Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
btudos
üzenetére
Nekem ebben a laminált kijelzőben meg az fura, ha egy kicsit erősebben törlöm meg a kendőjével, akkor úgy meghajlik a kijelző az üveggel együt, mint a tér-idő szimulációk szoktak.. baromi látványos, de félek egy kicsit, mennyire strapabíró ez így

A tárhely valóban másodlagos, én minden szart feltelepítek, és még így is csak 150 giga foglalt.. [kép] Nem tudom, hány app ez, de legalább 100.. Meg lehet nézni valahogy?
Szerintem a Pro-t a hangszórók mennyisége és a jobb kijelző miatt érdemesebb venni tartalomfogyasztásra, mint az Air-t. Persze csak ha a pénztárca nem dönt helyetted..
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest