Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #67897 üzenetére
Az érettségi sajna semmit nem garantál, főleg, h ma már egyetemet/főiskolát is boldog-boldogtalan elvégezhet...
Amúgy én szívem szerint értelmi szinthez kötném a szavazójogot, mivel ez szolgálná leginkább az ország és így az állampolgárok érdekeit, viszont ezzel sajnos több gond is van:
1. Világszintű felháborodást keltene az általános választójog eltörlése, mivel az a demokráciában alapvető emberi jog.
2. Így csak az értelmiség érdekeit képviselnék, hiszen akinek nincs szavazati joga, azt nem képviselné senki sem a parlamentben.
3. Elég nehezen lenne megvalósítható, hiszen az intelligencia nem egy egzakt érték, nem mérhető pontosan, mivel az IQ is csak egy viszonyított érték, ami ráadásul elég pontatlan is.
Hogyha a 3. pontra találnának is a jövőben megoldást, az első 2 miatt (sajnos) valószínűleg sosem kerülne bevezetésre ez a rendszer egyik országban sem.
Persze egy jobban megvalósítható megoldás az lenne, hogyha bizonyos mértékű politikai tájékozottság lenne a választójog feltétele, hiszen miért szavazhatnak olyanok, akiknek fogalmuk sincs a pártok programjáról/döntéseiről, az ország helyzetéről, de sajna a gyakorlati megvalósítása ezen rendszernek is szinte lehetetlen...
Tibee86: a jelenlegi téma egyáltalán nem aktuálpolitika, márpedig csak az tiltott a fórumon, szóval ezért nehezen lesz elkapva a grabancunk[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
Ez a jogsi kérdés is érdekes dolog, mert én személy szerint nem adnék 18 évesen akárkinek jogosítványt, vagy legalábbis nem úgy, ahogy nálunk megy, hogy fizesd ki, adj pár tízest a vizsgabiztosnak, mindenki boldog, és majd a forgalomban megtanulsz vezetni. Amerikában meg 16 a korhatár ha jól tudom, de ez is már az emelt...persze ott távolságok vannak, meg hasonlók tudom, de hát akkor is elég nagy felelősség egy gyereket a volán mögé ültetni.
Ragnar95: Igaz, de jobb félni.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Swipe megoldás, szeretem, ez hiányzik a szifonból igazán nekem. Kezd egyre élhetőbb lenni ez a rendszer, csak kell némi idő.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
madgie
titán
-
törölt tag
5s esetén downgrade 7.1-ről 0.4-re sehogy sem lehetséges, ugye?
-
Cyberpunk
félisten
-
törölt tag
Innen Candy Crush-ozik valaki?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Holnap - ha minden jól megy - eladom az Iphone 3GS-emet. Hol/Milyen resetet hajtsak végre rajta, ami kitöröl minden mentett adatot, hozzáférést, appot és gyárira rakja vissza a telefont?
Előre is köszönöm
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
r3dsnake
nagyúr
Korai volt örülnöm az új spotify elrendezésnek. Nincs keresés a lementett zenék közt? Srsly?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #67921 üzenetére
Nem ez a gondom, hanem ha elmentek a saját zenék közé 5-600 albumot, hadd ne scrollozzam már végig. (Ráadásul nem is teszi artist szerinti sorrendbe.) Nem albumon belül szeretnék keresni, hanem az adott szűrésen belül (tehát artist/album/song). Bocs, kicsit félreérthető volt az előző postom.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #67922 üzenetére
A problem kiküszöbölhető azzal, hogy csinálsz kedvencek playlist-et, aztán bedobálod oda azt, amit úgy gondolsz, hogy erre jó. Akár többet is! Nyilván van hogy pont mást akar az ember hallgatni, de hát egyszer majd csak jó lesz e téren is.
-
Arcképgyáros
Jóóóreggelt Mindenki!
-
törölt tag
Na ma suli off, randizom a Fannival.
Izgulok, mint a nem is tudom mikor.. -
DanielK
addikt
Qrva rég jártam erre (több mint 1000 hsz született azóta). Munka miatt elvagyok havazva (beindult a másodállás is).
Váltottam Nokia Lumia 625-re. Az iPhone 2 év alatt egy túlárazott telefon lett, kevés funkcióval...
Olyan dolgokat tud alapból a wp, amit az iphone még appal is alig tud. Na mindegy. Az iPad még mindig a bestof tablet. Azt nem cserélem még el.Hátha tudtok segíteni. Olyan bevásárló listát keresek, ami wp8 és ios7 között tud szinkronizálni, mint a buymeapie. Tudtok ilyet?
-
törölt tag
válasz icecave #67929 üzenetére
Dehogy, csak ma off a suli mer vmi gyules van. O nem jar be..
vans: ne viccelj. programozo, designer. szakmabol eddig 5os, jovore erettsegi. Kozepfoku angol nyelvvizsga van meg eddig.
az viszont teny, h nem szeretek bejarni, foleg olyan dolgok mellett amik mennek mostansag. nem magyarazkodok, de ne higgy ennyire trogetnek. -
DanielK
addikt
válasz Blaise #67938 üzenetére
Már 3. vittem szervizbe 1 év altt és elegem lett.
Eddig a kijelző amiben jó az iphone, mert nagy a pixelszáma, ennyi.
Amit nem tud az iphone: normális felhő szolgáltatás (képeket is ott akarom tárolni, de az icloud nem erre van), normális word, excel kezelés (van app rá, igen azt használtam is, de ugye itt alapértelmezett - így inkább egyelőek), adatmennyiség mérése (korláttal beállítva - ehhez külön app kell, aminek a háttérben futnia kell).
Egész napos események jelzése zárt képernyőn is. Feloldás után rögtön látok 4-5 eseményt is (ehhez plusz app kellett, de az iphone ezt plusz appal sem tudta). Kijelzőre koppintva kettőt, rögtön látom a zárolt kijelzőt, így az elmulasztott eseményeket. Ha valakit kinyomok, akkor ott marad a zárolt kijelzőn értesítésnek.
Itt van energiatakarékos mód, így 20%-nál sem kell izgulnom. Feleslegesen nem fut minden a háttérben.
Oldalak tömörítése, így böngészés közben sem száll el a limitem.Szóval ezért lett túlárazott. Egy független 60e Ft WP telefon is tudja azt, amit a sima 5 160e Ft-ért Vodától.
Ráadásul a 8.1 frissítéssel le is körözi majd (pl swype billentyűzet, mondjuk). Nem fejlődik kellőképpen az ios. Remélem nem jut olyan pozícióba, mint a Nokia a symbiannal.
Eddig szerettem az iphone-t, de be kellett látnom, hogy eljárt felette az idő. Olyan funkciók hiányoznak, ami máshol már rég megvan...Sosem volt szükségem az időjárás előrejelzésre ilyen fokon, de pl azt is ki lehet tenni zárolt képernyőre, a csempén meg többet látok. Ja és maga az időjárás app sokkal több mindent tud, mint az ios.
Azt hozzá kell tenni, hogy a microsoftnak sokkal nagyobb piac vagyunk, ezért sokkal korrektebbek a saját fejlesztésű appjai is (fordításban mondjuk)
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz DanielK #67942 üzenetére
Szépen összeszedted a marketinganyagot, de az okostelefon lelke az applikációkínálat. Meg azt ugye a kijelzőn nézed.
Ezekben meg pont elég gyenge az új telefonod
Persze te tudod, én is váltottam szifonról, bánom is meg nem is, de alapvetően tökmindegy, használd azt, amit szeretsz.
-
DanielK
addikt
válasz madgie #67943 üzenetére
Egyedül ez a buymeapie hiány zavar egyelőre, de onenote-tal az is megoldható.
Tudtam, hogy kisebb lesz a felbontása, de ezen kívül minden app megvan, amit ott is használtam.
Sőt van ami jobb. Pl erre van dedikált volán és máv menetrend együtt. stb.
Na mindegy a lényeg az, hogy egy 60-100eFt-os wp telefon már tudja mindazt, amit az iphone. És ez lesz szerintem a veszte a szifonnak.
Megkérdeztétek, én elmondtam. Minden másban ugyanazt tudja (kivéve a kijelző).(#67945) nord_: az igaz annyira nem fontos, a word fontosabb. Nem rezisztív, sokkal érzékenyebb, sőt be is lehet állítani, hogy mennyire legyen érzékeny.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest