Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxximus
őstag
Sziasztok.
Tudom használni a régi 10,5 ös prom nak a Smart billentyűs tokjat egy 10,2 es iPad 9 nél ? A szélesség hosszúság méretek megegyeznek, csak a mélységben van pár mm difi. -
Maxximus
őstag
Segítséget szeretnek kérni . Van egy 11 pro es az alábbi kijelző kép fogadott a frissítés után .
Mehet a hard reset adatok nem fontosak. Hogy tudok gomb kombinációval hard resetet csinálni hogy újra álljon a rendszer? Gondolom máshogy nem lehet megoldani a lenti problémát .
Ha nem muszály iTunes t kihagynam mert ismeros hagyta itt nalam , hogy oldjam meg. Ha muszály akkor jöhet az iTunes os megoldás is.
koszi
-
Maxximus
őstag
Meg tudja valaki mondani, hogy az utolsó érintőgombos AIR ami 10,5 (asszem --air 3) -es Smart folioja és tokja kompatibisak lehetnek a most akciós 9-es 10,2 Ipaddal ?
Ahogy nézem a szélesség, magasság ugyanaz a mélységben van 0,6 mm difi. A smart keybord lehet, hogy jó lehet, de a hátlap tok az bukta lehet , nem? -
Maxximus
őstag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Az apple is így gondolta, hogy nem fog tudni villantani 2019-ben,ezért nem is adott ki újat.
A watch-nál meg sztm be is égett. Compass (ami programmal is van) és AOD,vicc, be is kellett vonni a 4-es szériát,hogy valaki vegye az 5-set. (maradt a 3-as és az 5-ös) . ez már izzadság szagú... -
Maxximus
őstag
válasz
206 cc
üzenetére
Alapból én is azt nézegettem, de zsugori vagyok kiadni 430-at is.
(mi van ezzel a MM-al, tök jó áraik vannak...
) -
Maxximus
őstag
válasz
206 cc
üzenetére
Sztm jó áron abszolút,kb még 2 évig minden elfut rajta. Ha eladod kevesebbet is fogsz bukni rajta. Én is most decemberben vettem 10,5 PRO-t (ami ugye 2017-es). 200-ért a 256-os LTE-set nem hagyhattam az istyle-ban
. A 11 pro ugyenez pont duplája...Ennél jobb áron veszed? Most 367 a MM-ban a 256-os LTE akcióban.
-
Maxximus
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Maxximus
őstag
Köszi.
Áram alá teszem,berakok egy pendrive-ot az egyik usb-be egy másikba az ipad usb töltő kábelét teszem be és a pendrive-ról húzom le villámgyorsan a képeket,videókat?Mert.hogy:
SuperSpeed sync for 7
Don't deny your devices access to SuperSpeed ports. With transfer rates of up to 5Gbps, set aside less time for syncing and more time for work. -
Maxximus
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Akkor nincs más jó megoldás csak a SanDisk iXpand Lightning 64GB USB 3.0 ?
Videó szerkesztéshez tegnap végső elkeseredtégemben a régi jó öreg iXpandot vettem elő, ezzel fel tudtam tenni a 10,5 pro-ra minden videót. LumaFusion is látja az iXpand-ot,így oda is rögtön be tudtam tenni. Nem mondanám lassúnak. Noha nem több GB-os videókat raktam át, csak 600-800 MB-osakat. -
Maxximus
őstag
válasz
zaskar
üzenetére
Ilyenem van, de ez semmit nem tud kezdeni a pendrive-okkal,azt írja ki, hogy több áramra van szüksége a Pendrive-oknak. Meg se nyikkan.
Ezt csk zenehallgatásra használtam eddig a DF Cobaltal,ahhoz jó. -
Maxximus
őstag
Ha még a 10,5 PRO-hoz szeretnék rékötni pendrive-ot, HDD-t, akkor ezt a Lightning-USB 3 kameraadaptert kell megvennem igaz?
Egér is fog menni ezzel? -
Maxximus
őstag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Gratula, sztm is jelenleg. Ez dupla ennyiért 11-esbe...azért...

Fél col és egyel rosszabb proci, amit jelenleg úgy gondolom nem nagyon veszel észre. A Face ID vagy Touch ID meg...szintén k. mindegy.Tényleg erre is jár az Apple TV + 1 év ugye, nem csak a a legújabbakra?
(Mondjuk egy XR-t is vettem, arra biztos) -
Maxximus
őstag
Sziasztok ha valakit érdekel hogy jó áron jó app-ot vegyen ,akkor nekik jelzem, hogy a LumaFusion méltán híres videószerkesztő, most 11.000 helyett 7.000.- (BF akció) az appstoreban.
Ha valakinek lenne hasonló tippje kérem ne tartsa vissza...
Az istyle-ban a 10,5 PRO +Cellular 256 GB-os 200.000.- (64-es 180) , sztm bestbuy. Én cserélem is a 9,7-esemet.
-
Maxximus
őstag
A fent említett 2017-es 9,7-es 256-os promat szeretném használni video szerkesztésre és fényképszerkesztésre.
Amit az appshoper mutat akciót miért nem azt az árat mutatja a store? Usa store-s árak lehetnek? Régiót kellen váltani és úgy megvenni?
Affinity Photo
Lumafusion (sajnos ez még nincs akcióban,de sztm esélyes lesz év végéig) -
Maxximus
őstag
Sziasztok.
Azt tudja valaki,hogy a gyári naptárban az egész napos események (amik automatán ugrálnak ,attól függ mennyi bejegyzés van,ez profi,de...) miért max 3,5 sorban jelennek me? Ha van pl 4-5 egésznapos akkor benán scrollozni kell. Ezt nem lehet bealiitani valahol,hogy mennyi legyen a maximum sor?
Erre gondolok. -
Maxximus
őstag
válasz
milszab
üzenetére
Dettó, éppen most tesztelem a free-t, pattintottam rá pár FLAC-et és egy AKG 545-ös fejessel azt mondom, hogy nem rossz. iPad Air 2-ról hallgatom (érzésem szerint sokkal jobban szól,mint egy ipod és picit jobban,mint egy iphone) , nem rossz a hang chipje. Jó lesz,érezni hogy nem mp3-at hallgat az ember bár ugye oké, hogy nem rossz a hang chip, de nem egy DAC/DAP azért. Sztm az használja akinek nagy tárhelyes a cucca (ipod-ra felesleges ez a lejátszó, azon bőven elég az mp3 is),nekem 128-as az ipad-em,ide fér. Nem őrült nagy a különbség a Flac és az mp3 minőségre ezeken az eszközökön (sztm), de viszont 4-szer akkora helyet foglal egy FLAC,ezért meggondolandó, hogy érdemes kis tárhelyes eszközön ki offolni magát az embernek picit jobb hangélményért..
-
Maxximus
őstag
-
Maxximus
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Egyetértek. 1 éve használom, a legjobb. Egy Jot Pro 2.0 tollal. Ha már felmerült, sztm iOS 9.3 alatt jobb volt,mint most a 10 alatt.
-
Maxximus
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nem felejtettem, ki csak ez sztm egyértelmű,hogy mindegyik gyorsabb...
A 16-os sztm semmire nem jó. Nem tudja kihasználni az ember az ipad képességét.
Az Air 2-es 2GB RAM-ját tényleg kifelejtettem,igen az fontos, a T.ID mellett.
Egyébként meg ha csak netezésre, film nézésre,képek nézegetésére használja az ember,akkor jó az ipad 3-as is. Szüleimnél ott van az én régi 3-asom (nagyon keveset használt,tip-top aksi, ezért nincs értelme eladni) ,erzekre használják,néha Facetime az unokákkal,néha FB, erre bőven jó még az is. -
Maxximus
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Nyilván az Air2 lenne a legjobb választás (ár/érték arány). egyébként sztm tök mind1 melyiket veszed, de legalább 64 GB-os legyen! Hidd el kelleni fog!
Én idén cseréltem az AIR LTE 64GB-osomat egy AIR 2 LTE 128-asra és kellett rádobnom kb 25.000 ft-ot? Nem volt kérdés...
Figyeld a HA-n a lehetőségeket.
Ipad 3 : Retinás már, olcsó (64GB-os 60 körül van már)
iPad 4: Igazából picit gyorsabb,semmi több (70-80)
iPad AIR: Sokkal könnyebb lett,kényelmesebb tartani hosszabb ideig (80-100)
iPad Air 2: Még egy picivel vékonyabb,könyebb, nem számottevő. A lényeg ha számít a cuccaid biztonsága, ez már Touch ID-s. sokkal könnyebb nyitni, mint kóddal. (100-120)
Gondold át mi a fontos neked. Ja és az Air 2-es ugye 3 évvel előrébb van ,mint a síma 3-as és ha jól számolom még a 13-as iOS is fog rajta futni.
ezek 64-es,128-as árak. A 128-as már lehet kicsit tulzás egyébként, nekem sincs tele a fele sem...
-
Maxximus
őstag
Sziasztok.
Pár hónapja nem szinkronizálja a gyári levelező program az almappáimat automatikusan,csak ha be lépek az adott almappába manuálisan akkor frissít.(A képen ahol az almappában számok vannak oda már beléptem azért jelzi,csak gáz,hogy egyesével kell belépni, hogy frissítsen) Lehet ezt valahogy állítani,hogy ismét automatikusan szinkronizálja vagy más levelező app (pl az outlook) tudná esetleg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Ubuntu Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
. A 11 pro ugyenez pont duplája...