem a lágy vizet inni, vacak íze van.
-
soldier2
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azért a foordított ozmózisos víztisztításról kijelenteni, hogy kamu, nem működik az elég bátor dolog. Elég ha belegondolunk, honnan ered (hadsereg) és mihez lett kifejlesztve. Az már egy másik dolog hogy szvsz ma Magyarországon az égvilágon semmi szükség rá, viszont jó marketingel eladható.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
párom vegyészmérnök, és éppen itt van kutató barátnője, megkérem őket, szakértsék meg, mi a véleményük.
az ozmósisosról egyértelműen az a véleményük, hogy nem is működhet, kamu. -
Z0mbi
senior tag
válasz
mester6
üzenetére
Hat uraim, koszonom a hozzaszolasokat. Eloszor nagyon elszomorodttam.
Most egy picit jobb egy antidepresszans utan
Nem lenne hiteles ha most en ezekrol nyilatkoznek de egy velemenyem lehet (mert ugye a velemeny olyan mint a seglyuk...mindenkinek van egy)
Szoval:
gozolo:
sokat hasznalnam. A regiben panarello van az ujban meg ha jol latom akkor sima gozkar. Amivel gyakorlas utan konzisztensebb habot lehet tolni. (nincs gyakorlatom csak a videokat amiket neztem ezt mondjak)
rozsdamentes bojler:
haat azert mindenutt azt olvasom hogy a legjobb anyag amibol csinalhatjak a reszeket (portafilter/bojler/whatever) az az acel. Szoval ha ugy veszem ez elorelepes.Az zavar kicsit hogy a kifolyo pocsok muanyagbol vannak.
Elektros voltam ifju koromban, nem felek kicsit bemocskolni a kezem ha tweakelni kell a kutyut belul.
Majdnem visszamondtam a rendelest, de most lehet megis marad, es akkor legyek en a kiserleti nyul.
A nespresso pixie utan ez szerintem elorelepes lesz. (meg a kotyogom)
Ugye majd egyszer egy jo daralo kell meg. 70 ert szerintem ilyen gepet nem kapnek (ilyen tipus/komolysag/...)./Z
-
dugesz77
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azt akkor szerintem úgy lenne érdemes , hogy külön egy elektromos vízkőmentesítő és ahol az ivóvizet vételezed oda felszerelni egy víz tisztítót. Ezeknél bonyolultabbat vízkezelés szerintem felesleges. Csak példa: vízszűrő vízkőmentesítő.
Kapilláris szűrőket nézd az a leghatékonyabb de még megtartja az ásványi sókat. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Beleolvastam bolti RO leírásba... Desztvizet a franc se akar inni, a sókra szüksége van a szervezetnek.
olyan megoldás, hogy az ásványi anyagok megmaradnak, de klór nem, olyan nincs?
Egyedül megiszok napi 3 liter vizet, lehet, ha tudná helyettesíteni az ásványvizet egy normális szűrő, akkor lehet, hogy megérné.ez pl még hasonlóan szénszűrős, de leírás alapján bírná a házat. Kérdés, hogy mennyi nyomást veszítenék vele, és van-e olyan jó, mint a külön csaptelepenkénti szűrés.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bbuffy
üzenetére
miért, szerinted pénztárcám ellensége vagyok?
amikor találtam olcsóbb, majdnem ugyanolyan jó kábeleket, szó nélkül eladtam a drágábbat. de ez nem azt jelenti, hogy nincs difi. csak nem ért már meg nekem annyit. Így lehet, hogy 1000Ftos analóg kábelek mennek a moziláncomban jelenleg, és tizezres tápkábelek. de, hogy ne lenne difi, azt sajnos nem igaz. Csak nem túl jók ár/értékben. De a nagyobbik sztereo láncban megéri még azt az irdatlan árat is
Parci: és olyan verziót nem érné meg, ahol az egész ház vizét tudja takarítani? mármint itt brutálisan vizkövesedik minden, és nem vicces tömény sósavval takarítani a fürdőt fél évente. Úgy képzeld el, hogy a 2-3. zuhanyás után már vizköves volt a fürdőszoba csempe.
-
bbuffy
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Haha, sokan mondták már ezt.

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hogy lenne, hova teszi a redvát, amit kiszűr?

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
vedd meg a legolcsóbb aktív szenes + mechanikus szűrős cuccot. mi 8e ft-ért vettünk egyet, ami az asztal tetején van, a szűrő 1500 ft bele és teljesen jól működik. nehogy elmenj ilyen RO és egyéb hülye irányba, mert el tudsz költeni százezreket is, de ez olyan lesz, mint a tápkábel a hifinél: aki megvette félmillióért, az hallja a különbséget, más nem, mert nincs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dugesz77
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
Azóta én is így látom. A készített kávék között nem hiszem ,hogy sokan tudnának különbséget tenni. Sőt a tesztben azt írják még aromásabb is az újjal készült. Azért a minimum dupla akkora víztérfogat sokat lendít a dolgon. A gőzcső része is jobb már nem kell módolni. Két dologgal azért csak nem vagyok kibékülve: a 10 perces lekapcsolás(előmelegítést megöli) és a túl sok műanyag(kifolyó,belső).
-
soldier2
őstag
Kicsit talán túl gyorsan leírtuk az új classicot. Ezt a hozzászólást inkább vitaindítónak szánom, hiszen nem láttam ilyen gépet belülről, és nem is értek hozzá.
Tehát kapott egy nagyobb boilert, és nincs kráteresedés sem hála az acélnak. Nem réz ugyan de mi ennek a jelentősége?
Nincs háromjáratú, ez a kávé minőséget nem befolyásolja, vsz spóroltak az opv-n is, gondolom megkapta a babyk rugós megoldását, ha ez a helyzet állítható, még ha macerás is, vagy 10k + szerelésért vsz bele lehet szerelni a régi Classic OPV-t (tegnap óta az én Babymben is egy ilyen felel a 10 bar tartásért - eget verő különbséget nem érzek, de jó érzés tudni
.
Ha valaki pidet akart, akkor eddig is ugrott a garancia, és az árkülömbözetből simán kijön a szükséges tuning, ha meg nincs pid (gyárilag az OPV eddig sem volt beállítva), olyan sokat nem veszít vele.
Out of box leginkább egy kis kényelmi visszalépésnek tűnik, de annyira nem tűnik ipari szemétnek, mint elsőre gondoltuk. A nagyobb boilernek meg lehet előnye a hőstabilitásnál. -
bajnokpityu
félisten
válasz
tariattila
üzenetére
elso adagot a géphez kaptam AVXről, most a Brandótól vettem.
-
mester6
tag
Nem olyan tragikus a helyzet! Kihagyták belőle a korábbi változathoz képest a hárumutú szelepet. Ez veszi le a nyomást a kávépogácsáról amikor a kávéfőzést kikapcsolod. Igaz viszont hogy megoldották, hogy nem hiányzik és különben sem kapkodni a szűrőkar levételével. Drága Ascaso főzők is készültek háromutú szelep nélkül- A bolyler megnőtt, nem fogod hiányolni a kis alu boylert. Na és jó az ár is! Szóval fel a fejjel!

-
mester6
tag
válasz
tariattila
üzenetére
+1 kérdező .

-
tariattila
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
üdv!
zöldet honnan vettél?? -
dugesz77
őstag
A belsejét bitang mód kigyomlálták. Sok-sok műanyag mindenhol. A régi 1 decis alumínium blokk eltűnt lett belőle 2-2,5 dl rozsdamentes. Mondjuk a nagyobb víztömeg azért előny gőzölésnél. De itt egy cikk sajnos románul de azért látható belőle minden. Plusz ott a videó is.
-
bajnokpityu
félisten
gondolkodom, akár komplett házat, akár csak a mosogatót ellátó viztisztító vételén.
tudtok olyat ajánlani, ami szerintetek jó?Vagy hol lehet utánaolvasni?
ui. silvia in da hauz. úgyhogy kész vagyok. van pörkölő,őrlő,főző és útban 13kiló újabb zöld.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
bizony... miert mi van a 2015 el? egesz pontosan ezt rendeltem
-
Z0mbi
senior tag
Uraim,
Koszonom az ajanlasokat. A nyertes masina a Gaggia classic lett. 70 ropibol zsirujan boltbol. Az szerintem nagyon jo ar/ertek aranyu gepet eredmenyez igy
Z -
Keresztapper
senior tag
-
Szyszko
tag
Aham, köszönöm, akkor az teljesen okes ha 100 fok fölé is rakom. Pl ez benne sem volt a fejemben hogy fölé is mehetünk
-
Illesvik
csendes tag
Hétvégi program: [link]
-
Szyszko
tag
Sziasztok,
Azt kérdezném, hogy mivel tudom a crema színét kicsit sötétíteni. Szepen lejön a kv, belőttem a daralót, de úgy gondolom kicsit vilagos a creama. Van pid is a gépen. A kv 100% arabika.
-
hunspikey
őstag
Na ott van!!! Pont azt érzem én szép erősen a ceado-val, és semmi de semmi sincs belőle a quamarral. Az íz kicsit olyan mint a papaya - de tényleg leírhatatlan - édeskés egzotikus gyümölcsíz. És fantasztikus magabiztos egyensúly - ez a Kona. Amúgy én sokat kerestem, hogy az olajokból hogyan lehet minél többet belevinni a lefőtt kávéba- a csészébe. Mert azt gondolom, hogy az a parfümös jellegét az olajok hozzák, amit viszont a magas hő megöl (Giotto PID=118C). Ha jó a daráló akkor nem lesz otromba savassága, akkor lekerekedik. Én nagyon finomra darálom, extrém hosszan előáztatok - manuálisan kezdve úgy hogy öntök rá kb 2 cent 75 fokos vizet, majd várok míg "beszívja" aztán fel a kart, ekkor adok neki egy kis nyomást és további zuhanyzást- de úgy hogy a bottomless-en még nem jelenik meg - kb az első 3 báros nyomásnál elveszem (a giotto tud úgy pumát lekapcsolni, hogy a szolenoid nem nyit) várok 3-4 másodpercet, és akkor adom rá kajakra - a gép meg szép lassan gyönyörűen megépíti a nyomást és full egyszerre jelenik meg a sűrű csokiszirup. A lefolyás persze sokkal hosszabb - 40-45 sec is lehet - így a legjobb - számomra.
-
válasz
hunspikey
üzenetére
hááááááát....... a kóna kéne, mert tényleg jó, szerettem, amikor volt nálam. inkább a lágy, krémes érzet volt talán plusz, mert a csokis-gyümölcsös-virágos-lekváros vonal az azért gyakori másból is, ha olyan a pöri. és tényleg volt valami egzotikus gyümölcsre hajazó íz, amit nem bírtam megnevezni, de összességében közel sem volt így misztifikálva nálunk.

aztán persze lehet, hogy a mazzer mini-e igazából tényleg tud kevés lenni, fogalmam sincs, nincs mihez viszonyítanom.
-
jolti
senior tag
Én úgy vagyok ezzel, hogy méricskéljen a f...

Majd,ha lesz egy Mazzer Robur, meg egy Gs3, vagy egy rakéta akkor lehet mérlegek egy párszor, de GB-vel fölöslegesnek tartom.
Így is, ha szép a lefolyás, meg nem szőkül van, hogy 35ml is engedek. Persze, ha olyan megállítom 20-25ml-nél is, ha kell. Úgy is kitapasztalod idővel. -
Most írtam meg egy dupla brazil af-et, brikkával készült. Isteni volt, de lehet nem alszok.

-
válasz
Keresztapper
üzenetére
Megpróbálok változtatni a rendelésen.

dugesz77: Már úton van 10db.

hunspikey: Köszönöm, majd akkor próbálom meg legközelebb ha lesz pid a gépbe.
Amíg nincs megfelelő tapasztalatom, addig hiába... Géppark az biztos marad jó pár évig.
Mondjuk félmillás őrlővel...
A kis fémlapot most csak picit felhajtottam, ugyanis némelyik kávénál nagyon szétszórta az őrleményt.
ronin s8:

Leginkább páromnak kell. -
jolti
senior tag
válasz
Surda-
üzenetére
18g körül.
Mostanában nem nagyon szoktam méricskélni. Be van állítva a daráló automatája. ( Arra egy héten egyszer-kétszer ráellenőrzök. ) Telereccsintem a szűrőt, megkuttyantom oszt' jól van. Semmi hókuszpókusz, meg ráolvasás.
Mégis qurvafinom.
Ennyi olaszosság belefér nekem. -
Surda-
őstag
-
Wolfy999
tag
Arra jutottam eljött az ideje, hogy PID-eljem a kocka Baby-m. Szeretek bütykölnigetni, ennél nagyobb szerelésbe is fogtam már bele házilag, úgyhogy megpróbálkoznék a PID-eléssel itthon.
Esetleg van valaki itt a fórumban aki csinált már ilyet és kereshetném ha elakadok valahol a folyamatban?Ha jól értem csak egy ilyen kitre van szükségem. Ez ajánlott típus? Vagy van valami sokkal jobb is ebben a kategóriában?
-
hunspikey
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Ha a konától nem estél hanyatt akkor nagyon nagy hiányosság van abban, hogy mit tudsz kihozni (és itt nem feltétlen csak a tudásodra gondolok, hanem az eszközökre is ami rendelkezésre áll) egy adott kávéból.
A kona valami hihetetlen sok ízzel operáló, valódi ízbomba. Döbbenetes a kávé egyensúlya is - az egyetlen olyan kávé számomra ami úgy tud lekváros, virágos gyümölcsösséget tálalni, hogy közben nem sérül a csokis ízvilága sem. Fantasztikus a komplexitása, akinek idáig főztem úgy ragyogott fel, hogy azt mondta: szürreálisan finom ez a kávé - nem gondolták volna, hogy ilyen mélysége van ennek a témának.
Szóval a Kona azért annyi, mert elképesztően jó!
Viszont: iszonyatosan érzékeny a hőmérsékletre (utálja a meleget - ostoba egysíkú íze lesz tőle), iszonyatosan érzékeny arra, hogy milyen a darálód, nekem a Quamar M80E-n semmit nem hoz!
SZERK: a kis kapucska amit kérdeztél, hogy minek van benne - no, az az antisztatikus megoldás - otthon kiirtható nyugodtan.
-
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Érdemes egy jó sötétbarna mikrószálas törlőt még ha belefér. Persze ebay--ről

-
Atomcsirke
aktív tag
Urak, Krups XP4000-hez kar feletti szilikontömítést honnét? Most ette meg az utolsót, cca. fél évente fogyaszt el egyet.
-
-
dugesz77
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Azt meg tudnád nézni ,hogy a román kosárra is rá lehet húzni az olasz gumitömítést ? Úgy nézem azt lehet külön venni és olcsóbb mint a teljes kosár. Már ha egyáltalán működő képesnek tűnik így és nem lóg ki nagyon a kosár.
-
radi8tor
MODERÁTOR
1 hetes tapasztalatok alapján. Az idő felében a gyári felállásban használtam.
Random előfordult kiszökő víz, kávés víz, gőz annak ellenére, hogy kézzel csutkára meghúztam. Súlyszelep többször ki sem akart nyílni, meg kellett hozzá kocogtatni. Már éreztem az égett kávé illatát...
Gondolom nem kell konditerembe járni egy kotyogós miatt. A háziasszonyok akkor nem is tudnak vele kávét főzni?
Nincs benne sok kávé, mert főzés után az összetömörített kávé el sem éri gyakran a szűrőkosár tetejét.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új Brikka sokkal jobban muzsikál az eredeti olasz rozsdamentes szűrőkosárral, aminek az alján van tömítés is.
Érezhetően jobb a kávé íze, a nyomás is nagyobb benne. Lehűlés után vákuum is létrejön.Egyetlen szépséghiba, hogy a tömítés miatt nincs szintben az alu öntvénnyel. Meg lehetne kicsit kisebb az alu talpán a perem, mert épphogy átéri a tömítőgyűrű.
-
soldier2
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Mivel a te géped már pid-el rendelkezik, így ott nem melegszik túl a víz, és a csapolást nem egy kiadós gőzfröccsel kezdi a gép. Nálad nincs szükség ilyesmire, Silentnél előfordulhat, hogy jobb vele a kávé, kávéja válogatja.
-
válasz
soldier2
üzenetére
Megpróbálom nélküle, mert nagyon keserű a kávé.

killerjohn: Én is ma halottam róla, nem tudtam, hogy az amit csinálok az a hütöcsapolás.

Amikor kiengedsz egy kis vizet a karon. Ha jól értem.ronin s8: Állítólag arabica kávénál sem jó.
De kifogom próbálni, hogy a legjobb.
Igaz most tanulni rendeltem pacific rome kávét. -
Most olvasom, hogy gaggiánál nem javasolt a hütöcsapolás, eddig mindig csapoltam.

Pedig több helyen is láttam, halottam. -
Rendeltem pár dolgot remélem mindent vettem ami a tisztításhoz, karbantartáshoz kell.
Vakszűrő
Felső szűrő tisztító kefe
Tersonet 3 kis zacskóval.
Mellé még rendeletem, PACIFICAFFE ROME szemes kávét, concept art mérce poharat, Egycsészés kifolyó, kétcsészés kifolyó, tejkiöntő 0,6L.
Más ugye nem kell hirtelen?
Vizkőoldót tescoba írtátok, abból melyiket?Ő lenne az?https://s.tesco.hu/hu-HU/products/2004008550107
Vagy esetleg citrom sav? Melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, egyetértek veled. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)