Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok! iPad vásárlás előtt állok, olvasgattam a fórumot látom többen írják hogy inkább 2017 pro mint air 3. Miért jobb vétel ? Amiket olvasgattam eléggé össze vethető a kettő , kijelző , teljesítmény téren is. Segítsetek dönteni...
-
aktív tag
válasz *Mukeey* #26451 üzenetére
Ok köszi jól hangzik , 4gb ram számít, 4 hangszóró nem játszik, A10x kicsit gyengébbnek láttam mint A12, sajna a kijelző 120 hz-et nem tudom belőni mi fán terem sajna nem láttam élőben még. 2017 meg nem most volt. Így számomra ez most nem annyira nem is kérdés hogy pro szitu, hanem kicsit billeg nálam a mérleg nyelve...
Rosszul látom? -
aktív tag
Hát én nem írtam ilyet, hogy kevésnek találtam a teljesítményt mivel én nem is nyomkodtam még a pro-t. Mérlegre próbáltam tennie a két készüléket ennyi, azok alapján amit olvastam és azért jöttem ide a topikba, hogy a használók véleményét is kikerjem.
Amit eddig látok:
Procival kicsit Air plusszos
Ram pro plusszos
Kijelzoben 120 Hz pro plusszos
Hardver kiadásban Air plusszos ,pro régebbi
4 hangszóró számomra mindegy nem vagyok boldogabb ha 4 mini kis hangszóró üvölt a tabletbol fulessel használom.
Egyenlőre úgy tűnik számomra majdnem mindegy melyiket veszem. -
aktív tag
Sziasztok ! Tegnap kertem tanácsot , hogy air 3 vagy 2017 pro. Bementem a győri média marktba és 139 ezerért elhoztam a pro-t. Szerintem rohadt jó áron volt és mivel itt mindenki ezt ajánlotta inkább ezért ezt vettem. Köszi a segítséget. !
-
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Apple tvre tukrozom a tabot két fekete csík marad a szélén gondolom ez a keperany miatt van. Ez ilyen vagy lehet valamit trükközni hogy full kép legyen? AirPlay a filmeket rendesen küldi át . Köszi
-
aktív tag
Kijelzőre érdemes fóliát rakni?
-
aktív tag
-
aktív tag
Sziasztok! Azzal lehet valamit kezdeni hogyha safariban böngészek például itt a prohardver oldalon, megnyitáskor be kéri a jelszót ezt az új lenyomattal simán elintézi. Az oldalon belül váltogatok akár fórumtéma között egyszercsak azt veszem észre, hogy megint nem vagyok belépve ilyenkor újra be kell lépnem. Lehet ezzel valamit kezdeni hogy ne kérje egyfolytába a bejelentkezést? Bejelentkezéskor a maradjon bejelentkezve opciót be pipálom mindig.
-
aktív tag
Rendeltem én is két fajta üveg fóliát a pro tabletemre, mivel egy hónapig használtam fólia nélkül így rögtön feltűnt a különbség . A színek és a kontraszt is megváltozott . Raktam rá egy másik típust, de ugyanaz. Próba képen vissza szedtem és félig fedesbe újra rá raktam és elég nagy a különbség . Én úgy vagyok vele ha már van egy ilyen kijelző , akkor inkább élvezem ezt és bevállalom az esetleges hajszál karcokat. Ja megjegyzem ha eleve fóliával kaptam volna nem tűnt volna fel, de így látható a különbség .
-
aktív tag
válasz Malfoy #27779 üzenetére
Igaz elég jól bírják . Céges iPhone 7 plus telomon kb 1 éve nincs fólia , ha letisztitom csak apró hajszál karcok vannak rajta, azokat is keresni kell. Persze ahogy írtad nem kell kulcsok melle szórni . Egyszer esett, akkor még volt rajta fólia de ment a kijelző is ,csere lett a vége . Azóta nincs rajta..
-
aktív tag
Sziasztok! Ha van egy mágneses flip billentyuzetem Apple termek amit egy 10,5 pro-hoz használtam és az air3 elvileg méretben ugyan az, akkor szerintetek a billentyűzet működhetne air3-al is?
-
aktív tag
Sajna előbb nem kaptam választ , de akkor másképp kérdezem . A 10,5 pro kiegészítők amik a mágneses pin csatlakozót használják kompatibilisek az air3-al? Köszi !
-
aktív tag
Sziasztok. Ma vettem észre, hogy 2017es iPad prom görbe . Igazából a görbület a mágnes érintkezők oldalán látszik , nem ültem rá és csak otthon használtam mindig. Valaki találkozott ilyennel? Lehet ezzel valamit kezdeni? Totál ki vagyok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...