- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Júliusban megmondják a Bétások
Pendrive olvasás biztos nem lesz benne. -
Süvi
őstag
Remélem az IpadOS fog futni a 10,5-es Pro-n is.
-
Ringman
félisten
You can also use an iPad with an Apple Pencil as tablet input for Mac.
évek óta szeretnék egy ilyen funkciót windows tablet+windows asztali gép kombinációval
mac meg nem opció, a napi szinten használt szoftvereim nem futnak csak win alatt
-
válasz
univerzita #24288 üzenetére
Hangvezérlés? Ide még beszúrhatnák az egeremet
-
ennyit az egértámogatásról...
-
Nem rossz, sok újításnak ideje volt már. Azért kicsit sajnálom, hogy az egeret kihagyták, így külső monitoros kezelés továbbra sem jó semmire.
A gamepadok nem jönnek ios-re? Csak a tv-re?
Az új Mac pro meg egy bazinagy sajtreszelő :_D -
Süvi
őstag
Nem emlékszem olyan WWDC-re, ahol ilyen sok újdonság lett volna.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
univerzita #24281 üzenetére
A pendrive támogatás hiányzott mint egy falat kenyér
.
picit örültem volna ha az ikonokat is átdolgozzák, de összességében elégedett vagyok az oprendszer frissítésekkel. -
DaveNo1
veterán
Elég ütős ez iPad OS, ideje lesz beruházni egy iPad Pro-ra
-
gergo5991
őstag
kivancsi vagyok lessz-e valami nagy durranás az apple részérol ma este, annyira hypeolják ezt a black modot csak tudnám mire fel.. évek óta minden elektronikai terméken ez a bajom, hogy mindig uj hardware jobb proci jobb kamera több ram.. magyarán nesze a semmi fogd meg jól, miközben softwaresen kellene nagyot mutatni erre black mode vagy night mode vagy mi fog jönni állitólag..és semmivel nem lesz jobb a készüléked
mutassanak fel végre egy olyan ios-t ami igazábol OS X és ha megy a méregetés telefon / tablet és notebook között akkor futassa az ipad azokat a programokat mint egy macbook
-
bigsee
addikt
-
Thewent12
aktív tag
válasz
elprimo #24272 üzenetére
Istyleban 200.000 forint a 256GB-os 10.5 Wifi+ Cellular modell. Kifizetném a teljes árát egyben. Előfizetésem van a Telekomnál több is. A kérdésem pedig az lenne, ha szeretném használni az Ipadet 4G-n, akkor kell-e új előfizetést kötnöm, vagy hogy működik, hogy ne csak wifin tudjam használni. Az oké, hogy kell Sim kártya hozzá, de fogalmam sincs, hogy kell e új előfizetés mellé. Korlátlan mobilnetem van telefonon, így nem szívesen fizetnék plusz pénzt, hogy ipaden is legyen mobilnetem. Lehet teljesen láma kérdés, de eddig csak wifis ipadeim voltak.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok! Beruháznék egy 2017-es pro-ra, a cellularos modell jó áron van most. Van korlátlan mobilnet a telefonomon. Hogy működik az előfizetés a szolgáltatóknál az ipadre? Külön előfizu kell, ha szeretném sim-ről használni a netet ipaden?
-
-
Jano_023
őstag
válasz
koxkids #24250 üzenetére
Persze. A sebesség a processzornak és a kijelzőnek köszönhetően nagyon durva. A hangzás a 4 hangszórótol sokkal jobb. Szerintem minden szempontból jobb készülék és észrevehető a külömbség. Szerintem a következő 3-4 évre jó lesz páromnak. Ha esetleg valami speciális dologra vagy kíváncsi szólj.
-
poero
aktív tag
válasz
elprimo #24264 üzenetére
Tudom, ismerem is az appokat, de az ipad-ot az egész család használja, ezért nem kívánom teljes mértékben megosztani rajta a dolgokat. Egy olyan appra gondoltam amivel 1-2 képet egyszerűen és könnyen át tudok küldeni (ha már a bluetooth ugye nem játszik
), majd szerkesztés (nagyobb képernyőn könnyebb lenne) után ugyan ilyen könnyen vissza is küldhessem a telefonomra. Jelenleg a "sendanywhere" appot tesztelgetem erre a célra.
-
poero
aktív tag
Köszi a válaszokat és a segítséget!
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Tudom off a téma, de abban kérném a segítségeteket, hogy ki milyen programot használ arra, hogy (előre is elnézést) androidos telóról képet küldjön át ipad-re szerkesztés, majd vissza.
Köszi előre is a segítő válaszaitok! -
válasz
Ringman #24253 üzenetére
én csak az iphone-okat néztem mostanában a lakossági áraknál, de azok is drágábbak, mint az apple.hu-n, pedig ott a legdrágább általában
nem értem, hogy csinálják...
és akkor még reklámozzák, hogy dupla készülékkedvezmény, aha persze, így jön ki a készülék alapára lol, tehát semmi kedvezményt nem kapunk -
Ringman
félisten
válasz
elprimo #24248 üzenetére
egyszer néztem a telekom üzleti árlistáját, kb másfélszer annyiba kerülnek listaáron az egyes modellek, mint a hivatalos ár. o.O
gondolom a lakossági előfizetésekkel sem sokkal másabb a helyzet.
-
hszilard666
veterán
válasz
#05304832 #24247 üzenetére
Maga a retail eladásnál van amikor nem lényeg az ár. Hanem hogy hol a vevő. Ha egy user besétál egy boltba, és kell neki egy termék, és ott pont van, a legtöbb esetben megveszi, mert nincs annak az információnak a birtokában hogy máshol olcsóbb. Az átlag vásárló nem túl okos. Szóval szerintem nem esnek el rengeteg eladástól mert drágábban adják.
elprimo:
Megjelenéskor elég sok elment országosan, valamint hallottam nem egy helyről hogy nagyobb volt a kereslet mint a kínálat.
-
Ringman
félisten
válasz
elprimo #24235 üzenetére
ha demo verzió, azt ki szokták írni.
180k-ért kb 1 hónapja (vagy pár hete, nem emlékszem) is volt a 64gb-s wifis modell, aztán készlethiányos volt.
végül rendeltem egy cellular 256gb-os modellt+pencilt.
az uag metropolis az ajánlott tok?
vagy milyen egyéb rugged tokot javasoltok? táskában lenne hordva, külön kijelzővédő fóliát nem akarok rárakni, szóval a hajtogatós tok lenne jó (legjobb az lenne, ha a hajtogatós részét le lehetne választani)
-
gergo5991
őstag
lehetséges 1 applikációt 2x menyitni ipaden? szóval tegyük fel letoltok egy zynga pókert és kétszer megnyitom és egyszerre kettő accountal játszok (ez csak egy példa volt) vagy 2 VLC-t
-
Ringman
félisten
válasz
Jano_023 #24224 üzenetére
pont azt néztem, csak dilemmázok, hogy kell-e cellular (van 25GB/hó mobilnetem, meg hozzá társ-simem is), ill. elég-e a 64gb.
tudom, hogy 10-10k a feláruk, de ha hozzáveszem hogy kell egy pencil, meg egy normális tok (uag metropolist néztem), akkor 180+33+15-nél járok
---
többieknek is köszi a választ -
törölt tag
válasz
Ringman #24221 üzenetére
Többiek visszatérő véleménye szerint jobb. 32 gigás ipadem van, közepesen sok app és 5-6 gigányi preloadolt videó mellett van 12 giga szabad hely. 30-40 jegyzet notability-ben 2-300 megát eszik. Pdf-ek icloudban vannak, az ügyesen gazdálkodik a hellyel, csak a sokat illetve nem rég használt fileokat tartja a tableten.
-
Ringman
félisten
sziasztok!
jól gondolom, hogy az ipad pro 10.5 (2017) jobb választás elsősorban apple penciles rajzoláshoz/jegyzeteléshez/pdf-ek korrektúrázáshoz, mint az air 3? ezen kívül mail+browser ami használva lenne.
+ ahogy nézem az apple store-ban van 3D pdf viewer és IFC viewer is, szóval még ezt is használnám.a 64GB tárhely mire elég alapból? főképp a fentiekre lenne használva, offline szerintem nem sok anyag lesz rajta,
a 2017-e pro-ban van nanosim slot is ugye?
köszi a választ.
-
cskat
csendes tag
Sziasztok! iPad (6.gen) használatához tv-vel illetve projektorral milyen adapter szükséges?
Különböző kellhet (apa vagy anya végű)? Melyik az általános amire szükség van? Utángyártottból van megbízható vagy tilos kategória a témakörben? Próbált már valaki valamit?Érdekelne tapasztalat lightning csatlakozós pendrive ügyben is... mit érdemes és mit nem.
Köszönöm a tanácsokat. -
leroyclub
senior tag
iPad Air2 egyszercsak megadta magát OTA frissítés közben. Azóta nem tudok vele mit kezdeni. Próbáltam DFU-ból is visszaállítani úgy hogy shift+kattintással betalloztam neki a 12.3 IPSW-t de hibával elszáll a felénél. Amig működött Beta 12.4 volt rajta. Lehet hogy az a baja, hogy régebbit akarok rá visszarakni?
Szerk: Valahogy most végig ment és műkszik -
gergo5991
őstag
sziasztok, mennyire éri meg ipad airt venni? sok helyen olvasom, hogy a 10,5 os pro jobban megéri jobb kijelzo, tobb hangszóró stb.
megadatott a lehetoség hogy 690 euróért átszámolva 220k huf mai árfolyam szerint beszerezzek egy ipad air 2019est 256gb wifi+cellulart. Igy elsore azt se tudom szükségem-e van rá, sokat utazok filmezni jó lenne (jack dugó van-e rajta nem tudom), netezgetek, játszok pár játékot, de pld fotózáshoz se lenne rossz mert wifis a fényképezom, meg egy kis grafikai munka is szóba jöhet ha van rá app meg birja a gép
ugyanigy akciós a legujabb 11es ipad pro csak az már 1100 euró 256gb wifi + cellular de azt már sokallom árban
amugy járna hozzá havi 5gb adatforgalom 1 évre, meg 2 év garancia
-
elprimo
tag
válasz
Lalikiraly #24208 üzenetére
Egyértelmű neked az kell ilyen igények mellett
-
elprimo
tag
válasz
Lalikiraly #24203 üzenetére
Laptopot vegyél szerintem
-
válasz
Várj egy picit. Június 3 és végre meglátjuk mit hoz az ios13.
-
válasz
Mondjuk csak az “egér” szót kellett volna beírni a keresőbe, hogy minden kérdésedre választ kapjál....
Egér nem megy hozzá. Billentyűzet igen. Monitorhoz lehet kötni megfelelő kábellel.
-
Lalikiraly
addikt
Sziasztok!
Most újra felmerült bennem egy iPad vásárlása. A legújabb sima modellt szeretném, mert 90-100 között mozog árban, ami nekem megfelelne.
Namost kettő kérdésem van!
Bluetooth egér, billentyűzet kombóval működik e?
A másik, hogy milyen lehetőség van monitorra csatlakoztatni, ergo, mint egy pct használni?!Előre is köszönöm!
Üdv.: Lajos
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari