Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz Friczy #21119 üzenetére
Persze, neked, nekem a file-os rendszer (is) logikus. De mert ezen nottunk fel. Okoszisztemaban teljesen hasznalhato az Apple megoldas is, de teny, hogy ehhez mindennek Apple-nek kell lennie . Valamit valamiert...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Noxy
veterán
válasz Friczy #21119 üzenetére
Nem tudom de én a videó meg a zene lejátszókat nem probalgatni szoktam, hanem amelyik megfelel az igényeimnek azt használom. Sokan egy filmet még nem nézték vègig de már a sokadik lejátszót tesztelik. Mondjuk ez is alkalmas a szabadidő “értelmes” eltöltésére.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
BaLee
addikt
válasz Friczy #21170 üzenetére
Nem is írtam, hogy köze van, de arról beszéltünk, hogy a kártyát ellopják. Onnantól kezdve neten azt rendel amit akar és nincs 5000-es limithez sem kötve.
(#21169) umfrider: pontosan. Rengeteget lehet spórolni ésszerű hitelkártya használat mellett. Egy titka van, hogy havonta visszafizesd és ne feledkezz el róla, aki erre nem képes annak nem való, pontosabban igazából belőlük élnek a bankok.
Én szerencsére nem tartozom közéjük. SMS értesítéseket én nem kértem, csak ahol ingyenes volt. Most már sehol sem az így nem élek vele. Bár ad plusz biztonságot az tény. -
Noxy
veterán
válasz Friczy #28140 üzenetére
Siri mit kezd a francia szóval, amikor angol az anyanyelve.
Semmit, de be lehet állítani francia nyelvre is.
Én pld német nyelven használom.
Mondjuk ez megint firts world probléma k.vírus járvány idején. ósön, asan, Ósan, stb..[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Alex91
félisten
válasz Friczy #30416 üzenetére
Szerintem ilyen szempontbol ketfajta ember van. Van aki amit hasznal, annak minden csinjat, binjat tudja, meg az utolso billentyuzet kombinaciot is. Barmi a kezebe kerul elvarja, hogy az alkalmazkodjon hozza, es ne o alkalmazkodjon. A masik tipus meg a feladatra koncentral, es nem az eszkoz rabja. De nem is fogja tudni az utolso elrejtett menut barmely programban.
Egyik se jobb a masiknal, csak mas .Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest