- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
-
gombii
tag
válasz
bigsee #21800 üzenetére
Ezt írták fentebb:
"A billentyűzeten a kiosztást vissza lehet állítani a 11 re valahogy, egyszerűen nem bírom megszokni, hogy a hangulatjelek, meg a számok helyet cseréltek. Értem, hogy nagyon trendi a sok hangulatjel, de én miattam kb. el is tűnhet a billentyűzet kiosztasrol"
Erre gondoltam, mert nem tudom elképzelni, hogy nézhet ki
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigsee #18159 üzenetére
iPadről se látod a Minit? iPhone-ról látod az iPadet? Sajna csomószor szkeptikus az AirDrop, főleg a megjelenés utáni első 1-2 évben volt, hogy bármit próbáltam nem működött, aztán egyszer csak frissítés nélkül megjavult, majd megint rossz lett később... Szerencsére az utóbbi időben nem volt vele problémám.
-
Süvi
őstag
-
jilian
addikt
válasz
bigsee #17466 üzenetére
Tudom, hogy így kell...de ez nálam ritka.
Ha kijelölök egy szót a szövegben a mondat közepén és az azt megelőző részt is hozzá szeretném venni akkor általában az egész bekezdésre jelöl.
Jó lenne mondjuk ha csak az elejét venné hozzá de neeem ő egyből az egész bekezdésre ugrik, ráadásul ilyen nyomi téglalapban, amit aztán megint tudjál oda illeszteni ahová szeretnéd...Ez a legnagyobb negatívum az IOS-ben számomra na jó meg ez a szocis animáció, meg a fehér menü....
-
access_denied
senior tag
válasz
bigsee #16391 üzenetére
Szerintem még mindig nem ment át. A 9H elvileg azt jelentené, hogy karcolások ellen is véd. Egy drágábban vett üvegfóliámon nem tudtam késsel nyomot hagyni. Végletekig nem mentem, kb. hasonló erősséggel nyomtam a kést az üvegfólia torkához most is és megdöbbentő volt a különbség.
Tőlem aztán mindenki azt vesz amit csak akar, de gondoltam, hogy megosztom a 9H élményemet. A jó üvegfóliát egyszer kell megvenni, én azért cseréltem, mert valamitől karcos lett. Ezért is néztem meg késsel
.
#16390 Ragnar95
Korábban se gondoltam így. Telefonomat kulcs mellé is betehetem, nem lesz rajta mikrokarc se. A jó üveg a titka.
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest