Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
A képen mellékelt fajtájú tokot keresek ipad 2017hez pen slot nélkülit. Ami a képen van az irtózatosan gagyi. [kép] Nézegetem a kínai oldalakat, de amik normálisabb minőséget képviselnek, pl Json case, Baseus, az vagy nem gyárt ipad 2k17/8hoz, vagy pen slot van benne. Van valakinek javaslata, ötlete, hogy merre találok olyat ami meg bírja tartani a tabletet és így sok állítgatási lehetőség van hozzá?Sima smart case nem jó, mert én állítva szoktam legtöbbet letenni az asztalra
amim van baseus az olyan 15€-s volt anno, de már nem találok olyat. Kb ennyit vagy kicsit többet is rááldoznék árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Konteó topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung galaxyS8ultra
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
amim van baseus az olyan 15€-s volt anno, de már nem találok olyat. Kb ennyit vagy kicsit többet is rááldoznék árban.