Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #53012 üzenetére
"Aztán megint felfelé görgetsz, es ujra előjön. Hidd el, nem véletlenül idegesít engem se. Szeretem látni, hogy relatíve nagy a kijelző. Zavaró, es kész."
Mondjuk nem tudom, ki szokott fölfele görgetés közben netezni, mivel minden cikk föntről lefelé íródik, amikor meg lefele görgetsz, akkor nincs ott az állapotsáv...
"Megis fektetett téglalap a legtöbb monitor, es az iPad-et es úgy használja az ember. Ha nem vagyok épp rohanásban, általában fektetett nézetben netezek. "
De azért van egy kis különbség a monitor és a telefon kijelzőjének mérete között...
"Nézz meg egy origot, indexet, mennyivel természetesebben néz ki úgy."
Számomra semmivel nem természetesebbek így, ráadásul az indexnek pl van saját appja is, ami jobb is, mint a weboldal szerintem...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs