Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz Don.Corleone #25099 üzenetére
Létezik. Apple TV a neve.
-
Don.Corleone
aktív tag
Ismer esetleg valaki olyan appot, én eddig eléggé lyukra futottam, hogy az iPad-et egy Sony okostévével össze tudjam kapcsolni és mint másodlagos képernyőnek használjam? Létezik egyáltalán ilyen opció?
-
kchris78
veterán
válasz Caldera1 #25086 üzenetére
Ujra itt! Azota hogy szuleim lenyultak tolem az Air2m 1-2 eve beneveztem sok tepelodes es gondolkodas utan egy iPad Pro 10.5-re. Ez jott ki vegulis nyerteskent a 2019-es iPad-del szemben... Hihetetlen hogy hasznaltan joarasitva 2 eves modellkent sok mindenben mennyire tobbet tud es olcsobb egy mostani nem Pro-nal... Szerver uzemeltetes miatt kell sok parhuzamos app es 4GB kellett. Maga a keszulek uj.. Egerrel hasznalva folosleges igazabol aggodni a tisztitas miatt . HIHETETLEN hogy vegre meglepte ezt az apple, a valamennyire engedelyezett split meg hasonlokkal egerrel billenccsel el tudom kepzelni hogy VEGRE egy ilyen univerzalisabb tablettel is meg tudom oldania dolgokat nem kell vegre notebookot magammal cipelni... Meglassuk. Ami fajo hogy nincs ingyenes vagy egyszeri dijas SSH kliens amit rendesen background modban lehetne hagyni.. Meglassuk!
-
-
Jómagam soha nem használtam kijelző védő fóliát , vagy üveget.
De egy jó tok mindig hasznos, főleg ha az egész ipadet védi. Gondolok itt elsősorban a kijelzőre, az már csak hab a tortán ha a toknak van funkciója , mint a támasztás.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mr.tamasbiro
őstag
Nekem is tok van rajta de nincs karcolva már lassan 9 hónapja.
-
Alex91
félisten
válasz Caldera1 #25092 üzenetére
Tok eleg (szerintem ami elol, hatul is ved, kollegam szerint eleg a kijelzot vedeni, de akkor mindig figyel ra, hogy ne a hatuljaval tegye le ). Folia sosem volt az enyemeken, folosleges...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Caldera1
tag
Nem hogy ez az első iPadem, de az első tabletem is
Olyat olvastam én is, hogy a tok megkarcolta a kijelzőt, ezért remélem jó minőségűt választottam. Mert hurcibálni mégis csak fogom a tabletet. A mobilom mindig a farmerem bal zsebében van, mellé sosem teszek semmit, ezért az nem is karcolódik (se tok, se fólia rajta). De az iPadem mégse tudom zsebre rakni, no meg az autóban is valahogy szállítani kellene... Végül is azért választottam tabletet és nem notebookot, hogy mindig kéznél legyen, ha szükséges, de ne kelljen egy aktatáskát cipelnem miatta. -
Urgot
tag
válasz Caldera1 #25089 üzenetére
Csak a kijelző élvezeti minőségét rombolja le szerintem a fólia, ha vigyázol rá és nem teszed kulcsok közé, és rendszeresen tisztítod akkor nem fog össze karcolodni. De én Tokot se tennék rá, igazából sose nem is használtam, mert rengetegszer olvastam olyat, hogy maga a tok karcolta meg a készüléket. én passzív tollat használok az iPad hez, mert nem bírnám elviselni hogy kopog a kijelzőn, mint a gyári pencil. Én így használom problémamentesen aztán te majd eldöntöd hogy hogyan szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
Caldera1
tag
Köszi mindkettőtöknek.
Apple pencil használata se indokolná a fólia használatát?
Vagy csak parasztvakítás ez a fóliamizéria? -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Most vettem iPad-et (9.7-es), de a kijelzővel kapcsolatos hsz-eket olvasva egyelőre nem is merem használatba venni.
Rendeltem hozzá egy ilyen tokot, ez jó minőségűnek tűnt, remélem jövő héten megérkezik:
[link]
Tudtok konkrét kijelzővédő fóliát ajánlani? Olyat ami a tokkal használva nem penderedik fel, nincs érzékelési probléma sem és nem is túl vastag.
youtubeos videókon látni, hogy némely esetben felteszi a kinyitható tokot, mire feljön itt-ott a fólia széle.
Mobilomhoz én nem is használok fóliát (és 0 karc van rajta), szóval fogalmam nincs milyen márka lenne jó.
Köszi. -
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ipad pro 10.5 amin kicsit megzavarodott a game center. Játékok nevei kínaira váltottak, szerencsére az alkalmazások nem beállítást,külön game center appot nem találtam. Valakinél esetleg előfordult már ilyen? Hogyan tudnám visszaállítani magyarra? -
őstag
Pedig számtalanszor leírták már sok helyen, hogy a nedves törőkendővel (mármint ha nem a bevizezett törlőkendőre, hanem a boltokban kapható nedves törlőkendőre gondolsz) letörlöd róla az olajtaszító védőréteget....max vizes kendővel lehet tisztítani:
"iPad
Az iPad megjelenésének védelme érdekében vigyázzon a készülékre. Ha aggódik a karcolások vagy a kopás miatt, választhat a külön megvásárolható tokok széles választékából. Az iPad tisztításához húzza ki az összes kábelt, majd kapcsolja ki a készüléket (tartsa lenyomva az Alvás/Ébresztés gombot, és húzza el a kijelzőn megjelenő csúszkát). Használjon puha, enyhén benedvesített, szöszmentes kendőt. Ügyeljen arra, hogy a nyílásokba ne kerüljön nedvesség. Ne használjon ablaktisztítót, háztartási tisztítószert, sűrített levegőt, aeroszolt, oldószert, alkoholt, ammóniát, dörzsölőszert és hidrogén-peroxidot tartalmazó tisztítószert az iPad tisztításához. Az iPad kijelzője olajtaszító bevonattal rendelkezik. Az ujjai által hagyott olajos nyomok eltávolításához csak törölje le a kijelzőt egy puha, szöszmentes kendővel. A borítás olajtaszító tulajdonsága normál használat mellett idővel csökken, és ha érdes anyaggal dörzsöli a kijelzőt, az még tovább csökkenti ezt a hatást, továbbá meg is karcolhatja a kijelzőt."
[ Szerkesztve ]
-
ruarua
tag
De tény, hogy a korábbi modellekhez képes ez a vékonyság már nagyon sebezhetővé teszi.
Atombunker tok van rajta, pedig tok nélkül sokkal élvezetesebb lenne használni. -
őstag
Ilyen van fent a 12,9-es iPadon.
Mindig tökéletesen érzékelt alatta a kijelző, a tollal is. Pedig a 12,9-es kijelzője már eléggé gagyi, homorú, így a feltétel után kicsit elemelkedett a szélein. Azon meg ez a tok segített, mert olyan a kialakítása, hogy a szélein ráhajlik a kijelzőre a gumiperem. Olyan tokban küldik, amit lehetetlen meghajlítani. Szóval nyugodtan rendelhető kintről is.
-
yimm
aktív tag
válasz ruarua #25072 üzenetére
Én az "Ipad pro 11"-re azonnal raktam kijelzővédő üveget.
Valami német gyártmány , 6000ft volt a Lurdy-ba.
Viszont az árához képest, nagyon minőségi darab, és használat közben hozza a gyári kijelző használat érzését.
Eddig nem vettem észre, hogy probléma lenne az érintéssel, úgy teszi a dolgát ahogy kell.
Kintről én már nem biztos, hogy rendelnék, mert ekkora méretnél már van esély arra, hogy törötten jöjjön. -
-
Urgot
tag
válasz ruarua #25068 üzenetére
Én is csak itthon használom, tok nélkül ,hajszálkarc mentes, pedig a kijelzőjét tollal van nyomkodva ,gumis passzív végüvel ,mert a kopogos műanyag hegytől mint a pencil is kirazna a hideg. Igaz vigyázok rá,nem dobálom,és ha nem használom egy szövet szerű anyagon pihen. Több hónapja meg van már, de érdekes , mert annó úgy adtam el 6th ipadomat is hogy hajszalkarcmentes volt.
[ Szerkesztve ]
-
ruarua
tag
Nektek hogy bírja iPad pro 11 kijelzője? UAG tokom van. Szinte csak itthon használom, filmezés, netezés, PUBG.
Erre ma veszem észre, hogy egy 5-8mm hosszú karc van rajta, amiben a körmöm is elakad...
Anno vettem rá üvegfóliát, azzal persze nem érzékelt jól a kijelző. Szóval most mérges vagyok -
Djuree
félisten
üdv!
bp.-en hova érdemes vinni ipad mini 3-at javíttatni?
nem egyszerű baja lehet, valszeg alaplap lesz, szal olyan hely kéne akik jobban értenek hozzá és esetleg alaplapi hibát is fel tudnak deríteni nem csak mondjuk érintőt cserélni.valami jó maszek talán jobb is mint a hivatalos szerviz...legalábbis ez a tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
volandy
senior tag
válasz DaveHutt #25059 üzenetére
Szuper! Köszönöm a választ!
Még egy kérdésem lenne, megköszönném ha segítenél!
Mi a lényege ennek a Wi-Fi+cellular dolognak?
Mert itt azt írja: "Ha Wi-Fi + Cellular típusú iPaddel rendelkezik, regisztrálhat rajta mobil adathálózati díjcsomagot. Így akkor is kapcsolódhat az internethez, ha nincs a közelben Wi-Fi-hotspot." Tehát ha valakinek sima mobiltelefonkártyája van, akkor ha beleteszi a kártyát pl egy új iPad minibe akkor az nem fog működni illetve nem fog tudni rajta telefonálni mert külön regisztrálni kéne egy mobil adathálózati csomagot? -
volandy
senior tag
Sziasztok! Lenne két kérdésem(egyenlőre!).
IPad Mini 5-re HP laptopról át tudok másolni filmet, sorozatot? Az iPad Mini 5 ismertetőjében a támogatott videoformátumok között nem írja az mkv, xvid, divix-t! Akkor azt le sem tudom játszani?[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Sziasztok !
Hogy tudok újabb iOS-re váltani?
Most 9.3.6 fút az iPad 3. -
zzola
titán
Spigen Stand Folio Case Brown iPad 9.7
Erről a tokról mi a véleményetek? Állítólag bőr, tetszik a színe/formája.
Illetve van még Spigen Smart Fold Case Gold iPad 9.7, de ez nem tudom, hogy milyen anyagból van...[ Szerkesztve ]
-
chizuru
csendes tag
Sziasztok! Az mitol lehet, hogy idonkent ugy veszem elo az iPadot, hogy szol a zene? Nem hallom, mert a fules allandoan benne van, ugyhogy nem tudom mikor indul el, de tobbszor elofordult mar, hogy este letettem, reggel meg ugy vettem elo, hogy a lockscreenen porgott a zene. A fules miatt van?
so long ヒカリノムコウヘ so long ナモナキジユウへ so long フアンヲノミコメ so long ダレヨリモタカクトべ
-
zzola
titán
válasz mr.tamasbiro #25036 üzenetére
-
cooi11
senior tag
Az iphone 5 iOS 10.3.4 tel. sem engedi telepíteni!
Rosszul írtam Az adGuard - adblok&proivacy nem kompatibilis ezzel az eszközzel! -
Serpiko
addikt
válasz Luck Dragon #25030 üzenetére
Bizony a kényelem fontos kanapén fekve használom általában. Inkább először 10.5” vagy 11” lépnek. De hol van ez még messze.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Serpiko
addikt
válasz Luck Dragon #25028 üzenetére
Amúgy gondolkodók 12.9” iPadon de szerintem az már túl nagy lehet. Kényelmetlen mondjuk fekve használni ágyban. Azt a fene tudja...
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
-
-
zzola
titán
Üdv!
Szeretnék egy tabletet általános felhasználásra, de nem tudok választani.
APPLE IPAD AIR 10.5" (2019) WI-FI + CELLULAR 64GB
APPLE IPAD6 9.7" CELLULAR 32GBDolgozni nem fogok rajta, sem játszani, viszont az LTE opció kell!
Pro/kontra, esetleg tudnátok mondani valamit?
Köszönöm! -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam telepíteni a AdGuerd Pro-t
Az ipad 3 ra de azt írja nem kompatibilis. -
Süvi
őstag
válasz jófejsrác #25002 üzenetére
A legtöbb esetben nem lesz jó, amit vettél, érdemes ezt a videót megnézni, én egy lightning to usb 3 camera adaptert fogok venni.
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Luck Dragon #25007 üzenetére
emlékeim szerint 200k volt a 256gb+cellular modell
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
őstag
Sziasztok!
Ahogy nézem az iStyle oldalát, ismét felbukkant akciósan a 10.5" Pro.
A 256GB-os Wifi modell 209k, ez szerintetek megéri? Érdemes rá lecsapni? Vagy esetleg érdemesebb gyűjteni és az új 2018 Pro-t venni? (Air2-t váltana)[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
válasz Don.Corleone #25003 üzenetére
Ez kellhet neked
-
Don.Corleone
aktív tag
Valakinek van esetleg ötlete, hogy ha eredeti apple tokot használok, milyen megoldást lehetne a hátlapra varázsolni, ami védi a karcolástól? Létezik esetleg fólia-matrica az internet illetőleg ebay mély bugyraiban? Keresgéltem de nem igazán dob ki. Eredeti apple tokot nagyon szeretem, de valamivel mégis védeném a hátlapot. Akinek van ötlete szívesen fogadom.
-
jófejsrác
senior tag
Vettem egy lightning to USB A adaptert IPad-hez ha már az ios 13 támogatja a külső meghajtókat.
Természetesen nem működik, mert azt írja "too much power for..." az ipad 10,5".Tudja valaki, hogy van e olyan átalakító amihez nem kell külső csak egy kábel és felismer sima pendrive-okat? Vagy ez csak külső táp csatlakoztatással fog menni? Ha igen akkor ez így nem túl ember barát.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Ance 😂😂 Már azt is komoly nyáron látni, hogy azzal fotóznak 😂
Amúgy tényleg nem lehet eszembe jutot közbe. Fáradt voltam tegnap 😊
Azt a lehetőséget ismerem, de ezt arra kérdeztem ha nem vagyok itthon és benne a sim ne csörögjön de tényleg nincs ilyen.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest