Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r3dsnake

    nagyúr

    válasz Gergőke88 #100362 üzenetére

    Igen, az ilyen állatkerteket sokkal többre tartom, mint a nagy helyeket. Van 2-3 állat, kis állomány, hatalmas terület, és 100%-osan minden idő/energia/pénz rájuk fordítva. A veresegyházi medveotthon ilyen még. És tényleg tök közvetlenek az ott dolgozók, veresegyházon is simán le lehetett beszélni, hogy bemenjek a farkasok közé, csináljak fotósorozatot, sőt most úgy néz ki, hogy a készülő ottani könyvhöz az én fotóim lesznek felhasználva. A tigrises hely szintén ilyen. Sokkal szívesebben látogatok el ide és támogatom őket a belépővel.

    Amúgy azért tök jó, hogy megbarátkozhatsz a kistigrissel és a látogató időn kívül külön is foglalkozhatsz vele privát keretek közt, mert 2-3 alkalom után már elkezd emlékezni rád. Volt ott egy régi gondozó múltkor, bemászott a korláton, az oroszlán egyből ment oda hozzá üdvözölni, és dörgölőzött a kerítéshez. Ilyenkor korban nagyon fontosak az élmények, szagok. Szerintem 2 hét múlva megyünk vissza, akkor megpróbálok több/jobb fotót összehozni. :)

    Én is voltam az abonyi helyen amúgy, az új hely sokkal szellősebb, több területe van az állatoknak és a látogatóknak is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés