Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem! Van egy mobilnetes ipad pro-m (10,5), amin ma reggel azt vettem észre hogy 4 “csíkban” vibrál a képernyő (főképernyőn és belépésnél elégé látszik, itt a prohardver színein pl. kevésbé, de észrevehető). Ez lehet valami szoftveres dolog ami menüben állítható? Átlátszóság és mozgás csökkentését valamint az automata fényerő kikapcsolását próbáltam az nem nyert.
Szavatosságból még van egy kicsi időm (bár ez is érdekes mert billentyűzetem is romlott el 1 év után de még a 2 év előtt, és az egyik istyle bolt elhajtott hogy ilyen “nincs” pedig ott vettem, jogi lépések előtt elsétáltam egy másikba és ott zokszó nélkül cserélték).
Igazából munkára is használom és az 1-2 hét mire kicserélik is fáj, szóval csak azért kérdezem hogy nem én legyek a béna (megoldhattam volna ha tudom esete ne álljon fenn).
De erősen gyanakszom hogy hardveres hiba

Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10.Gen Eladó Újszerű!!GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest