Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtok esetleg olyan itthon kapható usb-c jack adaptert amivel tölteni is lehet az ipad pro-t?
Rendeltem egyet ami elvileg működik, de hála a postának nem biztos, hogy meg fog érkezni.. -
Mr.C
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
áh!

érkeznek a szürke importok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Mr.C
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ezt hol látod?
-
Az új Air ára kezd szépen beesni, alakul ez.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Itt olvasottak alapján (többek közt) nem egyértelmű, hogy iPad mini 2/3, hogy viselkedik iOS 12-vel. Egy kettes birtokosa vagyok, iOS 8, és hibátlan állapot jellemzi. Amennyiben feltenném az új iOS-t, teljes restore lenne. Viszont nemrég volt alkalmam megnézni egy másik ugyanilyen modellt, újratelepített és kevés appal "belakott" állapotban, és azt tapasztaltam, hogy mikor például Safariban pötyögi be a user a webcimet iOS 12 alatt rendesen laggolt a billentyűzet. Tapasztaltatok ilyet, ha igen akkor máshol is, pl iMessage-en belül?
Illetve úgy alapból érdekelne mit gondoltok, feltoljam e rá, vagy maradjon a 8-as amíg így el nem adom esetleg és cserélek az újra? Nem feltétlen vennék újat. iOS 8 miatt minden flottul, szépen, és egész gyorsan működik, de vannak már olyan problémák amik zavarnak. Leírom mire használom aztán mondtok véleményt, ha tudtok segíteni / hátha van itt mini 2 tulaj:
- böngészés (nyilván iOS 8 alatt már sok site meg sem nyílik rendesen, de ami igen az szépen, gyorsan)
- youtube (kénytelen vagyok egy régebbi verziót használni, hogy ne csipogjon amiatt, hogy frissíteni kell)
- GAME: Alto's odyssey (Egyetlen játék amit szeretnék ezen is játszani, de újabb OS kell hozzá ugyebár)
- twitter (csomó új feature nincs benne a régi app miatt)
- Twitch közvetításek nézése (ezzel nincs gond)
- RManager Pro appal max 720p filmnézés amennyiben hosszú úton vagyokSzerintem erre meg kellene feleljen a Mini 2 is, de félek feltenni, mert nincs közvetlen tapasztalatom vele. Persze ez el is döntheti a kérdést, hogy hírtelen ki fogok e adni 155.000 Ft-ot egy új minire.

Sorry, hogy bő lére eresztettem
-
jófejsrác
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Az enyémen van üvegfólia (10,5" pro) és nem ront a betekintési szögön sem az apple pencil élményen - legalábbis nekem az élmény egyáltalán nem kevesebb mint nélküle.
-
Mr.C
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Na, pedig pont most tervezek beszerezni egy matt lapot a minihez. Akkor nem üveg lesz, csak sima fólia.
btw van valami trükk a kijelző tisztításához? Ugyebár mindenféle finomsággal be van vonva, nem szeretném, hogy baja legyen a coating-nak mondjuk egy denaturált szeszes takarítástól
-
Microsoft Paint böngészőben és tök jól működik a Pencillel.

-
mouzrr
őstag
Üdv!
Miért lehet az hogy a PDF fajlok Driverol valo lementese(2018as ipadre) rendkívül lassú? 180 megas pdf nel 10 perc után sem történik semmi, a wifi eleg gyors hozza (100mbps). Van ra valami gyorsabb megoldas ami nem kabellel torteno masolast jelent? Elore is köszi! -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
ruarua
üzenetére
A Macrumors-on épp van egy topik, amiben az üvegfóliákra panaszkodnak. Miután felrakják van hogy nem érzékeli rendesen az érintést:
Arra tippelek, hogy nem a védőfólia a ludas, hanem az új iPad Pro kijelzője nem tolerálja rendesen az extra réteget. Ha így van, talán egy firmware frissítésben javíthatják...de könnyen lehet hogy nem reagál majd rá az Apple semmit.
-
ruarua
tag
Na felöltöztettem én is a pro-t az UAG-vel [link]
Megfejeltem egy üvegfóliával is. A tok egy picit a sarkoknál piszkálja a fóliát. Annyira nem kényelmes mint egy sima mezei flip tok. Középről indul a flip rész ami sokazor útban van fogáskor. Szóval még szokni kell. Meg elveszi a vékony design-t. Viszont ez tuti véd, habár tablet még soha nem esett ki a kezemből -
tomi5244
őstag
Ma megérkezett az általad ajánlott és linkelt tok! Kevesebb mint egy hét alatt ideért.
Minőségi cucc, talán kicsit nehezebb mint amire számítottam, de legalább van benne anyag. A hátlapon lévő hajlítási lehetőséget egyelőre nem értem, de majd használat során kiderül. Apropó használat. Pro 11 még nincs
úgyhogy egyelőre a fiókban pihen és várja a gazdit 
Jah a szöszöket vonza rendesen...[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
T
-
Cyberbeni
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
"Thanks to app thinning, Swift apps on devices running iOS 12.2, watchOS 5.2, and tvOS 12.2 no longer include dynamically linked libraries for the standard library and Swift SDK overlays, resulting in smaller package sizes and faster launch times."
-
univerzita
addikt
Sziasztok. A Air jelzi hogy elérhető a 12.2-es. Valaki frissített? Eszt már nem merem feltenni,nehogy még lassab legyen.
-
HUmenetke
tag
Sziasztok!
Szerintetek az új mini elérhető lesz majd itthon is szolgáltatóknál?
-
tomi5244
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
"a kijelzőt védő részt le lehet róla szedni. "
Ilyen megoldást én is kerestem, de nem találtam. A jelenlegi Air2-t is így használom. Van egy állandó hátlapi tokom, ami szépen körülöleli diszkréten, de mégis védi rendesen az éleit is. Plusz van a gyári apple smart cover, amit csak rádobok, amikor épp szükség van rá.
Az új pro verziók már lehet nem támogatják az élein lévő cover, mágneses felhelyezését. Ezek a gyári és koppintott Folio tokok a teljes hátlapon mágnesesek, oldalt a Pencilnek van hely.
De ez az én véleményem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ipad Pro 11-hez tudtok ajánlani olyan védőtokot, ami védi az szélén is, nem csak a hátlapon, de a kijelzőt védő részt le lehet róla szedni. Mintha korábbi modelleknél lett volna ilyen megoldás. Nem értem, hogy miért pont az ipad éleit nem védi az Apple új tokja.
Szóval ami kellene:
- iPad Pro 11 kompatibilis
- Védi a hátlapot és az éleit is
- Védi a kijelzőt, de ez leszedhető egyszerűen
- Mágneses ébresztés
- Többfunkciós állvány funció (mágnesekket megoldva)
- A sarkoknál extra védelem
- Lehetőleg merevebb tok, hogy védje a meghajlástól valamennyire
- Csúszást gátló anyag. -
.bTr
tag
Update (12/17/2018)
Ok now to the last update. I found out this problem also caused in iPad Pro 3rd Gen or to say both iPad 11 and 12.9 iPad Pro 2018 also have a sensitivity issue. After talking to Apple they already addressed the issue as Static electricity which will cause to some people. While iPad seems not working to me but it is still working with Apple pencil , Rubber tip pencil also working normally. Some of my family member can use while it doesn’t respond to my finger Because something has to be with electrical discharge and static electricity in your body and finger.
Because iPad Pro has a magnet inside while other iPads doesn’t.
Right now nothing we can do until Apple solve it.
Another thing, if you having this problem Go grab the Apple keyboard case it seems to solved this problem perfectly. Many of my friends in facebook group say the same thing that problem disappeared when attached to Apple smart keyboard (only works with Apple keyboard, not Magic or any bluetooth keyboard) -
Jst
csendes tag
válasz
amulet
üzenetére
Szia , szintén ezzel a jelenséggel küzdök , ezért kérdeztem pár hsz-el előbb a képkocka frissítésének korlátozásának mivoltát.
Az én gépem egy 3rd gen 12,9 két hónapig jó volt majd elkezdte ezt a hülyeséget.
A másik amit mondogatnak hogy valamilyen feltöltöldés okozza , még várok hogy mi lessz a vége mert többeknek csak 2-3 csere után javult csak meg.
Remélem hogy szoftveres lesz a probléma és javítják. -
Ferelson
tag
Megpróbálom leírni neked hogy mit gondolok. Gamer laptopom volt, ám mivel van mellette nintendo switch-em és ps4 így nem éreztem szükségét a laptopnak, plusz iPhone és airpods tulaj is vagyok és Hát az iPad pro 2018-ba hamar beleszerettem. És nem bántam meg!! Hihetetlenül jó, gyors. Viszont a teszteket szerintem nem kell feltétlenül nézni, főleg, hogy az IpadPro "csak" IOS-t használ. Ez egy nagyobb hátránya, ha már mindenképpen hátrányt keres valaki. Nekem nagyon kielégítő és performamce mániás vagyok...Apple pencil nagyon hasznos hozzá!
-
“Wi‑Fi (802.11a/b/g/n/ac); egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz)”
Apple hivatalos speckóból idézve, ipad pro 3rd gen. Ez szerintetek mit jelent? -
Sziasztok!
Nezegettem iPad Pro eredmenyeket geekbench-ben, es azt lattam, hogy asztali gepeket is elver sok esetben.
Compute teren is nagyon durva eredmenyeket produkal, de olyan mertekben, hogy mar-mar hihetetlen.
A kerdesem, hogy tudtok olyan CPU/GPU benchmarkrol, amivel egy x86 laptoppal realisan osszehasonlithato az iPad Pro teljesitmenye?
Ha az is ilyen eros, akkor elhiszem a geekbench eredmenyeket is.Koszi!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ruarua
üzenetére
Vonatkozó topik a MacRumorson, de volt egy több ezer hozzászólásos is a problémákról, azért mennék biztosra, ha akarnék feltenni. (Én is vacilálok...)
-
ruarua
tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Hallottam már róla, de nincs kedvem napokat várni a szállításra.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
-
ruarua
tag
Ipad pro 11-en gondolkozom fóliát. Simát vagy üvegfóliát érdemes választani. Mennyire macera felrakni? Gyorsboltba venném!

-
Remus389
veterán
iPad-en hol tudom megnézni milyen állapotú az akksi? Vagy külön app kell, ami méricskéli?
Misser A két gigacég azért odaszúr egymásnak időnként. Akkor vagy vegyél újabb iPad-et, vagy keress alternatívát, van olyan hogy Bitchute, bár hamar meg fogod unni, nincs ott sok minden.
Az sem megy, hogy letöltesz valami más böngészőt pl Dolphin akár a Chrome és onnan indítod a youtube-ot?
Ja még jailbreak-elni is lehet, na az izgi, úgyis mindegy már annak az iPad-nek nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Misser
tag
Sajnos nem működik mint már írták. De azért megpróbáltam.
Az a helyzet hogy itt most a Google a köcsög. Miért nem engedi a régi verziót használni?! Nem baj ha nincs új funkció, nem érdekelne.Lassú volt már ez az iPad, de működött. Azaz működne. Pont a YouTube ra volt még jó...
Tényleg felháborító.
-
amulet
senior tag
ipad pro 12,9 (2017) van amikor nem reagál a kijelző, hozzá érek és nem ragál, aztán a 2. vagy a 3. hozzáérésre reagál. Bosszantó. Nem mindig csinálja, de előfordul. Találkozott már valaki ilyennel? garis még, vigyem be szervízbe nézzék meg?
-
bigsee
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Te is ilyen hülyeségekkel magyarázod meg otthon, hogy mit-miért veszel...

-
hszilard666
veterán
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Neeeeem, nem vagyok én milliárdos!
2015 ös első genes 12.9 es pro-t. Full jó meg minden, de nagyon pointless az iOS miatt. 1000x jobb a mac os a finder miatt. De nagyon bejön hogy vékony meg hogy vannak menő rajzprogramok rá. Megint előtúrtam a procreate-et és titkon szeretném ha lenne tehetségem a rajzoláshoz, de sajnos nincs, szóval arra sem tudom nagyon használni. Mondjuk lassan munkahelyet váltok, aztán ha járok majd elbeszélgetésekre biztos jó lesz az emberek orra alá tolni a CV-met 13" en!

bigsee:
Engem nem vár senki otthon
-
törölt tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Arra majd figyelj, hogy amennyit váltogatod a cuccaid, márt rég átlépted a 600 ezres határt az adómentességhez

-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
2018-as Pro-t vettél már? Azzal lehet nagyon szerelembe esni. (Mondjuk nálad ez hamar múlik, de legalább addig nagyon jó.)
-
Remus389
veterán
válasz
btudos
üzenetére
Jó, köszönöm a részletes információkat. ArrayOfLilly-nek is!
Reméljük még egy jó ideig használható marad, mert hardveresen teljesen megfelelő még (kijelző szép, teljesen karcmentes állapot, az akksi is rendben van, jól bírja még). 4 éves.
Különben az akksi is olyan, hogy ott van a töltő, szóval, meg alapból hosszú az üzemideje, de szerintem jól bírja, talán meglesem hány %-on van, kiváncsiságból.
Csak működjön anyukámnak a youtube, a gmail, a Safari, a Viber kábé ennyi. Ja meg a Facebook. M1 híradó is.
De nem gond neki venni újat se egyébként. De ezzel tökéletesen meg van elégedve. Nekem is tetszik, asztroszürke változat.
-
btudos
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Nem retinás iPad Mini az egy iPad 2 kisebb házban, a támogatás azzal együtt szűnt meg rá, ezek ugyanúgy iOS 9-en ragadtak, ahogy az iPad 3.
A Mini 2 (és a 3 is) az iPad Air hardverét kapta, ezek jelen pillanatban még támogatott eszközök, feltehető rájuk a legfrissebb iOS is, de egyik eszköz sem kapható hivatalosan.
-
Remus389
veterán
válasz
btudos
üzenetére
Jó oké, akkor az iPad 3-asnak már lőttek? Ugyanis nagyon sok ember youtube nélkül, hát azért.
És az iPad mini? Az hogy van? Abból van a régi fajta, nem retinás, meg a retinás. Utóbbi van nekünk. Az is 2013-ban jelent meg, tehát régi, viszont a mai napig kapható, nem? Tehát innen kiindulva jó lesz még egy ideig, nem?
Hallottam hogy megjelent egy még újabb mini, mostanság, de attól még a régi retinás mini még jó lesz szoftveresen egy ideig gondolom, hisz még 2019-ben is gyártották.
-
btudos
nagyúr
Ha a régi verzió YT részről nem támogatott, nem éri el azzal a videókat (ha jól értem, most ez a helyzet), akkor ez a módszer sem segít.
#23732 Remusz911:
2012-ben megjelent eszközről beszélünk... Azért, mert a hátsó polcon találtak még néhány darabot, még nem lesz jó döntés 2016-ban, amikor már legalább 3 újabb generáció piacon van (iPad 4, Air, Air 2).
-
Remus389
veterán
Azért ez nem teljesen így van, valóban 7 éve jelent meg [link], de árusították azt sokáig, 2015-ig is talán, 2016? Aki 2016-ban vette újonnan az Apple-től, az mit mondjon?
De itt lehet nem az Apple, hanem a Google keveri a levest.

Egyébként ami anyukámnak van, ha jól látom még most is kapható újonnan, tehát biztos még egy jó darabig használható lesz, 4 éves, ha még 4 évet bír, az tuti, 80 ezer volt újonnan. Szerintem pont kifogtuk azt a korszakot, amikor az Apple megijedt a sok Droidos táblától és lejjebb vitte az árát. De azóta megnyugodhattak, mert dupláját kérik el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Lehet, ha van egy géped amire felrakod qtorrentet, és bekapcsolod a web interfacet
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Belépek a totyikba ismét egy 128 as gen 1 es 12.9 es ipad pro val! Egy marék apróért találtam egyet, nem tudtam otthagyni! Vettem mellé pencilt is, indul a rajzolgatás!
Gyors kérdés:
Torrentezni még mindig nem lehet iOS en? Ta láltam pár metódust a neten, de egyik sem működik nekem.

-
Remus389
veterán
válasz
Misser
üzenetére
Pont ez volt nekem is, a megoldás iPad mini Retina esetén iOS 8-ról, a legújabb iOS 12.2-re történő frissítés. Utána az összes app-ot frissítettem rajta és működik a youtube, appstore-ba belépve, összes frissítése.
De ha ezt már megejtetted az iPad 3-ason, és az elérhető legfrissebb iOS van rajta, akkor nem tudom.
-
Misser
tag
Üdv! Ez most komoly hogy az ipad3 on elfelejthetem a YouTube ot, mert nem engedi a régi verziót használni de az új meg nem megy fel az elérhető iOS verzióra?
Mit lehet tenni? -
Remus389
veterán
válasz
talamasca
üzenetére
Hát nem tudom, tényleg ízléses a dizájn, tetszik, de gazdag embernek való.
Egyrészt közismert, hogy az árából egy sokszoros számítási teljesítményű PC-t lehet építeni, főleg videókártya fronton, RTX 2080-ast is lehet bele tenni. Vagy kettőt akár, és nem csak gémelésre lehet őket használni. De processzorból is jobbat rakhatsz egy PC-be, jobb hűtést is. Jobb hangkártyát, ha a zene érdekel stb.
A praktikustalanságot talán amiatt értettem, hogy igen nehezen szedhető szét, kitakarítás céljából például illetve speckó alkatrészek vannak benne, ha pl a videókártya romlik el benne, akkor te abból pótalkatrészt nem kapsz, vagy ha találsz is, méregdrágán az ebay-en. Különben kuka az egész.
PC-re meg dögivel van minden, olcsón. Kollégámnak pont elromlott az 5 éves HD 7870-ese, vram hiba, csíkozott, szervált egy jót gyorsan, olcsón, no problemo. Nem kellett szerelőhöz sem elvinni, nem egy nagy műszaki ember, de neki is ment kicserélni.
Szóval ilyesmire gondoltam, hogy nem praktikus, de egyébként elfogadnék egyet, mert tetszik. De ha 700.000 Ft-om lenne erre a célra, valószínűbb vennék RTX videó kártyával és AMD 8 magos processzorral 32 giga RAM-mal és egy csinos 4K monitorral gépet, valahogy az jobban megéri úgy érzem. Hackintosh is létezik, ha az kell, dual boot-tal. Meg nyílván ha valami kisebb hibája van, simán megoldod magad, kicseréled magad az alkatrészt, nem egy nagy wasistdas, az iMac javítása pedig egy nagyon nagy wasistas.
flimo: Milyen saját tapasztalat? Mit művelt veled a Google, hogy így elpártoltál tőlük? Hátha egy jó sztori meggyőz engem és megtérek az almához, olcsó nem lesz az biztos, de megtérek.
-
Gene
csendes tag
, mit érdemes használni a kijelző tisztításához esetleg ami taszítja a port mindennapi tisztítása hogy az üveg jó csúszós maradjon utána
-
Ferelson
tag
Sziasztok!
2018-as ipad pro-hoz ki használ billentyűzetet és milyet? Mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm! -
Mr.C
őstag
Köszönöm a tippeket! Kicsit tartok más billentyűzet használatától, mivel nincs applocation firewall Ios-re. Meg egy dologban kérném a segítségeteket:
Hogyan tudom lenémítani?
hiába van 0-n a hangerő, csipog minden össze-vissza és már nagyon idegesít, hogy ilyen alap dolgot nem tudok megcsinalni rajta. Plusz a Facebook Messenger is adja, hiába van kivéve mind az alkalmazásból, mind pedig a notification-ből a hang -
Remus389
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Megjegyzem azért vannak Apple termékek amit tetszenek, ha kéne táblagép iPad-et vennék, nem pro-t, mert arra nincsen szükségem, de egy sima változatot igen, talán a legújabb minit, de végülis ami anyukámnak van, az is jó, olyat már igen olcsón be lehet szerezni.
Teszenek az Apple laptopok is egyébként, abból is elég lenne nekem nem-pro változat, hisz alapfeladatokra kéne csak főleg, és igen elegánsak.
Az iMac csak a design miatt kéne, egyébként nagyon nem nagyon praktikus a PC-hez képest.
Az iPhone nem tetszik nekem egyáltalán, izgalmasabbak a Droidok nekem, szóval már itt megbukik a "hagyjad ott a google-t". Tök felesleges szivatnom magam.
Az Earpod/Airpod pedig no komment
Szerintem egyébkpént akkor jár a legjobban az ember, ha minden cégtől a legjobbat választja, Táblagépből vesz egy Apple-t, Laptop vagy telefon ízlés kérdése, és windows PC-t(jó az iMac is nem leszólom, tetszik, csak nem praktikus), keresőből és társaiból meg a Google, mert az a legjobb. Szerintem.
-
Remus389
veterán
válasz
üzenetére
Olyat mondasz nekem, mintha én azt mondanám neked, hogy hagyjd ott az apple-t, hisz fog egy olcsó fülhallgatót leönti csillogós műanyaggal és tízszeres áron adja el neked, a vezeték nélküli változatát meg 60 szoros áron Hagyjd ott az apple-t, még ma, végülis átver. (ezt egy szakitól hallottam hogy tök ugyanolyan belül, nem 100% a dolog, de az viszont logikus, ha egy ilyen téren tapasztalt cég technológiáját vásárolja meg, vagy gyártatja le, hisz alapvetően nem hangkeltőket gyárt, különben azt mondta hogy egy jobbfajta japán maxel, nem a legolcsóbb).
Tudod mikor használok firefoxot, firefox<chrome. Protonmail? Mi a fene az? Dobjam ki 10+ év gmail leveleimet, megezer helyre vagyok vele regisztrálva. Ja meg vegyek iPhone Android helyett, ez nekem százezrekbe kerül minimum, hosszabb távon millókba. És miért? Azért mert te azt mondod. Majd akkor ha te is otthagyod az Apple-t.
Nem vagyok Google rajongó egyáltalán, de nagy megelégedéssel használom a szolgáltatásaikat, a legjobbak egyszerűen, és még pénzembe se került igazából. Ezzel nem lehet versenyezni. Oké reklámot kapok itt-ott, ennyi.
-
Remus389
veterán
válasz
üzenetére
Persze használjak binget, citrommail-t és Explorer-t, meg vimeo-t és társait, kösz nem.
Egyébként nem én vagyok Apple-ös hanem anyukám. Ő sem teljesen csak az iPad.
Én eléggé Google-os vagyok, meg PC-s.
Tudjátok meg ma mit tudtam meg, az Earpodokról? Amit tízezerért adnak vagy mennyiért? Ugyanezt megkapod ezer Ft-ért a japán Maxell-től. Mert ugyanaz belül, csak ráburkolnak egy csillogó burkolatot. Oké ez a kis iPad megérte 80-ért, de egyébként legyint.
-
Mr.C
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
Nekem android mellett nagyon nehéz megszokás az Apple billentyűzetét, meg a minin nagyon sok helyet foglal, pedig ha feleakkora lenne se lenne probléma
Osztott megjelenités meg a kijezo 1/3-ára rakja be. Nincs ennek valami advanced setting-e, ahol testre lehetne szabni? Más billentyűzetet nem szeretnék használni -
törölt tag
válasz
Remus389
üzenetére
Menekülj google-től minél előbb.
ITunes nem ismerem, egyszer kellett egy ssh kulcsot rámásolnom vele, eltököltem vele egy darabig, amíg megtaláltam. iCloud nem játszik? 50 giga csak 300 forint, de az ingyenes pár gigával is át lehet vinni akármennyi képet/zenét, csak munkás.
-
Remus389
veterán
válasz
mukibuci
üzenetére
Ez azért oda-vissza megy, emlékszel még a quicktime-ra windows-on? Meg biztos voltak még ilyenek.
A google azt akarja, hogy ne firefoxot, hanem chrome-t használj, illetve Androidot és ne iOS-t. Miért csinálná meg jobban a saját dolgait a konkurenciára?
Odáig azért nem megy el, hogy letiltja a youtube-ot iOS-en, az túlzás lenne, de ennyi még belefér.
-
Remus389
veterán
válasz
üzenetére
Viszont ami baromira tetszett, hogy megsimogatod a billenytyűzeten a gombot és a másodlagos gombot írja be, ez zseniális. Pl Remusz911-et tök könnyű beírni így.
A Google pedig nagykutya, övé a kereső a youtube, a chrome, gmail, maps és a többi. No meg az Android. Persze hogy borsot tör az alma orra alá, ahol tud. És az alma nem mondhat semmit, a gugli azt mondja, bocs így sikerült, a következő verziónál javítjuk, azt mégsem.
Szóval hogyan tudom rávarázsolni a képeket és zenéket? Jaj Istenem, kész kutatómunkát kell folytatnom, ahelyett hogy lenne ott egy nyamvadt gomb
A frissítés az tökéletesen egyszerű volt, 10/10. De miért nem lehet kopizni? -
Remus389
veterán
válasz
üzenetére
A youtube jobb lett, lett night mód, és teljesképernyős mód is van. Viszont laggol scoll-ozásnál. De összességében jobb lett. Lényeg hogy működik.
Gmail is laggol scollozásnál csúnyán. Lehet a Google tör bosot az Apple orra alá? Régen ezekkel nem volt különösebb ilyen gond. De maga a rendszer sem olyan szuperfluid, mint volt, pl a multitasking, vagy a felülről lehúzható cucc, sem olyan simán jön le. Nem vészes, de tudjátok, ilyesmik. Nincs meg már a feeling, de azért még elfogadható, megszokjuk.
A másik hiba az volt, hogy az M1 élőt nem tudta kinagyítani teljesképernyőre, egyszercsak eltűnt a kinagyító gomb. A 12-essel ez is megjavult.
De ezek régen működtek a 8-assal. Egyszercsak megjelentek ilyen dolgok. A youtube tegnapelőtt tojt be.
Akárhogy is, kicsit lassabb lett szegény iPad, néha itt-ott lagollgat, most se olyan vészes, de a 8-as után... hozzászoktam a jósághoz, bár én olyan sokat nem használtam, de kifogástalanul működött mindig.
De inkább az iTunes-szal segítsetek, ha már feltelepítettem, ráraknák képeket, meg pár zenét is. Képeket úgy kéne hogy külön folderbe.
Egyébként helyesbítek, nem 12.4, hanem 12.2 ment rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)