Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Fentebb írtam, hogy én anno ráfeküdtem és attól lett görbe. Próbáltam vissza görbíteni persze csak saját felelősségre. Először rápakoltam vagy 20 kg súlyt 1 napig, de az nem volt hatásos. Majd végül rá az asztal élére és hajlítottam rajta, meglepően sokat kibír
. Ezzel a módszerrel mondhatni "eltűnt" a görbület persze egyenes már nem lett. -
Madwe
nagyúr
Nem igaz, törléshez kb sehol nem ragaszkodnak. Backup kell, mindig, az alap, főleg szervíz elött, de törlés szvsz felesleges, kivéve ha direkt kérnék.
(#26728) nem fogják neked egyetlen egy szervízben sem az os-t nyomkodni, lefuttatnak rajta teszteket, amikhez nem kell feloldani, s ennyi, azzal minden kijön. Kivétel lehet az sw issue, de azt pedig nem szervízben fogják tesztelni. Rengetegszer jártam már szervízben, soha nem kérték h töröljek, oldjam fel vagy szedjem le a passcode-ot. Ha kérnék gyanűsan néznék rájuk s máshova vinném

-
-
SidCorky
őstag
Sajnos ez ilyen, sőt, az új (X vagy újabb) iPhone-oknál most már felül és alul van csík.
Ha filmet, youtube videót, böngészőből megnyitott videót dobsz át akkor érzékeli, hogy valami videót akarsz megetetni vele és jól lövi be a képarányt, iPaden és iPhoneon csak a vezérlők látszanak, de sajna minden más esetben az iPad natív képarányát látod TV-n.Szerk.: a fotók is a kivételek közé tartoznak.
-
zaskar
senior tag
Az tényleg jó áron volt. Én is újra a 2017-es Pro mellett döntöttem vagy két hete, mert nekem bejött ez a készülék. Volt egy 2 éves, 64 gigás példányom, sikerült tűrhető áron eladni. Ugyanezt vettem helyette, csak egy vadonatúj 256 gigás verziót. Szerencsére nekem is sikerült kedvező áron hozzájutnom😊
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- MIUI / HyperOS topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezzel a módszerrel mondhatni "eltűnt" a görbület persze egyenes már nem lett.

Gondolom sima 64-es, milyen színben? Online store-ban amúgy 260 a legolcsóbb náluk...
kar, hogy az orszag masik vegeben lakom...
Egy egészen más érzés lesz használni