Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Fentebb írtam, hogy én anno ráfeküdtem és attól lett görbe. Próbáltam vissza görbíteni persze csak saját felelősségre. Először rápakoltam vagy 20 kg súlyt 1 napig, de az nem volt hatásos. Majd végül rá az asztal élére és hajlítottam rajta, meglepően sokat kibír
. Ezzel a módszerrel mondhatni "eltűnt" a görbület persze egyenes már nem lett. -
Madwe
nagyúr
Nem igaz, törléshez kb sehol nem ragaszkodnak. Backup kell, mindig, az alap, főleg szervíz elött, de törlés szvsz felesleges, kivéve ha direkt kérnék.
(#26728) nem fogják neked egyetlen egy szervízben sem az os-t nyomkodni, lefuttatnak rajta teszteket, amikhez nem kell feloldani, s ennyi, azzal minden kijön. Kivétel lehet az sw issue, de azt pedig nem szervízben fogják tesztelni. Rengetegszer jártam már szervízben, soha nem kérték h töröljek, oldjam fel vagy szedjem le a passcode-ot. Ha kérnék gyanűsan néznék rájuk s máshova vinném

-
-
SidCorky
őstag
Sajnos ez ilyen, sőt, az új (X vagy újabb) iPhone-oknál most már felül és alul van csík.
Ha filmet, youtube videót, böngészőből megnyitott videót dobsz át akkor érzékeli, hogy valami videót akarsz megetetni vele és jól lövi be a képarányt, iPaden és iPhoneon csak a vezérlők látszanak, de sajna minden más esetben az iPad natív képarányát látod TV-n.Szerk.: a fotók is a kivételek közé tartoznak.
-
zaskar
senior tag
Az tényleg jó áron volt. Én is újra a 2017-es Pro mellett döntöttem vagy két hete, mert nekem bejött ez a készülék. Volt egy 2 éves, 64 gigás példányom, sikerült tűrhető áron eladni. Ugyanezt vettem helyette, csak egy vadonatúj 256 gigás verziót. Szerencsére nekem is sikerült kedvező áron hozzájutnom😊
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ezzel a módszerrel mondhatni "eltűnt" a görbület persze egyenes már nem lett.

Gondolom sima 64-es, milyen színben? Online store-ban amúgy 260 a legolcsóbb náluk...
kar, hogy az orszag masik vegeben lakom...
Egy egészen más érzés lesz használni