Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem! Van egy mobilnetes ipad pro-m (10,5), amin ma reggel azt vettem észre hogy 4 “csíkban” vibrál a képernyő (főképernyőn és belépésnél elégé látszik, itt a prohardver színein pl. kevésbé, de észrevehető). Ez lehet valami szoftveres dolog ami menüben állítható? Átlátszóság és mozgás csökkentését valamint az automata fényerő kikapcsolását próbáltam az nem nyert.
Szavatosságból még van egy kicsi időm (bár ez is érdekes mert billentyűzetem is romlott el 1 év után de még a 2 év előtt, és az egyik istyle bolt elhajtott hogy ilyen “nincs” pedig ott vettem, jogi lépések előtt elsétáltam egy másikba és ott zokszó nélkül cserélték).
Igazából munkára is használom és az 1-2 hét mire kicserélik is fáj, szóval csak azért kérdezem hogy nem én legyek a béna (megoldhattam volna ha tudom esete ne álljon fenn).
De erősen gyanakszom hogy hardveres hiba

Köszönöm a segítséget.
-
Comes
tag
-
btudos
nagyúr
válasz
bajzal
üzenetére
Amíg más hálózati eszközökkel nem próbáltad ki (legegyszerűbb egy másik WiFi hálózatot nézni, hogy ott is ekkora különbséget tapasztalsz-e) én biztos nem vinném szervizbe, ezer meg egy oka lehet. Ha több helyen jelentkezik ugyanaz a gond, akkor már nagyobb esély van rá, hogy a készülék problémás.
-
bajzal
őstag
kb. 2 hete vettem egy új ipad 2018-at, de 3 napja lassú a wifi-je. Wifi-n 5-10 megákat mérek miközben, telefonon 100-130. Frissítsek ios 12.3-ra, vagy már is szervíz?

-
Most tűnt csak fel, hogy az dokkon egy hangyafa.nyit nagyobbak az éppen megnyitott appok. Vagy ez csak bug?
db4 -
Alex91
félisten
válasz
Don.Corleone
üzenetére
iStyle-ban egy tizesert kicserelik eredeti gyarira...
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Aki már vásárolt iPhone 7-hez új akkumulátort, tudnátok segíteni melyiket érdemes venni? Ebay-en annyi van mint égen a csillag, nem sajnálom rá a pénzt és saját magam megoldanám, mint már oly sokszor a régebbi modellekben. 81%-os elvileg de nem bírja végig a napot.. megérett a csere. Előre is köszi a segítséget!
-
Ringman
félisten
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Igen, úgy megy, de eddig 1 ujjal is működött a popup ablakban volt rá lehetőség. Na meg így ha kétujjas művelet, akkor ceruzával sem megy.
-
válasz
norbertoth
üzenetére
Annyira banális hogy az emberek 80%-a azt se tudja miről beszélsz. Nagyobb hiba viszont hogy hosszan nyomva egy linkre hiányzik az új lapon való megnyitás lehetősége. Ezt szerencsére a két újjal való érintéssel megoldhatjuk továbbra is. Bétáról beszélünk, banális az volt azt hogy 1 hétig tízpercenként lefagyott a youtube, úgy hogy semmire nem reagált a gép hosszú másodpercekig.
-
norbertoth
senior tag
Banális hiba az ipadOS-ben, nem lehet megnyitni weboldalakat a háttérben, hiába van bekapcsolva. Public beta 3.
-
btudos
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Kijelzőt én még nem cseréltettem, de ismerős járt náluk még talán egy i6-tal 1-2 éve, azóta is megy a telefon, és nem volt érezhető különbség a gyárihoz képest.
-
törölt tag
Igen, belföldi járaton. Csak futólag beszéltünk, nem tudom hogy maradt ott. A lényeg, hogy elegendő idejű fizikai hozzáféréssel meg lehet úgy törni, hogy ez később nem látszik?
-
törölt tag
Ismerősömmel történt egy gáz szitu, ami elgondolkoztatott. Angliában repült, ipadje security-n maradt egy napra. Pár nappal később letiltották a telefonját, feltörték az emailjét és a bankszámláját, elutalva a pénze nagyját. Ezt hogy csinálhatták? Elvileg ujlemnyomattal védve volt, hogy titkosítva volt-e, azt még nem tudom.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Budapesten jó szívvel tudom ajánlani a Smart Clinic szervizt, nem a legolcsóbbak, de profin, minőségi munkát végeznek.
Így is 65 k az előlapcsere [link] , de legalább nem valami sufniban tákolják össze.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Egyedül ebben a storyban az zavar,hogy tényleg semmit nem kapok egy kijelzőhibás egyébként tökéletes mini 4-ért?
Régi vágású vagyok,nem dobok ki semmit,ha észszerű keretek közt lehet javítani,de ez nem normális,hogy ennyit akarnak legombolni az emberről. Ezzel az árazással azt akarja elérni nálam az Apple,hogy dobjam ki a Mini4-et és vegyekegy Mini 5-öt? Mert azt nézhetik.

-
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Picit rá tennél a felkínált javítási összegre akkor már egy mini 5 is kijönne, nyilván megértem hogy más szervizt keresel.
-
Üdv,
Adott barátnőm Ipad mini 4-e amin a kijelző betört. Gondolkodtam rajta,hogy beviszem az Applehöz cseréljék ki kifizetem a refurbot, de nem hiszem,hogy komolyan gondolták egy 2éves Mini 4 csereára 122ezer forint? Újonnan 2éve vettem plusz biztosítással ennyiért.
Ha jó a matek akkor a 2éves egyebként karcmentes gépemért én fizetek,hogy ingyen visszavegyék?

Tudtok esetleg ajánlani szervízt ahol korrekt minőségű termékekkel és korrekt cserealkatrészekkel dolgoznak?
Köszi előre is!
Norbi
-
törölt tag
Helló,
iPhone x-en megszoktam, hogy csak akkor látszódnak lockscreen-en a notik, hogyha FaceID feloldja a telót.
Vettem egy iPad Air 3-at, ami sajna csak touch id-s, ha jól rémlik valahol be lehet állítani, hogy ne írja az értesítéseket, csak feloldás után, ezt hol tudom megtenni?megvan, notifications - show previews when unlocked
-
adalbert1
veterán
Vettem egy Spiegen iPad 9.7'' (2018/2017) Case Stand Folio tokot (az alzánál most csak 6k).
Ami nem tetszik benne, hogy így érezhetően nehezebb lesz az ipad, ha valaki kézben használná, akkor nem árt vele számolni, illetve ugyan mágnesesen csukódik, de a kis ráhajtójában van a mágnes, így azért marad valamennyi hézag a kijelző és a tok között.
Ami tetszik, hogy viszonylag minőségi anyagból van (igaz műbőr, de ennyi pénzért valódi bőrt nem várnék), több pozícióba is állítható, és elég strapabírónak is tűnik sima hurcolászáshoz (illetve lehet úgy fogni, hogy a tok belsejében van egy pánt, amibe bele lehet csúsztatni a tabletet tartó kezet), illetve így akciósan az ára is baráti volt.
-
koma106
senior tag
Sziasztok! iPad Pro 2018 esetében a public betát hogyan tudom visszaállítani iOS12-re. Ehhez feltétlenül kellene asztali géphez csatlakozni?
-
Képes leesni, és mindig a hegyére.
Már két hegyem bánja, szóval óvatosan.
Ugye nem tudsz vele kilépni a fő képernyőre, de ha ilyen vágyaid lennének, akkor kapcsold be a kisegítő lehetőségekben az assistive touch-ot, ezzel kapsz egy lebegő home gombot, amit beállíthatsz sima, dupla és hosszú érintésre (pl home, dock, multitask) így mindent elérhetsz a ceruzával.
Matt fólia +50%-kal megdobja az élményt.
-
sid87
senior tag
A billentyűzet után beruháztam egy Apple Pencil-ér is.
Nem semmi pénzt kérnek érte, de nagyon jó cucc. A rajzolgatás egy dolog, de a jegyzetelés, kép szerkesztés, az egész tablet irányítása rendkívül kényelmes és hatékony.
Esetleg akinek van ilyen tolla tud mondani olyan technikákat amikre képes a toll a de nem annyira köztudott?
-
Chosen
addikt
válasz
szazbolha
üzenetére
Régen, amikor iPad 2-m volt, akkor az AVPlayerHD-t használtam, azzal simán ment bármilyen MKV emlékeim szerint, de DTS hangban nem vagyok biztos. Mostanság Infuse-t használok, azzal mkv, dts, minden létező formátum megy, de nem vagyok benne biztos, hogy iPad 2-t még támogat.
-
szazbolha
addikt
Üdv! Használt Ipad2 vásárlása előtt állok, főleg filmeket játszanék le rajta. Átolvastam a topicot MKV-ra szürve, de sokkal okosabb nem lettem. Pár mondatban összefoglalná valaki a lehetőségeket?
Ha lehet valahogy rámásolnám SD és HD tartalom, de az is megfelel ha Win munkaállomásról Wifi-n lejátszom.
Kösz! -
-
Csabee.
nagyúr
Szerintetek public beta verzióból lesz frissítés még, vagy már csak a végleges?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
A képen mellékelt fajtájú tokot keresek ipad 2017hez pen slot nélkülit. Ami a képen van az irtózatosan gagyi. [kép] Nézegetem a kínai oldalakat, de amik normálisabb minőséget képviselnek, pl Json case, Baseus, az vagy nem gyárt ipad 2k17/8hoz, vagy pen slot van benne. Van valakinek javaslata, ötlete, hogy merre találok olyat ami meg bírja tartani a tabletet és így sok állítgatási lehetőség van hozzá?Sima smart case nem jó, mert én állítva szoktam legtöbbet letenni az asztalra
amim van baseus az olyan 15€-s volt anno, de már nem találok olyat. Kb ennyit vagy kicsit többet is rááldoznék árban. -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van olyan ajánlott program, amivel lehet figyelni hogy mekkora forgalmat csinálok WiFi-n keresztül (programokra lebontva és napokra/hetekre)?
-
Süvi
őstag
válasz
Oldman2
üzenetére
Erre nem volt még igényem, ezért ebben nem tudok nyilatkozni, most kipróbáltam, de a Notability-ben nincs magyar nyelv.
Kipróbáltam az angolt angol jegyzeteléssel, de az én kézírásomnál nem volt 100%-os , az sem, tehát lehet, hogy nálam a gond
Egy ismerősnek van egy Huaewei Media Tab, ott ő csinált olyat, hogy kézzel írt, azt automatikusan fordította át gépírássá (ott se volt azért 100%), de ilyet egyenlőre Ipadon nem találtam (de nem is nagyon kerestem még
) -
-
Süvi
őstag
válasz
Oldman2
üzenetére
Notability-t használom jegyzetelésre évek óta, több száz oldalt írtam már, a program folyamatosan fejlődik. Neten rengeteg videó van felhasználók véleményéről
Dokumentumok kijegyzetélésére, olvasására pedig a Documents alkalmazás az elmúlt hetekben szintén több száz oldalt dolgoztam fel.
"Minőség": Ipad+Apple Pencil az iparág csúcsa tapasztalatom alapján
"de ha nem érdemes": ez igazából a felhasználási szokástól függ, nekem folyamatosan kezembe van a Pencil -
Ringman
félisten
válasz
Oldman2
üzenetére
én eddig a gyári notes/jegyzetek appot és a onenote-ot használtam (utóbbi a crossplatform miatt jobb nekem), meg onedrive beépített pdf-nézegetőjével jegyzeteltem pdf-ekre.
sok tapasztalatom nincs egyébként, nem régóta van meg az ipad.
hogy milyen minőségben? sima kézi írás, a ipad pro 10.5-ön minimális a lag (mintha onenote alatt lassabb lenne, mint notesban).
egyedüli bajom, hogy a ceruza kicsit nehéz és hosszú. -
-
sid87
senior tag
Megvettem a ZAGG Rugged Messenger tok-billenyűzetet.
Hát durván vastag és nehéz lesz tőle, de minőségre jó. Sajnos olcsóbban jót nem találtam, pedig sokáig kerestem. Tetszik benne hogy mágneses és simán le lehet venni a billentyűzet részt. És még világít is, ami hasznos lehet.
Már csak egy pencil kellene? Használtan érdemes ilyesmit? Nagyon drága egy ceruzának, nem tudom mennyire lehet kihaszálni
-
Jst
csendes tag
Szia nekem most szombat óta meg se reccen.
Aki ezt felrakta az már 8 hónapja szívott, 3x cserélték neki.
Itt az idézet tőle:“Well guys I think I have finally found a fix!
After 3 replacement iPad pros over the last 8 months and trying almost everything it turns out that all you need to do is go to Settings>Accessibility then disable Tap to Wake and restart your device.
Since doing this 2 weeks ago I have not noticed a single stutter, everything has been smooth.I suggest that everybody try this for a week or so and report back on here to let us know how it goes.”
Üdv: -
sid87
senior tag
Sziasztok!
Akinek ZAGG rugged messenger billentyűzetes tokja van, az el tudná nekem kérem mondani, hogy milyen a hangszóró működése vele?
Képeken én úgy látom nincs kivágva a tok a hangszóróknál, ezért érdekelne, hogy nem zavarja-e a hangzást.
Köszi!
-
Jst
csendes tag
válasz
janist81
üzenetére
Szia sajnos ez egy random hiba, nem mindenkinek jön elő.
Nálan 3.gen 12.9-el jött elő két hónap tökéletes működés után. Azóta volt már 2 frissítés de nem oldotta meg. Már cserén gondolkoztam gyűjtogettem a videókat telóval.
De most írtak egy megoldást és ez úgy nézki műkszik.
https://www.macrumors.com/2019/04/02/ipad-pro-screen-stuttering-issues/
Csak a 2 gen nincs tap to wake up funkció
Üdv -
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
-
Ringman
félisten
arról van info, hogy lightning-to-usb adapterrel menni fognak-e wireless egerek?
-
kkdesign
senior tag
válasz
elprimo
üzenetére
Küldj ezekről nekik feedbacket
Én is így tettem. nekem hamarosan megy vissza a 12, csak mképp kiakarom próbálni hogy lightning csatin keresztül vhogyan megy e a pendrive, meg a hub, csatlakoztatott cuccokkal. aztán ha igen, akkor beszerzem saját magamnak is amire jön a végleges -
elprimo
tag
Az eddigi felfedezett hibák a 13ban:
-valamikor random eltűnik a billentyűzet jobb fele
-valamikor koppintok valahova és magától elkezdi kijelölni a dolgokat, és utána szarakodik még
-hang alapú diktalasnal random bezárja az egész Safari böngészőt (hű de felidegesítette ez tegnap)
-valamikor instant befagy az egesz Safari , és nem érzékel semmit utána a kijelző , csak újraindítás segítEnnyi jutott hirtelen eszembe biztos van meg .. kicsit idegesitoek, megszoktam hogy mióta ipadet használok minden úgy megy ahogy mennie kell. Tudom béta , de remelem ezeket ki is javítják .
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne ios 13bétával kapcsolatban, hogy valahogy meg lehet fordítani az egér görgetés irányát ?
beállítottam magamnak, de ezt meg nem találom semmilyen kis menüben. Meg néztem videókat, hogy a méreteit is engedi állítani a mutatónak ,de ez nekem nincs benne. új szoftververziót meg nem talál. Valakinek ezekre ötlet ?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
iPad 2018-on (12.2) meg lehet nézni mekkora forgalmat generálok WiFi-n keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

db4

Már két hegyem bánja, szóval óvatosan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)