- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
A belső IP-k (pl. 192.168.0.x, 192.168.1.x, 10.x.x.x) önmagukban nem használhatók arra, hogy kívülről betörjenek a hálózatodba, mert ezek privát címek. Viszont:
elárulhatják a hálózatod felépítését,
megmutathatják hány eszközöd van,
bizonyos router-beállításokkal együtt extra információt adhatnak egy támadónak.
Ezért a legjobb gyakorlat:
ha nem fontos a hibaelhárításhoz → takard ki,
ha fontos → elég részlegesen megmutatni, pl. 192.168.1.xxx.
Főleg akkor legyél óvatos, ha a képen látszik:
port forwarding,
DHCP lista,
VPN beállítás,
NAS vagy kamera elérés,
admin felület URL-je.
Egy gyors piros satírozás általában bőven megéri a plusz biztonságot.Koszonjuk chatgpt

-
GoodSpeed
veterán
Én nem láttam eddig a 6GHz értelmét. Arra jó, hogy abban a helyiségben, ahol a router van, ott a plusz sávszélességet és a több eszköz kiszolgálását kihasználd.
Egy szobával odébb már semmi előnye az 5Ghz-hez képest.
Átlagos felhasználó számára így pont a lényeg veszik el. Ha csak nem raksz minden helységbe routert...Az sem igaz, hogy 6Ghz nélkül nincs előnye a Wifi7-nek.
MLO például megy 5 + 2.4 GHz-en is....A fal általi probléma engem sem a régi házamban sem az itteni lakásomban nem érint, mert egyrészt mindig központi helyen volt a router, ahol a gép és eszközök jelentős része van, másrészt pedig egyetlen nagyon vékony fal van a nappalim és a dolgozószobám között, harmadrészt a távolság is kicsi, így a jel úgy jön át mint kés a vajon, negyedrészt tradicionális ember vagyok és azt vallom, hogy a stabil kapcsolat ez:

Anno 2019-ben tették le a kábelt a Vodafone-osok. Kicsit akkor aggasztott, hogy nem CAT6, hanem CAT5E, de mint látható 2,5 Gbps-os kapcsolatot tart, szóval nem kellett cserélni.A 6 GHz nekem egyfelől időtállóság miatt fontos, hiszen manapság már a legtöbb szolgáltatói eszköz is tudja nyújtani az 5GHz-et, és kb ugyanúgy zsúfolt mint 10 évvel ezelőtt a 2.4 GHz volt, másfelől pedig több eszközöm is van amelyek már képesek WiFi 6E kapcsolatra, és mint a mellékelt ábra mutatja előszeretettel használják is. Routert korábban is évekre vásároltam (2-4 évre) mostanában már 6-8 évre, szóval nekem fontos volt, hogy tudja a WiFi 7-et teljes értékűen.
-
ViZion
félisten
A belső IP-k (pl. 192.168.0.x, 192.168.1.x, 10.x.x.x) önmagukban nem használhatók arra, hogy kívülről betörjenek a hálózatodba, mert ezek privát címek. Viszont:
port forwarding,
DHCP lista,
VPN beállítás,
NAS vagy kamera elérés,
admin felület URL-je.
Egy gyors piros satírozás általában bőven megéri a plusz biztonságot.nyilván nem az api-key vagy egy VPN setupról beszélek. De a belső IP az kb. mindenkinél ugyan az a range. Ha valami odáig eljut, akkor már nem azon fog múlni, hogy melyik belső IP volt publikálva, ott már az mindegy...
-
GoodSpeed
veterán
értem, van azért, ami csatlakozik, fire sticknél biztos előnyös 8. az megvan, h lokál ip, kár kitakarni
Hát, amint írtam is, biztosan aranyos, de nálunk a falak miatt 5GHz is kuka. Nincs is rá igény, a htpc, sever, pc az kábeles, iot csak 2,4 GHz és zigbee, telókon meg ne nézzenek 8k filmet...
Asszony céges laptopját passzolom, de neki a serveren van virtuális gépe, de kanapén a laptoppal sem panaszkodott.A belső IP-k (pl. 192.168.0.x, 192.168.1.x, 10.x.x.x) önmagukban nem használhatók arra, hogy kívülről betörjenek a hálózatodba, mert ezek privát címek. Viszont:
port forwarding,
DHCP lista,
VPN beállítás,
NAS vagy kamera elérés,
admin felület URL-je.
Egy gyors piros satírozás általában bőven megéri a plusz biztonságot. -
Szirtimorc
senior tag
Sztem alapjaba veve 6e vagy a sima 6 rol sem eri meg valtani 7 kepes routerre. 5 osrol van 7 re peldaul.
10gbit port az igen parasztvakitas, par most mar vannak nagyobb optikai csomagok is mint a 2.5 Gb-s csati elbir. ettol fuggetlenul sztem tobb 2.5 es el hasznalhatobb eszkozok keszulhetnenek.Ha nem a WAN porton lenne, akkor ki tudna szolgálni egy 8 portos switchet gond nélkül, akinek több vezetékes hely kell.
-
ViZion
félisten
értem, van azért, ami csatlakozik, fire sticknél biztos előnyös 8. az megvan, h lokál ip, kár kitakarni
Hát, amint írtam is, biztosan aranyos, de nálunk a falak miatt 5GHz is kuka. Nincs is rá igény, a htpc, sever, pc az kábeles, iot csak 2,4 GHz és zigbee, telókon meg ne nézzenek 8k filmet...
Asszony céges laptopját passzolom, de neki a serveren van virtuális gépe, de kanapén a laptoppal sem panaszkodott. -
Cifu
félisten
Én nem láttam eddig a 6GHz értelmét. Arra jó, hogy abban a helyiségben, ahol a router van, ott a plusz sávszélességet és a több eszköz kiszolgálását kihasználd.
Egy szobával odébb már semmi előnye az 5Ghz-hez képest.
Átlagos felhasználó számára így pont a lényeg veszik el. Ha csak nem raksz minden helységbe routert...Az sem igaz, hogy 6Ghz nélkül nincs előnye a Wifi7-nek.
MLO például megy 5 + 2.4 GHz-en is.... -
GoodSpeed
veterán
Igen, és ezek automatikusan mennek is a 6 GHz-re maguktól:
1. Samsung Galaxy S24 FE
2. Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd
3. MacBook
4. ASUS Rog Strix B650 E-F Gaming alaplap (ez is képes rá, de vezetékesen csatlakozik).
-
ViZion
félisten
Van olyan eszközöd, ami tudja amúgy a 6 GHz-t?
Pár high-end teló tudja és kb. annyi. PC-hez lehet venni adaptert, de a kábel az kábel... játszós gépen. Filmezéshez meg drága a wifi7. IoT bigyók nagy része még az 5 GHz-t sem használja...
-
GoodSpeed
veterán
Lehet, hogy úgy erősebb, de az a router szerintem nem teljesértékű WiFi 7-es router, amelyik NEM tudja a 6 GHz-es sávot! Ugye az már eleve WiFi 6E tudással sem bírhat.
Nekem az sokkal fontosabb volt, hogy teljes palettás WiFi 7-es router legyen. -
ncc1701
veterán
Nálam is kuka az 5 GHz: régi ház, vastag falak... telefon inkább 2.4-re visszavált, stabilabb. Mivel nem 8k filmeket nézek, nekem igazán mindegy is.
Smart bojler: igen, a smart eszközök általában folyamatosan tápon vannak, 'oszt a smart része kapcsolja a többit. Ilyen egy halom dolog. Ettől még a smart bojler jó (nekem buta bojler+din sínes relé van), nálam is az okosotthon vezérli.Ugyanez. Bemegyek a budira, már vált is vissza 2.4Ghz-re.

-
ViZion
félisten
A bemutató nem rossz, de egy picit felemás lett.

Kezdjük az elején:
Kábelen az 1Gbps Full-Duplex sebesség, felfele 1Gbps és lefele 1Gbps szimultán.
WiFi esetén az 1Gbps a Half-Duplex sebesség, vagyis vagy 1Gbps felfele, vagy 1Gbps lefele, vagy arányos megosztás.Tehát az, hogy papíron tud 9700 Mbps-t WiFi-n, az erősen elméleti szinten sem ér fel egy valódi 10 Gbps drótos hálóval.
Itt a másik dolog, ezek a WiFi6E és WiFi7 routerek tudnak normális feltételrendszer (megfelelő kliens) mellett 1Gbps valós, stabil hálózatot biztosítani.
3 szobával odébb, vastag falakon át már sokszor a 150-200 Mbps se stabil és csak 2.4GHz-en tudja ezt, 5Ghz-en, pláne 6Ghz-en még gyatrább a hálózat (ugyebár a vastag falak jól árnyékolják a magasabb frekit - ezért "kell" a 2.4Ghz továbbra is, nagy távolságra (olvasd: mondjuk 10 méter és falakon át) már az 5Ghz is elkezd vérezni).
Ezért van problémám az RT-BE92U-val - mert az egy szem 10Gbps csatit hogy használod ki? Alapvetően sehogy. Egy 10Gbps sebességű NAS esetén rácuppanhat 2 számítógép mondjuk 2.5Gbps-sel, meg egy 2.5Gbps Internet (WAN) és a Wifi még plusz. De akkor érdemlegesen nem használod ki a 10Gbps-t, hiszen sose tudod azt teljes sávszélességgel kihasználni. Ehhez kellene legalább 2x 10 Gbps (1x NAS és 1x kliens számítógép).
Szóval az egyetlen 10Gbps csatis routereket nem tudom megérteni valahogy...
De ez csak az én meglátásom...Nálam is kuka az 5 GHz: régi ház, vastag falak... telefon inkább 2.4-re visszavált, stabilabb. Mivel nem 8k filmeket nézek, nekem igazán mindegy is.
Smart bojler: igen, a smart eszközök általában folyamatosan tápon vannak, 'oszt a smart része kapcsolja a többit. Ilyen egy halom dolog. Ettől még a smart bojler jó (nekem buta bojler+din sínes relé van), nálam is az okosotthon vezérli. -
F34R
nagyúr

Kezdjük az elején:
WiFi esetén az 1Gbps a Half-Duplex sebesség, vagyis vagy 1Gbps felfele, vagy 1Gbps lefele, vagy arányos megosztás.Tehát az, hogy papíron tud 9700 Mbps-t WiFi-n, az erősen elméleti szinten sem ér fel egy valódi 10 Gbps drótos hálóval.
Itt a másik dolog, ezek a WiFi6E és WiFi7 routerek tudnak normális feltételrendszer (megfelelő kliens) mellett 1Gbps valós, stabil hálózatot biztosítani.
3 szobával odébb, vastag falakon át már sokszor a 150-200 Mbps se stabil és csak 2.4GHz-en tudja ezt, 5Ghz-en, pláne 6Ghz-en még gyatrább a hálózat (ugyebár a vastag falak jól árnyékolják a magasabb frekit - ezért "kell" a 2.4Ghz továbbra is, nagy távolságra (olvasd: mondjuk 10 méter és falakon át) már az 5Ghz is elkezd vérezni).
Ezért van problémám az RT-BE92U-val - mert az egy szem 10Gbps csatit hogy használod ki? Alapvetően sehogy. Egy 10Gbps sebességű NAS esetén rácuppanhat 2 számítógép mondjuk 2.5Gbps-sel, meg egy 2.5Gbps Internet (WAN) és a Wifi még plusz. De akkor érdemlegesen nem használod ki a 10Gbps-t, hiszen sose tudod azt teljes sávszélességgel kihasználni. Ehhez kellene legalább 2x 10 Gbps (1x NAS és 1x kliens számítógép).
De ez csak az én meglátásom...Sztem alapjaba veve 6e vagy a sima 6 rol sem eri meg valtani 7 kepes routerre. 5 osrol van 7 re peldaul.
10gbit port az igen parasztvakitas, par most mar vannak nagyobb optikai csomagok is mint a 2.5 Gb-s csati elbir. ettol fuggetlenul sztem tobb 2.5 es el hasznalhatobb eszkozok keszulhetnenek. -
Cifu
félisten

Kezdjük az elején:
De ez csak az én meglátásom... -
VGYke
addikt
Gondolkoztam az ASUS RT-BE58U-n is: ASUS RT-BE58U (90IG0910-MO3C00) router vásárlás, olcsó ASUS RT-BE58U (90IG0910-MO3C00) árak, Asus Router akciók
Ami kb harmadába kerül, de nincs benne 6 GHz-es sáv. Az nekem fontos, mert nem túlzsúfolt. Ugyanígy voltam anno 10 évvel ezelőtt, az 5 GHz-zel is.
Ok, van 6GHz, de cserébe MIMO 5GHz: 2x2, 6GHz: 2x2, szemben pl. az RT-BE86U MIMO 5GHz: 4x4 értékével, ahol nincs 6GHz, de cserébe 5GHz sok eszköznél jobb, meg ha olyan a kliens, dupla sebességű is....
-
envagyok
veterán
Én egy évtizede használok 2db rt-ac68u-t folyamatos fagyásmentes üzemben.
Vannak kamerák, nas, kodi tv okosító lejátszók, telefonok, tabletek, stb de soha nem érezni, hogy kevés lenne. Igaz a nas, a pc-k, és a tv okosítók lanon mennek, mert nagy a ház, sok a fal, de legalább kevesebb a sugárzás.
Azért jól elszálltak a router árak.
-
4264adam
nagyúr
Ez igaz? Ha igen, akkor nevetségesen gagyi! Amíg a vezérelt áram 22 forint körül van, a nappali meg 70 forint...
Nem tudom elképzelni, hogy az áram hiányában elveszítené a beállításokat...Hajdu bojlereknél támogatott mind a két megtáplálás, gyártói leírás alapján.
-
Krugszvele
senior tag
Ez igaz? Ha igen, akkor nevetségesen gagyi! Amíg a vezérelt áram 22 forint körül van, a nappali meg 70 forint...
Nem tudom elképzelni, hogy az áram hiányában elveszítené a beállításokat... -
4264adam
nagyúr
A még tökéletesen működő villanybojleremet tervezem lecserélni egy ilyenre. Nyaralóban vagy megy folyamatosan a bojler, vagy hideg vízben tusolok első este mikor odaérek.
Folyamatos internet van úgyis (temperálás, kamerák stb.) miatt, így ha tudnám távolról ki-be kapcsolni, akkor tudnék energiát spórolni.Olcsóbban kijössz "említetted, hogy tökéletes a bojler" ha veszel egy Wifi-s konnektort és azt kapcsolod be amikor akarod távolról. Tp-Link típus 5 ezer forint.
-
csibe1
veterán
-
PSti
tag
-
F34R
nagyúr
A még tökéletesen működő villanybojleremet tervezem lecserélni egy ilyenre. Nyaralóban vagy megy folyamatosan a bojler, vagy hideg vízben tusolok első este mikor odaérek.
Folyamatos internet van úgyis (temperálás, kamerák stb.) miatt, így ha tudnám távolról ki-be kapcsolni, akkor tudnék energiát spórolni.Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy az okos bojler vezérelt áramra nem köthető, mert a rendszeres be- és kikapcsolás következtében meghibásodhat a készülék, elfelejtheti a tanultakat.
egy okosbojlert forgalmazo cegtol.
-
GoodSpeed
veterán
-
PSti
tag
Nem szokott nagyon melegedni ennyi eszköz lekezelésében?
-
Krugszvele
senior tag
Nyáron, mikor gyakran használjuk nyaralót megy a bojler, de szezonon kívül szerintem olcsóbb, ha pár alkalommal melegítek vizet, mint szeptembertől májusig folyamatosan melegen tartom.
Szerintem ne menjünk bele ezekbe a részletekbe, mert nem biztos, hogy minden részletet ismersz. Fogadd el, hogy pl. nekem lehet megéri és van egy kényelmi faktor, ami nem biztosan forintosítható (és mindenkinek más forintot ér).abszolút elfogadom! És a világ így szép, hogy minden igényre van megfelelő termék, ami kielégíti. Gondolj bele 200 éve nem volt SEMMI. Mindenki ugyanazt csinálta, ette, nézte.
-
LustaDick123
tag
Előtte dobd bele a chatgpt-be hogy számolja ki a napi hőveszteségedet, ha egész nap melegen tartod azt a vizet! Aztán számold ki, hogy mennyibe kerül megvenni az új eszközt (és mennyi munka van vele)
Sohasem térül meg. Soha.Nyáron, mikor gyakran használjuk nyaralót megy a bojler, de szezonon kívül szerintem olcsóbb, ha pár alkalommal melegítek vizet, mint szeptembertől májusig folyamatosan melegen tartom.
Szerintem ne menjünk bele ezekbe a részletekbe, mert nem biztos, hogy minden részletet ismersz. Fogadd el, hogy pl. nekem lehet megéri és van egy kényelmi faktor, ami nem biztosan forintosítható (és mindenkinek más forintot ér). -
Krugszvele
senior tag
Folyamatos internet van úgyis (temperálás, kamerák stb.) miatt, így ha tudnám távolról ki-be kapcsolni, akkor tudnék energiát spórolni.Előtte dobd bele a chatgpt-be hogy számolja ki a napi hőveszteségedet, ha egész nap melegen tartod azt a vizet! Aztán számold ki, hogy mennyibe kerül megvenni az új eszközt (és mennyi munka van vele)
Sohasem térül meg. Soha. -
LustaDick123
tag
okosbojler, hogy mit ki nem találnak! Egy fémtartály szigeteléssel és egy fűtőszállal, ezen nincs mit okosítani (sajnos)
Folyamatos internet van úgyis (temperálás, kamerák stb.) miatt, így ha tudnám távolról ki-be kapcsolni, akkor tudnék energiát spórolni. -
GoodSpeed
veterán
okosbojler, hogy mit ki nem találnak! Egy fémtartály szigeteléssel és egy fűtőszállal, ezen nincs mit okosítani (sajnos)
Dehogyis nincs. Most az újban lesz WiFi is, hogy távolról is be tudjam adni, hogy mikor legyen fürdéshez melegvíz.
-
Krugszvele
senior tag
-
GoodSpeed
veterán
Nekem is volt par router, pl SMC SMC7004VBR, Asus WL-500G Deluxe, TP-Link TL-WR740N, TP-Link TL-WR841N, ASUS 4G-AC68U (ez nagyon kiraly cucc volt) amikre emlekszem, aztan par szolgaltatoi. A szolgaltatoikat rettenetesen utaltam, es az utolso Huawei SHG3000 kulonosen otvar. Nem ad IP cimet, vagy random eldobalja oket. Kaptam cseret, ugyanazt csinalta.
En igy vegul kikotottem egy TP-Link ER605-nel. Persze ehhez kellet egy OC200 kontroller, egy PoE switch es par EAP245 AC. De igy legalabb mukodik, a szolgaltato meg mehet a sunyiba az otvar routerevel.
Az ER605 kicsit mas koncepcio mint amit te kovetsz, egy pici szurke szogletes doboz, de megy mint az alom.

Koszi a bemutatot, mar reg nem kovetem mi tortenik az IT piacon.
Gondolkoztam az ASUS RT-BE58U-n is: ASUS RT-BE58U (90IG0910-MO3C00) router vásárlás, olcsó ASUS RT-BE58U (90IG0910-MO3C00) árak, Asus Router akciók
Ami kb harmadába kerül, de nincs benne 6 GHz-es sáv. Az nekem fontos, mert nem túlzsúfolt. Ugyanígy voltam anno 10 évvel ezelőtt, az 5 GHz-zel is.
-
GoodSpeed
veterán
"933 Mbps volt az ASUS RT.AX86S-en a rekordom, ugyanezen az 1000/300-as One Neten"
Nem rossz, nekem 996 vagy 9998 Mbps volt tavaly nyáron a free gigabites hónapban a Tkomnál, egy Huawei szolgáltatós routerrel.
Pár hónappal előtte azt mondták, hogy nem tudja a Gigabitet, le kellene cserélni.
Szép ez az Asus router, de nekem felesleges lenne pillanatnyilag.
Köszi a bemutatót, jó azért valamilyen szinten követni az újabb cuccokat; közvetlenül a felhasználótól kapva információt a használatról.
Köszi

Az ilyen nálam a jövőbe fektetés is. Ezt az adott WiFi-korszak elején érdemes megcsinálni, hogy az ember kimaxolhassa a ciklust.
-
futo001
senior tag
Nekem is volt par router, pl SMC SMC7004VBR, Asus WL-500G Deluxe, TP-Link TL-WR740N, TP-Link TL-WR841N, ASUS 4G-AC68U (ez nagyon kiraly cucc volt) amikre emlekszem, aztan par szolgaltatoi. A szolgaltatoikat rettenetesen utaltam, es az utolso Huawei SHG3000 kulonosen otvar. Nem ad IP cimet, vagy random eldobalja oket. Kaptam cseret, ugyanazt csinalta.
En igy vegul kikotottem egy TP-Link ER605-nel. Persze ehhez kellet egy OC200 kontroller, egy PoE switch es par EAP245 AC. De igy legalabb mukodik, a szolgaltato meg mehet a sunyiba az otvar routerevel.
Az ER605 kicsit mas koncepcio mint amit te kovetsz, egy pici szurke szogletes doboz, de megy mint az alom.

Koszi a bemutatot, mar reg nem kovetem mi tortenik az IT piacon.
-
csibe1
veterán
"933 Mbps volt az ASUS RT.AX86S-en a rekordom, ugyanezen az 1000/300-as One Neten"
Nem rossz, nekem 996 vagy 9998 Mbps volt tavaly nyáron a free gigabites hónapban a Tkomnál, egy Huawei szolgáltatós routerrel.
Pár hónappal előtte azt mondták, hogy nem tudja a Gigabitet, le kellene cserélni.
Szép ez az Asus router, de nekem felesleges lenne pillanatnyilag.
Köszi a bemutatót, jó azért valamilyen szinten követni az újabb cuccokat; közvetlenül a felhasználótól kapva információt a használatról.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Ryzen 7 9850X3D AM5 félkonfig Csak tesztelt!
- Hibás első generációs,modolható, nem patchelt LCD Nintendo Switch + dokkoló, hori split kontroller
- MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI eladó! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! Friss BIOS!
- ASUS TUF Z390M-PRO GAMING + Intel Core i5-9600K
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI + 0 perces 32GB 6000MHz CL30 DDR5! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo X13 Yoga WUXGA 2in1 Touch i5-1145G7 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Aktív Toll LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest