Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #117548 üzenetére
dehogy fog visszaesni... szerinted miért növeltek kijelzőt? az egérmozi korszaknak vége... nem ez kell a nagybetűs Népnek
MINDEN telefon ma már 4,5" de inkább 4,7" felett van...
Az a baj veled öreg, te megint magadból indulsz ki: hogy neked jó a kis 4"os puncipöcök, akkor biztos ez kell mindenkinek. A fffenét! ma már senki nem cuncog a kis játéktelefonokon, 4,7-5" körül van az amit egy átlagember igényel, sőt az 5,5" is egyre átlagosabbnak mondható.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz nitro16 #117552 üzenetére
szerintem 6S Plus!
pont hirdet egy jóképű gyerek egyet nagyon jó áronviccet félretéve: a 6S üzemideje tényleg nem valami fényes... az a horribilis árú akksis Apple tok egyfajta beismerés, hogy szükség van ilyenekre, ha ki akarod hogy bírja a napot!
6S Plus-szal inkább 2 napra tervezhetsz, nem hogy egyre
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ittakary #117551 üzenetére
Pedig így lesz, most sokan azért vesznek 16GB-os telefont mert elég nekik, illetve nem akarnak költeni a 64-esre (rengetegszer olvashattad topikokban hogy azon a ~30 ezren dilemmáztak sokan), így most SE vs 6S-nél az a 70-80 ezer is sokaknál ilyen alapon fog menni, bevállalják a kisebb kijelzőt, és a zsebükben marad 80 ezer. Persze nem mindenki fog így gondolkozni, de nagy többség hidd el igen.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pont azért kezdett el Apple is foglalkozni az 5S feltámasztásán, mert a statisztikák azt mutatták majdnem 30% még mindig 4 colos telefont használ.
Én se vennék nagyobbat csak akkor, ha nem lenne más választásom. Minek? Telefonálásra nem kényelmes a tepsifon (kivéve ha fejed alá rakod a párnára).
⭐ Stella
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #117554 üzenetére
többség?! biztos hogy nem...
Szerintem is sokan lesznek, akik a picire szavaznak majd (30M tavaly eladott készülék), de ezt hogy "a többség" ezt szerintem benézed. Kíváncsi leszek az eladási statisztikákra, viszont nem fogunk kapni pontos adatokat. Sosem ad az Apple modellekre leosztott eladási statisztikát a negyed év zárásánál.
Cica: A 30%-ba azt is belevenném, akiknek csak erre van pénze a használt piacról, illetve sokan kihalásig tartják meg a telefonokat. Ezért nagy ez a 30% piaci arány. De aki új telefont vesz, azoknak _a többsége_ biztos nem fog 2016-ban egy 4"-os telefonba fektetni 400$-t
[ Szerkesztve ]
-
-
ittakary
nagyúr
válasz radi8tor #117558 üzenetére
A kiadásában bőven ez is benne van: ez a telefon nekik ingyen volt Semmire nem kellett költeniük pluszba: az összes alkatrésze már "készen" volt: HW, design, stb, csak össze kellett kotyvasztani, ami szerintem egy szarabbul modellező Apple mérnöknek pár nap alatt megvolt.
Szerintem járulékos költségeket beleszámítva (design tervezés, hardver kitalálása stb) ez a valaha volt legolcsóbb telefonjuk.
Kis túlzással a 3,5 éves alumínium öntőformákkal keresik degeszre magukat.BLACK: ebben igazad van, hogy ha úgy nézzük csak a kijelző az ami különbözik, de basszus. Mai világban a telefonod képernyője az amit a legtöbbet nézel a nap folyamán szinte... Nehogymár ne érje meg a nagyobbat venni.
Ismétlem: nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyit fognak belőle eladni. Mondjuk Apple Watch eladásokra is kíváncsi vagyok. Apple-fan oldalakon csak azt olvasom hogy mennyire jól megy, mindenhol máshol pedig azt, hogy alig veszik őket Mi az igazság?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ittakary #117559 üzenetére
Ha most az én szemszögemből nézzük 6S-ről mentem vissza 5S-re, 2 nap alatt visszaszoktam a kis kijelzőre, és nincs vele bajom, persze a 6S mérete is megfelelt, de most nem vagyok úgy vele hogy nekem 6S méret kell mindenáron majd, és mondom ezt úgy hogy nem a pénz érdekel hogy ez mennyi meg az mennyi.
-
nagyúr
Hála Istennek, mostmár nem kell dilemmáznom, 6S mellett nem késztet még semmi váltásra. Viszont az,hogy SE megkapta a 2 giga ramot, máris elgondolkodhatok,hogy vajon meddig lesz még normálisan használható a mini 2...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
SÖ
addikt
Ebbe az SE szoriban van egy nagy paradoxon. Brutális erős mini telefon. Mihez kell számítási kapacitás? A játékokhoz. Na, most 4"-on játszani, ráadásul gyenge ppi-vel, mennyire élvezetes.
Viszont földönkívüli intelligencia kutatáshoz tökéletes a háttérben, ha felajánljuk a SETI-nek
Fesitizmusról szól az egész.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #117563 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Akkor ezek nem ilyen utángyártott akkuk?
Hogy mi a bajom vele? Az hogy ki tudja hol gyártották, milyen minőségben
Tudom egy akkuban nem sok minden van, de azért eneloop sem egy aldis minőség. Szóval vannak különbségek.SÖ: az csak marketing rizsa. Azért mondják, hogy valamivel eladják. Azt mégsem lehet mondani rá, hogy olyan mint 5S csak gyorsabb és jobb kamera van benne. Emiatt talán nem cserélnék le az 5S tulajok.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #117566 üzenetére
Eredetiek. Pár hete van ez a lehetőség, kijelzőket i6-tól fölfelé megéri cseréltetni, de pl alatta, illetve más alkatrészt nem nagyon, most pl egy 5S-be ki venne 30 ezerért aksit? Pár ezer az utángyártott, sokat cseréltem már, minőség ide vagy oda, ugyan olyan jól bírja mint gyárival.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
r3dsnake
nagyúr
Vicces, a 9,7"-es iPad Pro is 2GB-ot kapott.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
madgie
titán
válasz icecave #117561 üzenetére
Nyugi, az i6 is erre a sorsra jut, a következő iOS még talán jól megy majd rajta, aztán majd elfelejtik normálisan megcsinálni hozzá. De szerintem már az iOS 10 is főleg 2 gigán érzi majd jól magát (ne legyen igazam!). Meg hát a szándékos butításokra is kíváncsi leszek...
Nem azzal van a baj, hogy végre 2 gigát kap minden, az a bibi, hogy réges-rég, de legalább a 6-nál meg kellett volna lépniük ezt.
Az a szerencséje az Apple-nek, hogy akárhogy nézem, egyik droidos telefon sem tetszik annyira, hogy váltsak
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #117582 üzenetére
nem erre gondoltam, hanem néhány ember szélsőséges kirohanásaira.
amúgy az egyetlen röcis helyen ia jobb lett a helyzet a 9.3-ban, bár nem teljesen szűnt meg, de szerintem nem is fog már soha, mert túl sok ott a kapcsoló.
ja, és kapnék jutalékot?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legiaap
félisten
Igy van. Siman be tud akadni a 6S. Nalam is nem egyszer megroccen de tudom hogy masnal meg ennel is szarabb a helyzet. Multkor haver akart egy videot megmutatni youtubeon Nexus 6P-n erre behalt a youtube nala. Restart kellett.
Nalam meg tegnap ragadt be a Spotify frissitese. Le kellett torolnom azt ujraraknom. Nincs tokeletes rendszer.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blaise
veterán
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy bő 1 éves gyári független i6 16GB modellt?
-
Laca1212
őstag
+1
Anno Én is csak azért vette Almát mert megnövelték a kijelzőt. Pedig régóta szerettem volna kipróbálni, de a 4 col vissza tartott. Nyilván nem hiszem magam reprezentatív mintának, de nah..
Amúgy úgy vagyok 6s-el, hogy unom. Teszi a dolgát, jó, meg minden.. el kéne adjam. De mit vegyek helyette??? Zsákutca....
-
agabe
addikt
válasz Laca1212 #117596 üzenetére
Vannak 4S-ek 25-30 ezerért
Nekem arra van ha javítani/cserélni kellene a mostanit legyen pótba valami hirtelen pár napot elvagyok rajta, igaz hónapokat nem vállalnék be...viszont az a legolcsóbb ami még (úgy-ahogy) használható, persze erős korlátokkal a 6S-hez képest, de minden ment nemrég amikor próbáltam, 9.3-at is feltettem mert már alapból 9.2.1-el kaptam. Ha találsz 6-os IOS-est (vagy JB-elhetó verziósat amit downgradelsz) azzal meg még szépen is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest