Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem! Van egy mobilnetes ipad pro-m (10,5), amin ma reggel azt vettem észre hogy 4 “csíkban” vibrál a képernyő (főképernyőn és belépésnél elégé látszik, itt a prohardver színein pl. kevésbé, de észrevehető). Ez lehet valami szoftveres dolog ami menüben állítható? Átlátszóság és mozgás csökkentését valamint az automata fényerő kikapcsolását próbáltam az nem nyert.
Szavatosságból még van egy kicsi időm (bár ez is érdekes mert billentyűzetem is romlott el 1 év után de még a 2 év előtt, és az egyik istyle bolt elhajtott hogy ilyen “nincs” pedig ott vettem, jogi lépések előtt elsétáltam egy másikba és ott zokszó nélkül cserélték).
Igazából munkára is használom és az 1-2 hét mire kicserélik is fáj, szóval csak azért kérdezem hogy nem én legyek a béna (megoldhattam volna ha tudom esete ne álljon fenn).
De erősen gyanakszom hogy hardveres hiba

Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- reMarkable 2
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest