Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Sziasztok
Úgy néz ki benevezek egy ipad pro 10.5-re. Az első kérdésem, hogy védőfóliát érdemes rá rakni, ha igen, melyik a legjobb?[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Megérkezett az új iPad, már arról írok. Kérdésem, hogy bögészéshez van jobb a safarinál? Érdemes mást használni?
-
krx21
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
-
krx21
nagyúr
Ma ráraktam a UAG tokot a gépre... Tetszik nagyon, így kifejezetten biztonságba érzem a készüléket.
-
krx21
nagyúr
Hosszú lenne a sor, de nem vészes... Amúgy kezdem egyre inkább azt érezni, hogy jól döntöttem.
Optimalzáltabb, felügyeltebb, stabilabb rendszernek érzem. Annyi hogy telefonon már megtapasztaltam, pedig nem kértem, de nem bántam meg... Amúgy úgy volt, hogy esetleg megvárom a Galaxy tab S4-et, de már nem érdekel... -
krx21
nagyúr
iPad pró esetén, az akkumulátort érdemes formázni, vagy van valami használat amit szeret?
-
krx21
nagyúr
válasz univerzita #20607 üzenetére
Értem köszi.
Rezegni nem tud az iPad pró.? -
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz univerzita #20613 üzenetére
Igazából ezt végig sem gondoltam, azért tudnék rá mit mondani. A lényeg, hogy nincs rá nagyon szükségem, de azért csdálkozok, hogy nem tud...
-
krx21
nagyúr
Kérdésem az, hogy a sok számomra felesleges előre telepített program közül melyiket nem érdemes vagy nem szabad letörölni?
-
krx21
nagyúr
Letöltöttem az Antutu Benchmark-ot. Hogy lehet elindítani még egyszer? Nem aktív az újra indít gomb...
-
krx21
nagyúr
válasz hszilard666 #20794 üzenetére
Okés. A lényeg, hogy átgondolt dötés legyen.
-
krx21
nagyúr
válasz hszilard666 #20803 üzenetére
Az nem baj. Csak később ne bánja meg az ember.
Amúgy attól vagyunk emberek, hogy nem csak racionális döntéseket hozzunk...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz access_denied #22437 üzenetére
Érdekes kérdés, de miért updateeltél volna? Mekkor bukóval, számoltad?
-
krx21
nagyúr
válasz access_denied #22439 üzenetére
Hol lehet ezt megtenni?
-
krx21
nagyúr
Nem bírtam ki, updateltem 11 prora, 10,5 proról...
Eddig jók a benyomások.. -
krx21
nagyúr
Van aki észre vette, hogy a iPad pró-nak (2018) 2 utas hangszórója van? A felsők (fektetett állapot) magasabb hangszínen szólnak, mint az alsók...
-
krx21
nagyúr
Érdekes... Akkor nem tudom mi értelme, ha ugyanaz mindegyik hangszóró fizikailag...
A lényeg, hogy jó hangja van nagyon. A 10,5 is jó volt, de az mintha kicsit "dobozos"-abb hangu lett volna...
Képminőség tekintetében is érezhető kisebb finom hangolás, pontosabbak a színek.
Nekem ez az 1. olyan ipad, ami igazán tetszik... Főleg a káva miatt.
Bár van pár szoftveres dolog ami kicsit idegesítő. Pl: A fő gomb értékü, legyintés pozícióját miért kell mindig jelölni a képernyőn egy csíkkal? Mintha nem lenne egyértelmű, hol a képernyő alja...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Black Dragon #23260 üzenetére
Szerintem menj el egy boltba és vedd kézbe mind kettő méretet. Gondold végig, hogy a nagyobb méret és súly Neked pluszt jelent vagy inkább fordítva...
Én is sokat hezitáltam melyik legyen és én úgy döntöttem nem kell a 12,9, ami egy asztalra lerakva még jó is, de egy ágyban kézbe tartva kényelmesen használni, már túl nagy...
Persze ezek egyéni igények, ez szubjektív dolog. Ezért nézd meg magad...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest