Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sumptuous
    senior tag

Ha használtál lamináltat, utána nagyon zavaró, hogy a nem laminált kijelzőknél a kijelző és az üveg között van rés, főleg ha nem pont szemből nézed a képernyőt. Ez egy kicsit ront a betekintési szögeken és a tükröződés szempontjából is előnytelenebb.

Nyilván ez olyan szitu, hogy 10-ből 9 ember észre se veszi, ha nem szólnak erről, de mivel el lettünk kényeztetve az Air 2 laminált kijelzőjével, minket már zavarna.

Nekem ebben a laminált kijelzőben meg az fura, ha egy kicsit erősebben törlöm meg a kendőjével, akkor úgy meghajlik a kijelző az üveggel együt, mint a tér-idő szimulációk szoktak.. baromi látványos, de félek egy kicsit, mennyire strapabíró ez így :D

A tárhely valóban másodlagos, én minden szart feltelepítek, és még így is csak 150 giga foglalt.. [kép] Nem tudom, hány app ez, de legalább 100.. Meg lehet nézni valahogy?

Szerintem a Pro-t a hangszórók mennyisége és a jobb kijelző miatt érdemesebb venni tartalomfogyasztásra, mint az Air-t. Persze csak ha a pénztárca nem dönt helyetted.. :K

Új hozzászólás Aktív témák