Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #155402 üzenetére
Van egy baratom van 2 fia. 20 ev koruliek. Az egyik egesz nap otthon ul semmit se csinal ,de van egy 125.000 dollaros autoja.
A testvere mar dolgozik az apja cegeben es egy 6-os Golf-al jar.Apropo auto. Ha sikerul megegyeznunk akkor b@aszok en az elektromos autora meg a gazdasagossagra.
Amig lehet meg egy kicsit kihasznalom a benzines korszakot. -
Sukta 95
aktív tag
par napja irta valaki, ez a young sheldon valoban zsenialis. sokkal szimpatikusabbak, mint ahogy a tbbt-ben bemutatjak a csaladjat, plane az apja.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #155369 üzenetére
Cumisuvegre, es magara a cumira mondjak amblokk, hogy azt el kell felejteni, es sosem hasznalni, de ehhez en nagyon csekely tudasu vagyok, hogy megprobaljam visszaadni mi az amiket nem tudunk altalaban mostanaban es nem csak mi, hanem a vedonok 90%-a sem es legtobbszor senki nincs aki segiteni tud a kismamaknak mit is kellene, hogyan kellene mit lehet mashogy hogyan kell osszehangolodni stb.
Aztan amikor mar beindul a dolog automatikusan jo iranyba terelodik, csak ha kisiklik akkor tudni kell (vagy legalabb sejteni), hogy mi az ami valtoztatast igenyel a szulok reszerol, es mi az amihez kulso segitseg kell, meg mi az ami nem is kisebb segitseget igenyel, hanem nagyobb problema es minel hamarabb megfogni.
Ugy leszunk szulok, hogy kevesebbet tudunk a gyereknevelesrol es az igenyeirol meg annak kielegiteserol mint a autovezetes vizsgan a vezetesrol pedig az is keves. -
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #155413 üzenetére
Husvetig szabad vagyok. Az ,hogy itthon leszek vagy sem attol fugg mikor szuletik meg a baratom gyereke, mert megyunk tejfakasztora(de utalom ezt a szot).
Ha nem legfeljebb a kovetkezot nalunk tartjatok.Sajnalom ,ha nem tudnek menni,mert villoghatnek az S9-el
Cyberpunk: dehogy is ilyen nagy dog. Kis auto nagy motor. Ja es AMG.....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #155415 üzenetére
És ha nincs teje az anyának majd miből etetnéd? Na meg ha eddig felnőtt vele mindenki majd pont most találják ki egészségtelen...1.5 év felett nem ajánlott azt aláírom, de hogy soha szerintem az baromság.
Más: Zédzsunior üzente hogy haza utazik a topiktalira, bár mivel hazudni szeret így erre nem vennék mérget.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy valami ritka elcseszett érintőt rakhattak az SE-be, mert most "taposom" a harmadikat, és ez sem érzékel a két felső sarokban rendesen.
-
Gergőke88
addikt
válasz agabe #155415 üzenetére
Ez mondjuk szerintem nettó faszsag. Mivel a cumival azt az érzés kelti, hogy “szopizik” egyből megnyugtatja.
Cumisuveg téma: egy idő után lefekvés és reggel cumisuvegbol kapnak valami tejitalt. Nekünk meg kicsi a gyerek, de a családban a nagyobbak 1-2 évesek mindegyike cumisuvegbol issza meg. Pohárból kene inni a akkor helyesen?Szerintem ez a sok oktatást, tréning nettó pénzkidobás, tudja jól a gyerek és az anyja is, hogy mikor mire van szüksége.
Mi szombaton sote1-n voltunk, 1 órán belül 6x hányt, valszeg sokat evett (most kezdődött nala a hozzataplalas). Szerencsére késő este kiengedtek őket. 10kor mehettem értük. -
Gsx-rr
veterán
válasz Gergőke88 #155430 üzenetére
Milyen jo ,hogy az ilyen gyerekszuletes elotti hercehurcakbol es a szuletes utanibol is kimaradtunk, mivel a volt felesegem az I. Es noi klinikan dolgozott (koraszulott osztaly)akkor mar 10 eve, emiatt az egesz terhesseg alatti procedura es a szules is 0 forintba volt,senki nem fogadott el egy forintot sem.
Igy bababol profik voltunk mondjuk o azota is ,mert mar millioszor probaltam kivenni az egeszsegugybol ,hasztalan. Most mar regota a Peter Cerny alapitvanynal koraszulott mentozik.
-
B-L-A-C-K
titán
Látom a szavazásos kérdésből is óvoda lett.
Nem a "modi" törölte a hülyeségeket, hanem én, mivel nem az a célja az egésznek hogy f@szságot írjunk bele, hanem az hogy megtudjuk ténylegesen ki mikor akar jönni, bár erre gondolom nem volt nehéz rájönni. Szóval megköszönném ha normálisan kezelnénk ezt a dolgot.
-
gyuromoj
veterán
Ismét megkérdezném hogy hol lesz a tali? Nagyon gondolkozom hogy felbuszozok.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Napi pletyka:
S9 (~1k $)
S9+ (~1,2k $)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy iPhone 4-et 7.1.2-ről downgrade-elni iOS 6-ra. Szoftveresen soha nem volt piszkálva. Teljes törlés után került elő a fiókból, nulla mentéssel.
Tudnátok ebben segíteni? Nem hivatalos megoldásokkal nincs tapsztalatom, de minden infot szívesen fogadok, akár privátban is.
Családban lenne rá szükség, de kicsit használhatóbb lenne a régi rendszerrel. Ezzel még a menü is döcögős.
Na meg a régi, nosztalgikus érzéseket keltő felület is hiányzik.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Gergőke88 #155430 üzenetére
"Szerintem ez a sok oktatást, tréning nettó pénzkidobás, tudja jól a gyerek és az anyja is, hogy mikor mire van szüksége."
Ez így van, de a cumi sosem fogja helyettesíteni az anyát. Interakció, biztonság, fizikai kontaktus, stb. Határozott pszichés különbség van a fejlődésben.
Oktatás, külön órák, záró vizsgák csak akkor fontosak, ha probléma van.Radi
Bulinegyed.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest