Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Lightning to hdmi kábellel ki lehet rakni az ipad képét tévére? Mondjuk netflix, HBO Go, youtube stb.? Viszonylag régi tévéről volna szó.
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
iPad air 2-re keresek strapabíró tokot itthonról. Van ajánlott bolt és tok?
üdv. -
Troy.
addikt
Sziasztok!
iPad air 2-re keresek strapabíró tokot itthonról. Van ajánlott bolt?
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van olyan ajánlott program, amivel lehet figyelni hogy mekkora forgalmat csinálok WiFi-n keresztül (programokra lebontva és napokra/hetekre)?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
iPad 2018-on (12.2) meg lehet nézni mekkora forgalmat generálok WiFi-n keresztül?
-
Troy.
addikt
12.2-es szoftver már nem mutatja a utolsó töltés óta eltelt képernyő időt?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Engem meg fordítva érdekelne: Miképp lehet az iPad képernyőjét kirakni nem smart LCD tévére. Lightning to hdmi kábel?
üdv.
-
Troy.
addikt
Ha valakit érdekelne: Reeder 3 alkalmazás jelenleg ingyen telepíthető.
-
Troy.
addikt
Hello!
Be lehet állítani, hogy ne értesítsen állandóan az IOS frissítésről (kikapcsolni, letiltani a frissítést)?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
100%-rá feltöltött iPad-nélkül sem mutatja a használati időket. Miért van ez?
Köszi.
-
Troy.
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Volna egy 2018-as iPad. Az érdekelne, hogy hogyan "érdemes" tölteni, van-e valami módszer ami kedvező az akkumulátor élettartamára. Mostanság 20-30%-nál már töltőre dugom és 100%-ig várok. Ti?
-
Troy.
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igaz, kiváltani nem, de háttérbe tudná (nálam) szorítani a telefont pl. Legtöbb dolgot amit telefonon csinálok, tudnám tablet-en is, innentől fogva telefonáláson kívül sok mindenre nem használnám.

(#19710) local1: Köszi, szinte biztos rabja lennék, mivel szeretem a kütyüket. Még nem döntöttem, de nem vetettem el a vásárlást.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Egy ideje már őrlődöm, hogy vegyek-e tablet-et vagy sem. Családban van két iPad (9,7") is, ritka alkalmakkor nyomkodom. Leginkább telefonon és asztali gépen szoktam híreket olvasni, youtube-ot nézni, fórumozni, tanulni stb. Tetszik az iPad hosszú üzemideje.
Nálatok milyen eszköz(öke)t váltott ki?
(Kell-e még egy eszköz, amire vigyázni kell, tölteni, illetve még több idő(?) fog elmenni kütyü nyomkodással?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest