Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Elméletileg egy biztonsági mentés az biztonsági mentés, és nem költözésre kitalált mentés. (Apple eszközök között van külön költözésre optimalizált folyamat is, iPhone-ok között legalábbis, iPad-ek között nem tudom müködik-e ugyanúgy, én is csak az elsö iPad-emet használom még.) Mindazonáltal senki nem tudja, mi zajlik pontosan a háttérben, és sokan csinálják a költözést biztonsági mentésböl vett visszaállitással is két külön tipusú iPad eszköz között, de volt hogy iPhone mentésböl is költöztek iPad-re, ami kérdés, hogy müködik-e még, mióta az iPadOS különvált az iOS-töl... ergo végeredményben én a tiszta telepitést javaslom, ha nincs tiszta költözésre megoldás, mintsem biztonsági mentésböl való visszaállitást. De majd a többiek is írnak vmit, aztán majd eldöntöd.
Legrosszabb esetben gyári álapotra visszaállitod és tiszta telepitéssel újraraksz mindent, ha nem tetszik az eredmény vmi felmerülö bug miatt, amire azért relative kicsi (de nem nulla) az esély szvsz. -
zaskar
senior tag
Elmúlt években azért előfordult ilyesmi, mostanában sajnos egyre ritkábban. Korábban az Emagnál vettem jó áron iPhone-t és iPadet is BF-kor, viszont ahhoz igen gyorsnak kellett lenni, mert az első percekben elfogytak. Amúgy voltak elfogadható (de nem BF szintű) akciók is a közelmúltban Emagon, de ezeket az árukereső nem hozta, mert kuponosak voltak (két terméket kellett venni, és akkor járt 10-15% kedvezmény, mikor mennyi) de az egyik termék lehetett pl.egy párszáz Ft-os kábel is. De a jónép már csak arra az akcióra ugrik, ahol gondolkodni se kell, csak ész nélkül vásárolni.
-
Parson
addikt
Ne feledjük, hogy egy dolog a HA kínálat, egy másik meg, hogy mennyi idö alatt és valójában mennyiért mennek el a végén... vkinek biztos jó lesz még a javitott verzió, az biztos h én javitva passzolnám el... ha nem most passzolod el, akkor meg számithatsz arra, hogy már csak a te nyakadon fog maradni... neked kell eldönteni, a javitási költség, az OS támogatás és az esetleges mostani nyereség mellett, hogy mi éri meg jobban, kell e hosszutávon egy új eszköz, vagy egyáltalán nem kell késöbb másik... mert akkor lehet fölösleges lenne újat venni. A javittatás így is úgy is behozza az árát sztem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, átmenetileg jegelve
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest