Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Ha nem elsősorban rajzolni vettem volna, akkor én is váltanék a 11-esre. Hiába lett könnyebb, de én tok nélkül nem tudom használni, mert arra szoktam letámasztani, így pedig majdnem 1 kilós a gép

Arról nincs esetleg adat, hogy a gyári mágneses folio hány gramm?
Akit érdekel a pencil 2 17 grammot nyom a mérlegen.Más: hegyet a ceruzához tényleg csak 4-esével lehet venni? Nekem a fele is sok lenne..

-
válasz
moleculez
üzenetére
én most 12.9et használok de számomra nem tűnik megszokhatónak, ágyban tartalomfogyasztás tök jó:
- netezés
- fb
- youtubeminden nagyon flott, és megszokható, egészen addig, amíg gépelni nem kell, után az egész egy 13colos nyűg: alig éred el a szélekről a billentyűket (persze a széthúzható bill-t lehet alkalmazni, ami biztos megszokható egy idő után), de most nagyon kényelmetlen
másik probléma: a 2015/2017es 12.9" Pro-k 800g körül vannak, ami nehéz! nem vagyok annyira puhány, de egy kézzel fél óra után elkezd kényelmetlen lenni és zsibbadni a hüvelykujjam, amivel tartom, szerintem nem annyira ergonomikus
a 2018as már csak 630g az már lehet jobb, de szerintem ez a legrosszabb része :/
appok viszont nagyon jók ekkora méretben
Google Maps és Earth, illetve Safari + Youtube állat, ez nagyon fog hiányozni 
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Hol tudnek venni olyan type c - jack adaptert, ami mukodik az ipad proval, holnapi napon, pesten?
Vettem mediaban egy huaweii markat, gondolvan a type c egy szabvany, ipaddel is mennie kene, de nem, nehogy mar fel millio ft errt kompatibilis legyen barmivel is, ami nem apple. -
Serpiko
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már megszoktam a hiányát nehéz volt de sikerült megszokni a dolgot.
-
Serpiko
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha jó emlékszem így jött ki az ios 12. Nincs bt jel...
-
kezo0
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálam sincs, de épp megjelent a 12.1.4, hátha az helyreteszi majd... (Bár changelogot nem néztem még, és főleg a Facetime-os biztonsági probléma miatt adták ki.)
-
bigsee
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
iPad Pro 9.7 szinten nincs ikon. Most amúgy is inaktív (be van kapcsolva), de mintha csatlakozás alatt sem lenne.
-
szabonagyur
félisten
Hmm valamelyik frissítés óta bekapcsolt BT-nél nincs ikonom fent a felső sávban, se a Mini 4-en se a 6S se az 5S-en
Másnál is így van?
-
Blue@X
senior tag
Tud valaki olyan magyar weboldalt vagy boltot ahol a Nomad USB C kábele kapható (100W-os, 1M)?
-
|AP|
veterán
nem igazán vagyok almás (inkább ősandroidos), de tablet fronton most több lehetőséget látok az ipadben, mint az androidos tabletekben (nem beszélve arról, hogy az egyik kívánt felhasználási területre csak olyan app létezik, ami csak ios-ra van, androidra nincs).
Jó darabig úgy gondoltam, hogy az ipad6 elég lesz nekem, de azt hiszem hajlandó lennék többet kiadni egy 10.5-ös Pro-ra, elsősorban a jobb képernyő miatt.
Hogy szokott zajlani egy generációváltás az apple-nél? Ugye már kijött a 2018-as Pro sorozat, de a régi meddig lesz kapható? Illetve lehet várni árcsökkenést, vagy ez már a mostani árán fog kifutni?
Itt az aprón csomó ajánlatot látok új ipad 6-okra, 10.5-ös Pro-ra viszont semmit. Ez miért van? -
B.Ricsike
őstag
Egy kérdésem maradt még, ugye egy hétig használtam a 10.5-ös Pro-t, és néha picit úgy éreztem, hogy kicsi a képernyője. Kézben, ölben nem volt zavaró, sőt, de mondjuk ha asztalon kellene székből használnom, lehet kicsi lenne.
A 11 colossal még kacsintgatok egyébként, de kérdésem, hogy idővel hozzá lehet szokni ehhez a képernyőmérethez? A későbbiekben nem lesz zavaró, hozzászokik az ember? -
Süvi
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
De ettől függetlenül, ha sokat olvasol, javaslom, hogy könyvolvasón tedd, mert az nem rontja úgy a szemet, mint egy LCD kijelző.
-
talamasca
senior tag
válasz
freelanced
üzenetére

A szemnek is szebb, hogy scrollozásnál nem mosódnak annyira a betűk, plusz a toll is érzékenyebb.Szerintem a 10,5-ös iPad Pro tökéletes választás.
-
freelanced
addikt
válasz
talamasca
üzenetére
Köszönöm!
Azt amúgy se nagyon szoktam. A 120Hz mi miatt ajánlott? A toll érzékenysége, pontossága kapcsán? Vagy a szememnek is jobb?
Egyébként mi a véleményetek az új Pro ( gondolom akkor 3 ) és a régebbi közül melyiket érdemes.
Megéri az új a felárat? Ami jó lehetne az a mágneses toll, és a radírozási lehetőség, legalábbis hirtelen ezek ugrottak be. Milyen érvek szólnak még az egyik illetve a másik mellett?
Köszönöm!
-
talamasca
senior tag
válasz
freelanced
üzenetére
A Pencilből és a 120 Hz-ből kiindulva 2-es vagy 3-as Pro legyen.
Plusz, ne olvass sokat teljes sötétségben.Ez szubjektív ajánlat volt.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Lehet, hogy fura kérdés de mennyivel rongálja jobban a szemem egy IPAD mint mondjuk egy Kindle, ha órákat olvasok rajta? Nem teljesen vagyok képben...
Illetve a jelenlegi modellek közül melyiket érdemes választani? Szeretném kihasználni az Apple Pent ( jegyzetekhez) szóval ez fontos szempont.

-
Sziasztok
Friss iPad 2018 tulajként kinéztem ezt a tokot: Targus Versavu Rotating
Van esetleg valakinek tapasztalata vele? (mennyire tartós, van-e valami hátránya stb.)
Esetleg van hasonló, ajánlott tok? (mindenképpen forgathatót szeretnék, ami fekete és az egész eszközt védi)
-
Sziasztok!
Nem tudom, van-e beárazós topik iPad-ok számára, ha van, akkor bocsi, de szerintetek mennyi lehet a piaci értéke egy iPad 1-nek?
Köszi! -
-
|AP|
veterán
pontosan ugyanebben a cipőben járok.
Alapvetően androidos vagyok és google alkalmazásokat használok, de tablet fronton az ipad valahogy szimpatikusabb.
A fő felhasználás otthoni tartalomfogyasztás (böngésző, youtube, HBO Go, stb)
Erre szerintem bőven elég lenne nekem a 2018-as iPad 9.7, abból is a 32Gb-os
A Telekomnál 22 havi részletre havi 5800-ért elhozható a Wifi/3G-LTE verzió. Van ennél jelentősen jobb ajánlat mostanában? -
B.Ricsike
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget és az építő jellegű hozzászólását!
Így 5 nap használat után azt a következtetést vontam le, hogy az iPad egy nagyon jó készülék. Nagyon jó a felület, gördülékeny, és az Apple-től megszokott módon, az applikációk pazar minőségűek. Mindenre találtam nekem megfelelőt! Mivel csak kölcsönben kaptam, nem vettem hozzá billentyűzetet és Pencil-t, amivel biztos vagyok, hogy még jobban használható, és még jobban kihasználható készülék lenne, de a fontosabb dolgok így is kiderültek. Igazából az asztali Operációs rendszer nekem nem hiányzott. Szinte mindent meg tudtam oldani Applikációkon keresztül, persze, biztos lehetne egy olyan felületet kreálni, ami tényleg a kettő ötvözete, és mégtöbb előnyt adna az iPadnek!
Ami nekem nagyon hiányzott viszont, az az egér! Excelhez meg Word-höz jól jött volna, de sokszor a honlapokhoz is, bár ez inkább csak saját igény. Én úgy szoktam sokszor használni a laptop-ot is, hogy hátradőlök a kanapén, és az ölemben, a térdemen van. Így kényelmesen lehet a tapi paddal srcoll-ozni, és kényelmesebb kattintgatni, mint előre nyúlkálva tapizni a képernyőt! Szóval SZERINTEM akkor lenne tökéletes, ha lenne hozzá egér, és olyan bill, amin van tapipad.
Illetve a to**ent letöltéseket nem tudtam ugye megoldani, ezt kellene még, és teljes lenne.Nem tudom, van e arra lehetőség, bár gondolom az asztalin van, hogy egy program, ami csak Windows-ra telepíthető, valahogy települjön Apple készülékre. Valami virtuális windows vagy nem tudom?! Na de ez már inkább más kérdés.
-
FuckeR19
senior tag
Sziasztok,
XS melle beszereztem egy Pro 11 iPadet de kicsit furcsa dolgokat produkal miutan iPhone backupbol allitom vissza a dolgaimat.
Ha uj iPadkent allitom be akkor fenykepeket meg kontaktokat szinkronizalja de alkalmazasokat nem. Megprobaltam a backupot iPhone mentesbol, igy minden alkalmazast lehuzott iPadre is, fenykepekkel egyutt de a kontaktok egy resze hianyzik.
Illetve nem az lenne a normalis hogy minden telefonra erkezo uzenet iPaden is lathato? Nekem csak az uzenetek 1 resze jelenik csak meg a tableten.
Valaki talalkozott mar ilyen hibakkal? -
moleculez
veterán
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Nekem a 2 must have app a MinimaList ami egy szögegyszerű (de nagyon okos) todo app, nagyon bevált. A másik a Copied. Ez mindig elmenti a vagolapod tartalmát, és synceli az eszközök között. Nagyon sokszor mentett már ki. Kimasoltam egy adatot ipadon, másnap persze megint kellett volna, iPhoneon, szerencsére így meg lett mentve. De rengetegszer jól jött már, rendszer része kéne hogy legyen.
Google Photos is alap, nincs gond a syncelésre, plusz kvázi ingyen van tárolva minden fotó, és videó felhőben, korlátlanul.
Affinity appok (Photo, Designer). Kb ennyi. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
de ahogy a kolléga írja, jelentkezz be az Apple id-el és töltsd le a kívánt appot
Azt elfejtettem írni, hogy ez egy ezeréves iTunes, amit csak a 8.3 JB IPad miatt tartok egy Win7-s gépen.
Akad még a családban JB-t 8.3 iPhone is.
Ha jól tudom lassan 2 éve nincs az iTunesban AppStore. -
vadászcsiga
félisten
válasz
atus72
üzenetére
Nincs AppStore a a legújabb iTunes-ban? Mi folyik itt Gyöngyösön?
Évek óta nem nyitottam meg asztali gépen de ahogy a kolléga írja, jelentkezz be az Apple id-el és töltsd le a kívánt appot. Aztán kis idő múlva nyisd meg ipaden az AppStore-t, jobb felső sarokban fiokod, ott meg a megvásárolt elemek. Elvileg fel kell ajánlania egy korábbi verziót, hacsak nem mókolt valamit az Apple közben.
-
Noxy
veterán
válasz
atus72
üzenetére
mert tudok böngészni az appok közt de például a fent leírtakat nem találom meg!
Pedig ott van, és működök is. [kép] [kép]
Az AppStoreba bejelentkeztél előtte?
B terv: Kérj meg valakit, akinek ezek fent vannak valamilyen iOS eszkozon.
Jelentkezzen be az iPad-n az iTunes és Appstoreba.
Letölti az alkalmazások régebbi verzióját. Ha kész kijelentkezik, te meg be.
Innen megy tovább minden. Max a frissítéskor kérné újra a pasw-t de erre nem fog már sor kerülni. -
atus72
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Próbálom értelmezni amit mondtál. Tegnap még feltettem (windows) a 10.7es iTunes-t, ebben ahogy
olvastam már nincs AppStore, ezután felraktam a 10.4-est, ebben visszajött az App Store lehetőség,
de nagyon furán működik mert tudok böngészni az appok közt de például a fent leírtakat nem találom meg!
Amik feljönnek alkalmazások azoknál meg nincs get/download lehetőség, eleve a kereső mintha nem is keresne az app-ok között csak a music/podcastokban, szóval totál fura az egész, meg nekem is az iOS lelkivilága
Megköszönném ha kicsit részletesebben leírnád hogy mit kellene tennem hogy iOS 9.3.5-ön (iPad 3)
tudjak régi alkalmazásokat telepíteni.
A. -
atus72
őstag
sziasztok,
Visszakerült hozzám a sokéve kölcsönadott iPad 3-m. Lefrissítettem amit 9.3.5-re.
Sajnos ahogy látom a legtöbb alkalmazás amit használni szeretnék az iOS10-t kér.
- photos
- chrome
Olvasgattam sokat a témában, de nem igazán találtam működő megoldást arra hogy régebbi verziót
hogyan lehetne telepíteni (ezek az appok nem voltak installálva még, szóval ilyen purchase historys megoldások nem működnek)
Van erre valami megoldás? -
Alibaba5
tag
Második iPad pro 10.5 tabletemen jelenik meg a home gomtól kb. 4 centire egy fényesebb folt, leginkább fehér háttérnél látszik. Elsőt cserélték, ez már nem garanciás. Rákerestem a neten, többeknek van ilyen gondjuk, vannak fent képek, pont mint nálam ugyanaz a probléma. Találkozott már valaki ezzel köztetek?
-
-
hszilard666
veterán
Skacok!
Gen 1 es 12.9 es ipad pro mennyire jó deal? Azt tudom hogy 2. gen az igazi, de nem csinálnék vele semmit csak tartalmat fogyasztanék. (amire az iOS való
) Viszont tetszik a 12.9 es mert lehet vele verekedni. na jó nem, néztem a 10.5 ösön a side by side annyira nem fun a pici display miatt. -
B.Ricsike
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkitől!
Ami kérdésem lenne: alkalmazásokat törölni hogy tudok?

Illetve, olyan app van, amivel konkrétan pdf-et lehet szerkeszteni? szöveget stb stb
Valamint, windows-hoz szokva, ha letöltök egy fájlt ami emailen küldenek, akkor azt egy bizonyos általam kiválasztott mappába teszem, és bármikor bármilyen programmal meg tudom nyitni.
Itt hogy működik, mert hiába mentek le pdf-rt vagy bármit, nem tudom megkeresni, csak azzal a programmal, amit megjelöltem a letöltéskor.u.i.: A Jump Desktop még így, egér nélkül is jól működik, szóval öröm és bódottá.
-
Nelorfin
csendes tag
Szia mindenkinek.
Érdeklődnek, hogy létezik e olyan progi amivel amikor pl. Az iPad-ről streamelek lehet zenét is berakni? Értsd twitch-en beszélgetős stream megy és én szeretnék zenét is berakni alá.
-
Madwe
nagyúr
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Csak ismételni tudom magam
Shelfes app must have neked, ha tényleg laptop replacementként akarod nézni!Piptube - youtube videók nézése pip módban - kicsit macera, de még mindig jobb sztem ide áttenni youtuberól, mint bőöngészőből nézni (böngészőben még nemt alált rá módot a google h blokkolja a pipet
)De minden más már annyira egyedi - pl todolistre todoist stb stb... azt az egyén tudja mi kell neki

-
Süvi
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Csak a szokásosokat javaslom:
Notability
Readdle összes appja
Imovieés érdemes megnézni LumaFusion
-
F.E.K..
senior tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Ami a többi apple eszközhöz kényelmes kapcsolódást biztosít eleve rajta van, az alapvető alkalmazasok (böngésző, e-mail kliens, címtar, galéria, stb.) is készen várják a friss tulajt, minden mást a hasznalati szokások szerint a felhasználónak kell összeválogatnia.
Mindenkinek mást jelent a "kényelmes használat", hiszen nem egyformák az igények.
Fordítsuk meg a kérdésedet: TE mire szeretnéd használni a vadiúj tabletedet? Ha ezt tudod, már lehet alkamazásokat ajánlani amiből kivalaszthatod a neked megfelelőket.
-
B.Ricsike
őstag
Inkább olyanokra gondolok, amik miatt az iPad egy iPad, nem pedig egy iPhone!
Tudom mikre van szükségem, vagyis, amik az iPhone-omon vannak, azok települnek is egyből, inkább azt szerettem volna csak, hogy van-e valami, ami a napi használatot, vagy megszokást megkönnyíti tableten.
De csak ajánlás szinten kértem, megvannak a bevált telefonos appjaim, csak gondolom, ha már iPad, akkor talán többet is tud, azt meg alkalmazásokkal lehet belőle kihozni. -
B.Ricsike
őstag
Nah, kaptam kölcsön egy zsír új iPad Pro 10.5-öt egy hétre.
Most töltöm, illetve frissítettem a legújabb iOS-re. Holnaptól tesztelgetem, ízlelgetem, próbálgatom. Kíváncsi leszek, pár nap után, mennyire fogom hasznosnak vagy haszontalannak találni. Szerves észe tud-e lenni a mindennapoknak, mint mondjuk egy laptop vagy egy telefon, illetve, kíváncsi vagyok, hogy mennyire boldogul a napi rutinfeladatokkal. Meg persze a Jumo Desktop sem maradhat ki a dologból.
Pár jó tanáccsal elláthattok közben! Milyen alkalmazásokkal lehet feldobni/megkönnyíteni az életet.
Majd jelentkezem.
-
Koszi a valaszokat!

A tavaszt siman meg tudom varni, addig meg birja a mostani tabletem.

-
nincs most jobb ár/érték tablet a tavalyi ipadenél. nekem is az van, minden fluid és gyors. rajzolok is rajta, teljesen rendben van.
vettünk korábban valami asus tabletet, 100-80k körül, és a telefonáláskor visszahallottuk magunkat bármit csináltunk meg nem is volt olyan folyamatos, mint egy ipad. csak azért mondom, hogy nem érdemes benchmarkokat nézni, hogy most melyik eszköz szerett itt-ott több pontot... összetettebb ennél a dolog.nincs hover, max. talán Citrixben
-
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Koszi az infokat, tudom, hogy az A10 messze van az A12X-tol, de amennyibe faj az utobbi, annyit nem tudok tabletre kiadni jelenleg.
Ha lenne a PRO-bol csak-wifis verzio keves hattertarral ertekelhetoen olcsobban, akkor raszannam magam.Eredetileg laptop-ot akartam, de a 12-13" koruli laposok dragak, es vastagok (pl. thinkpad), ami otthonra nem kenyelmes. Innen jott az Android tablet, de a legerosebb tab a Galaxy Tab S4 SD835-tel messze nem annyival gyorsabb az A10-nel, mint amennyivel dragabb.
Alatt csak a Galaxy Tab S3 van SD820-szal, ami kb. hasonlo aron jatekokban gyorsabb, de masban lassabb az A10-nel - tudtommal. Szoval ez sem eppen logikus dontes.
Esetleg a kinai tabok lehetnek meg jobb ar/ertek aranyuak; pl. fele aron csak kicsit lassabb, de itt meg a szoftveres resz kerdeses.Szoval eddig itt tartok. Ami a folyamatos kerdes a tabletekkel kapcsolatban, hogy sok weboldalnak szuksege van az eger hover funkciojara. Ezzel sokat szivok Androidos tableten.
Meg valami: Haptic feedback van valamelyik iPad-en? Errol eddig nem talaltam infot.
-
Cuccok
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
"A többi a korábban leírtak szerint működik (kivéve chromecast)."
A chromecast a megfelelő programokkal pontosan ugyanúgy működik mint androidon, vagy bármi mással.
-
sebgutkopf
őstag
Azért azzal legyél tisztában, hogy ipad-ek között csak a pro verziók kapják a csúcs hardvert, a sima ipad-ek a több évvel öregebb iphone-ok prociját kapják az akkor aktuális ram mennyiséggel. A sima 2018-as ipad tehát egy 2016-os iphone 7 speckóinak felel meg. Otthoni tartalomfogyasztásra persze ez is elégséges és nem lesz vele gond, de azért jobb a tisztán látás.
Annyit még szintén tudni kell, hogy az egyéb böngészők azért nem pont azonosak az androides verzióikkal, itt az apple komoly megkötéseket tesz így a akár a chrome akár opera némileg szűkebb funkcionalitással bír mint az androidos vagy pc-s megfelelőik. Ettől még működnek.
A többi a korábban leírtak szerint működik (kivéve chromecast).
Otthoni tartalomfogyasztásra egyébként kimondottan jó eszközök az ipad-ek.
-
Süvi
őstag
-
nbukta77
addikt
Sziasztok. Egy jo pdf kezelot keresnek. Amivel lehet pdf- et forgatni. Elore is koszi
-
Koszi mindenkinek a valaszokat!

-
Sziasztok!
Tabletet szeretnek venni otthoni hasznalatra.
Elso korben valami Androidos tabletet akartam, mert a fontosabb altalam hasznalt progik foleg Google-tol szarmaznak. Viszont azon az oldalon nem raknak eros hardvert a tabletekbe, csak a telefonokba.
Ezert elgondolkodtam egy iPad-en (9.7" 2018 Wifi).Sosem volt meg iOS eszkozom, ezert lenne par kerdesem:
- Youtube video ugyanugy kirakhato TV-re?
- Google alkalmazasok minosege milyen iOs-en? Photos, drive, sheets, keep, maps, street view, stb.
- neha szoktam jatszani foleg logikai, vagy ugyessegi (ingyenes) jatekokkal; iOS-re hogy allnak az ingyenes jatekok az Androidhoz kepest?
- Igaz az a regi info, hogy iOS-en csak webkites bongeszo lehet? En Operat hasznalok androidon, es a vpn szolgaltatasa nekem eleg hasznos. Mit kell tudnom e teren?
- Bluetooth audio teruleten szokott gond lenni iOS-sel? Sok eszkozon hallgatok zenet jelenleg Androidos tabletrol, es meg a legocskabb kinai BT eszkozokkel is siman megy. Ez elvarhato Apple termekektol is?
- Chromecast mennyire realis igeny?Illetve barmilyen info jol jonne, ami androidrol jovok szamara fontos. Elsosorban limitaciokra vagyok kivancsi, amiket merlegelnem kell a dontesem elott.
Kossz elore is a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Viszont tetszik a 12.9 es mert lehet vele verekedni. na jó nem, néztem a 10.5 ösön a side by side annyira nem fun a pici display miatt.