- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben felmerült.bennem, hogy vennék egy iPadet.
A felhasználási cél böngészés, youtube, kis játék(semmi komoly).
Erre alighanem a 2019-es iPad tűnik a legalkalmasabbnak.
A kérdés igazából az lenne, hogy ez várhatóan mennyire marad használható úgy 3-4 év múlva, illetve bizonyos alkalmazások blokkolása(szülői felügyelet??) mennyire kivitelezhető rajta?Ja és honnan lenne érdemes megvenni?
-
ricogsm
őstag
-
hito
nagyúr
Itt nem a 4K-n van a hangsúly, hanem hogy egyáltalán lejátszható, mutatható legyen a videó.
Egy iPad Pro 9.7 LTE 2016-nál kötöttem ki 105-ért. Nem tudom, hogy jó ár-e, illetve hogy érdemes-e még beruházni rá, tekintve hogy nem mai darab. A 4 hangszóró győzött meg leginkább, ha meg ez fontos olcsóbban nem jövök ki, mert ebben az árban nincs más alternatíva.
-
hszilard666
veterán
Lehet ezzel viccelni, de találkoztam egy úriemberrel aki úgy törte össze a 11 es ipadjét hogy letette az asztalra. Konkrétan finoman letette állítása szerint és kettérepedt. Gyönyörű repedés volt a bal felső saroktól a jobb alsó sarokig. Úgy hogy nem volt nyoma behatásnak.
-
törölt tag
Csak 10 darab 1%-ot kell leszarni, és hamar összejön egy újabb nem fogy elég xs max-féle bukta. Apple mértékkel fillérekből megoldhatnák a már meglévő datacentereikkel, hogy egy belépő 13-as pro szintű teljesítményt hozó macos virtuális gépet szép havidíjért cserébe eladjanak ipad júzereknek, hozzá egy 40-50 ezres magic mouset, csak írni kell már meglévő technológiákra alapozva egy távoli elérés appot, és tádám: a tökéletes 2in1 gép házon belül. De önmagában már az is hatalmas előrelépés lenne, ha a meglévő megoldásokkal nem csak a Magyarországra nem szállító, ormótlan ergonómikus "egérrel" lehetne használni, hanem a saját egerükkel is.
-
B.Ricsike
őstag
Ismerem és használom is a rendszert! IPhone van 3 is a családban, ebből egy az enyém, egy a páromé, a harmadikra pedig édesapámat beszéltem rá (nagy örömére), szóval nem újdonság, hogy minden azonnal nyílik, fut, nem akad, és MŰKÖDIK!
Pontosan ezért akarok iPad-et is. Ha nem ez lenne a legfőbb szempont, akkor Surface Pro 6-ot vennék. Az tudja azt amit én szeretnék, de pont az a stabilitás, smooth-ség és egységesség hiányzik belőle, amit keresek. És ez az iPad-ban megvan, csak pár funkció hiányzik! Nagyon! És ezt próbálnám áthidalni, egyre kevesebb sikerrel.
Bár nem értem az Apple miért hirdeti, hogy ez lesz az az eszköz, ami kiváltja majd a Macbook-ot vagy Notebook-ot. Mert lehetne, de amíg az iOs korlátozza, addig sosem lesz! És ha a telefonok ilyen mértékben nőnek, 6-7"-osak lesznek lassan, akkor nem tudom, hol lehet térnyerése az iPad-nek? Vagy mit akarnak vele?Tudom, vegyen mindenki iPhone-t, aztán vegyen otthonra egy MacBook-ot, és legyen egy iPad-je is, amit tud hozni-vinni, befeküdni az ágyba és ott netezni meg emailezni, vagy utazásnál a gyerek tud rajta játszani/filmezni. Ez az optimális a profit szempontjából.
De user-ként nem azt akarja szinte mindenki, hogy ne legyen ennyi kütyüje, hanem egy eszközről lehessen megoldani mindent? Vagy túl egyszerűen gondolkodom?Főleg azért haragszom kicsit az Apple-re, mert annó ők úttörők voltak az ilyen dolgokban, formálták az embereket, és az eszközeikkel alakították a szokásaikat, egyszerűbbé akarták tenni mindenki életét, de most már inkább azt látom, hogy belesz**nak ebbe, és vegye meg mindenki a telójukat, a tabletjüket és a Notebookjukat is egyszerre, akkor meglesz az Ökoszisztéma, és mindenki boldog lesz, főleg a részvényesek és a tulajdonosok!
Akkor inkább toljanak bele egy egeret 300 dollárért, aztán aki akarja, az megveszi, és használja, még profit is lenne, meg a vásárló is boldog lenne.
Meg 1-2 appot még átírnának az asztali OS-ből, hogy jól használható legyen, aztán kex!Na mindegy, kipanaszkodtam magam legalább!
-
Rent
senior tag
Igen ez vezetéknélküli, lightning csatlakozóján tölthető, kb 1 hónapot elmegy egy töltéssel, tehát ritkán kell töltőre dugni.
nézegettem logitecheket is, de azokból nem találtam magyar kiosztásút. Tok meg UAG, mást nem tennék rá.
nagyon ajánlott részemről a magic keyboard.
-
Madwe
nagyúr
Az, hogy egy icloudot használsz, még nem fog mindent tükrözni. Ha új eszközt állítasz be, beállíthatod, hogy egy másik eszközöd backupját használja, ekkor lesz minden ugyanaz (appok stb).
A jelszavakat egy helyen kezeri az icloud kulcskarikán, ha bekapcosltad. Ha új appot töltesz le, beállíthatod h a másik eszköz is magától letöltse. Az appok amiket lementenek icloudba, azt a másikon is eléred. -
VincentVG
senior tag
oke ezt ertem, csak 4-5 iphone es 3 ipad utan ez az elso touch screenem amihez nem eleg h torolgetem.
pont ez a problemam. valami miatt "ragad", de legalabbis a torles utan par perccel mar nem eleg reszponziv, adott helyre klikkelve van h 4-5x kell probalkoznom.
rohadt idegesito. -
BaLee
addikt
Kösz a tippeket!
XCOM-on gondolkodtam, de kicsit sokalltam érte, de ha azt mondod ennyit megér, lehet megveszem, mert bejön a stílus, PC-n is toltam, nemrég megvettem a 2-t is. A másik címről már sokat hallottam, azt kipróbálom majd. Ha van még ilyen jó játék tippetek jöhet, akár privátba is.Walking Dead No Mans land is tök jó és nem nyomják tele hülye reklámokkal, ami még ki tud akasztani...
-
BaLee
addikt
Valahol logikus a párosítás. A telefonokban a GPS-nek segít a cellainformáció alapján a telefon előbb helyet találni. Ha hordozni akarod az ipad-edet akkor nagy eséllyel úgyis cellular verziót veszel, ha meg nem akarod hordozni akkor felesleges bele, cserébe mondjuk olcsóbb tud lenni 5-10 ezerrel. Én ennek mondjuk örülök, mert nem lenne rá szükségem, navigálni túl nagy az ipad, kocsiban nem tudnám kitenni sehova.
-
NGA
addikt
Igen, de én jobban bízom a paypalban, a fene tudja, ha bármi gondom volt, azonnal intézték, és kaptam a refoundot.
Én az interneten nem fizetek bankkártyával, csak banki felületen, pl számlafizetés. Webshopból Mo-on csak utánvéttel, még ha drágább is.De erre van külön topic, így nem is folytatom.
-
-
Dimaj
aktív tag
Köszi, egy ipad 2018 át veszek szerintem, néztem videót is, elég fürge gép. A mostani android tabletemhez használok érintő stylust, mert kényelmesebb nekem, csak pötyögni a kijelzőn, meg pár játéknál. Szóval semmi profi rajzprogram vagy ilyesmi. Az ipad is érzékeli ha ezzel nyomkodom majd azt is nem.? Semmi komoly amúgy passzív érintő ceruza egy gumiheggyel a végén.
-
Mennyire érdemes ma még a 9,7-es prot megvenni? Használtan persze, csak félek kicsit a 2 giga ramtól. Illetve mennyit számít a 120 Hz képfrissítés? Értelemszerűen a 9,7 és a 10,5 között vacilálok, csak nem tudom, hogy megérné-e nekem a felárat.
90 %-ban rajzolgatnék rajta, de nincs szükség a nagyobb kijelzőre, mert van mellette surface és wacom is. -
Ragnar95
félisten
Nem kell váltogatnod az ID-k között, másik ID-val letöltött app is működik gond nélkül azután is h kijelentkezel az adott ID-val. Német ID-val letöltöd az appot, majd visszalépsz a magyarral AppStore-ba és minden marad ugyanaz, mint eddig. Egyedül az adott app frissítéseinél fogja majd kérni az AppStore a német ID-d jelszavát.
-
-
-
-
Cuccok
tag
Éreztem hogy itt a fillérbaszás a lényeg, így ebből a vitából gondoltam kimaradok mert azon a vonalon nincsenek érveim
Mindenesetre volt ipad4-től kezdve air1, air2, 2017, pro9.7, pro10.5 is a tulajdonomban és van különbség a kijelzők között (vagyis az air1 - 2017 között nem nagyon)
Nem az a lényeg hogy készülék lesz vastagabb a kijelző miatt (Én kifejezetten utálom hogy ilyen penge vékony a pro. Egyszerűen rossz érzés tok nélkül használni.), hanem az hogy az üveg síkjához lesz közelebb a megjelenített tartalom.
-
-
pescara
aktív tag
Ennel meg csunyabb bizonyitekom is van, de alig merem ide leirni😂😂 Egy full biztositott ipad, serules..stb biztositasa lassan lejart. 2 eves hibatlan volt. Az ismerosom konnyes szemmel foldhozvagta, en nezni se akartam, de mondta, hogy ha mar fizettettek vele full garit, akkor inkabb csereli egy ujra. Hat nem hittem a szememnek, semmi baja nem lett a szerencsetlennek, egy apro horpadas az egyik sarkan. Kijelzoje karcmentes, pedig arra erkezett. 3.probalkozasra sikerult neki kivegezni szerencsetlent. Ugyogy garantalom mindenkinek, semmi ertelme az elolapot foliazni. A tok kell, mert ha leesik , akkor a sarkok konnyen behorpadnak, mas baja nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged