Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Remus389 #23694 üzenetére
Tehát akkor ha jól értem iTunes-szal szeretnéd feltölteni rá a képeket, amit te mutat sz a képen, ott a szinkronizált képkeket kellene látnod, nem? Amit a tableten be kell kapcsolni az iCloud-nál. De én is kezdő vagyok szóval lehet hogy hülyeséget beszélek.
Egyébként ha jól tudom az iCloud, gdrive, Google photos szinkronizáció a legegyszerűbb megoldás ha képeket akarsz ide oda másolni.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Jst
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy a kisegítőbeállítások/kijelző/képkocka frissítés és ennek maximalizálása 60-ban , milyen hatással a 3gen ipad pro-ra? Pontosan mi történik a bekapcsolásakor?
Előre is köszi a válaszokat. -
Remus389
veterán
válasz Remus389 #23693 üzenetére
Megint egy kicsit nyomkodtam, 9/10 lett inkább, talán.
De most más, fotókat szeretnék rá felmásolni, meg néhány zenét is:
Ehelyett én ezt látom: [link]
Alul van ott sync gomb és done gomb, de az sem segít. Köszi. Életemben először csinálom.
Vagy már nem lehet hagyományos módon rátenni semmit? Ja a gépem gépem Windows asztali gép, LAN kábellel csatlakozik az internethez.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #23663 üzenetére
Sziasztok, megértem, hogy senki sem válaszolt, hisz pofonegyszerű volt frissíteni az iPad-et, csak meg kellett nyomni a frissítés (vagy update) gombot. Kb 1 órát szöszmötölt, de megcsinálta magától.
iPad 4 mini retina esetén iOS 8-ról frissítettünk 12.4-re, mert már muszáj volt, hisz a youtube nem akart működni.
Igaza volt édesanyámnak, hogy amíg ez jó és működik addig nem frissít, kihagyta a 9, 10, 11-es verziókat, mert minek? Hallottam hogy egyikkel-másikkal amúgy se voltatok elégedettek.
Az iOS 12-ről meg jókat hallottam.
Mindegy a lényeg, hogy oké, van pár új funkció(van ami feleslegesen bonyolultabbá vált, van ami tényleg tetszik), de szegény kicsi iPad elvesztett valamit a frissítéssel.
Mit? Hát a híres smoothságot. iOS 8-cal gyönyörűen, folyékonyan működött, ahogy az elképzeli az ember. Nagyon-nagyon ritkán egy mikrosekundumnyi lag volt, de ennyit elnéz az ember neki, hisz nem volt drága sem. A smoothsági faktor 9.9/10 volt.
De ezzel az iOS 12-vel inkább olyan 8/10, a youtube és a gmail scrollozás csúnyán akadozik, de más is, és mintha az app-ok megnyitására is többet kell várni. Amikor újraindítottam, hátha csak elfáradt, akkor is a kikapcsoló csúcska is laggolt. Mondom szép.
Tényleg nem olyan vészes, de az ultra smooth iOS 8 után, azért igencsak feltűnő. Az új funkciók egyébként valamelyest kárpótolnak.
Anyukámat szerintem ez nem zavarja nagyon, úgyhogy nem is mondtam neki. De ha az enyém lenne, elérnék a céljukat Cupetino-ban és nyitnám a pénztárcámat a legújabbért.
Ezt csak azért írom, hogy óvatosan a frissítéssel, ha nem feltétlenül muszáj, használjátok azzal amivel kijött, mert azzal működik szépen. Csak ha már végképp muszáj, akkor frissítsetek.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, mennyiért adható el egy Air2 64Gb Wifi verzió szerintetek ? Köszönöm a segítséget.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
ruarua
tag
Váltottam én is ipad 2018-ról ipad pro 11-re. Melyik tokot javasoljátok? UAG-t néztem ki, tapasztalat?
-
markknight
veterán
Most vettem észre, hogy kis badgetben a facebook ikonnál ott van az iPhone X ikonja, ha közben meg van nyitva a facebook a telefonon. Ez volt eddig is?
-
jófejsrác
senior tag
-
-
jófejsrác
senior tag
Valakinek van 2017 10,5" pro rajtam kívül? Mondjuk lehet mindegy a típus, de ma vettem észre hogy meggörbült az ipad. Lehet már egy ideje ilyen de nem hinném.
Két dologra tudok gondolni, egyik az hogy mikor használom az apple pencilt a kamera bumper miatt picit hajlik ahogy írok rajta. Vagy amit rendeltem hozzá hátlapot az húzta össze bár ezt kétlem.
Minden frankón működik csak a tudat most eléggé zavar. Jelenleg van rajta vagy 10 könyv és "lapítom" vissza.
Járt már valaki így?
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
válasz penge111 #23670 üzenetére
Annál sokkal többet bír. 2 naponta szokotam tölteni, de még akkor is van benne 30-35%. Új korához képest vesztett az erejéből, de én még így is elégedett vagyok. Munkám miatt van rá példa, hogy értekezleteken pdf fájlokat nézek. Igaz nem maximum fényerőn, de órákat el tudok vele lavírozni. Nézek majd neked képernyő időket, de most pont nincs nálam a vas.
-
penge111
addikt
válasz tomi5244 #23669 üzenetére
neked mennyit bír az öreg Air 2 egy nap? Van a képernyőidő funkció, ott mennyit ír neked? Nekem már csak 3 óra, tiéd? Enyém is kb 4 éves, szinte a startkor vettem, mondjuk a vasal én még mindig meg vagyok elégedve... Köszi a választ előre is
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
tomi5244
őstag
válasz Jano_023 #23668 üzenetére
Mivel 4 és fél éve nem cseréltem, faceID alá nem szívesen adnám. Ha megveszem pár évig tuti le lesz a gond megint. Nekem az ujjlenyomat nem jött be, telefonban pl ki is kapcsoltam. Tetszik a dizájn is, az új Airt néztem, de "csak" az erősebb hardver miatt nem váltanék. Telefonban pl 6S-t használok, de ott se látom értelmét X vagy XR-nél régebbit venni. De még az is várat magára.
Viszont az Air2 kissé öregecske a 16 giga is szűkös néha, de hardverben szerintem még mindig nincs miért szégyenkeznie. Amúgy megnézem a fent említett progival, 82%-os az akku kondíciója, ami egy ilyen idős gép esetén szerintem több mint derék.
Apropó faceid: külsős appoknak átadták már a használati lehetőséget? pl netbankba, paypal appba való belépés és miegymás?
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Köszi! Ennyiért teljesen korrekt az ár, főleg ha minőségi is. Egyelőre még vajúdok, hogy lecseréljem e az Air2-t Pro 11"-re Ahogy nézem nem kapnék érte annyit amennyire én első körben gondoltam. Meg hát az új se éppen olcsó. Bár szürke importból valamelyest azért emészthető.
-
addikt
Felhasználásától függ, procreate 120 promotion-nel és egy videóval pip nézetben 50% fényerő mellett 6 óra.
Vegyes felhasználás (videó folyamatosan pipben, 50% fényerő, internet és Kingdom Rush) 10 óra is megvan.
Tesztelték egyébként az A12X fogyasztását, valóban többet tud fogyasztani ha meghajtják.Meg is van:
[link][ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Gene
csendes tag
Ipad pro 2018 tulajokat kérdem , mennyi az átlagos kijelző idő nálatok? Nekem drasztikusan kevés ipad 2018 után. 9-10 órából lett 6-7, ugyan úgy van használva és beállítáva mint előtte.. Plusz merült éjszaka 5% ot is, előtte 1%ot se merült éjszaka az iPad 2018... Ennyire zabálja az aksit az a12x, vagy megint sz@r lett a legujabb ios? (12.2)
-
Remus389
veterán
Sziasztok édesanyámnak iPad mini retinája van (fekete színű), amit 2015-ben vettünk, még nem az ujjlenyomatos hanem a nyomógombos.
iOS 8 van rajta, de szeretnénk frissíteni iOS 12-re(főleg azért mert a youtube nem működik, tegnap hirtelen kiírta hogy frissíteni kell, de nem lehet frissíteni, az iOS 8 miatt, egyébként maradhatna, tökéletesen működött a 8-cal eddig), viszont 8-ról 12-re már nem megy wifin, iTunes kell. Ezt ki is írja.
A frissítés menete az, hogy letöltöm a Windows 10 PC-mre az iTunes-t, és ott van valami frissítés gomb. Felismeri az iPad-et gondolom.
Továbbá, ha már összekötöm, pár fotót is felmásolnék, van valami copy funkció?
Sajnos a kábel szerintem nem Apple, mert az már tönkrement, hanem egy jó minőségű utángyártott, ez okozhat gondot?
Aki ebben tapasztalt, tud segíteni?
Egyébként maximálisan meg vagyunk elégedve a kis iPad-el, remek vétel volt 80 ezer volt csak ujonnan.
[ Szerkesztve ]
-
ruarua
tag
Nagyon szemezgetek egy új ipad pro 2018-al. Kit ajánlatok innenen a hardver aprón? Egész jó árakat látok, 240 körül. Milyen tapasztalatok vannak?
-
q2w3
senior tag
válasz tomi5244 #23649 üzenetére
Szia!
Én is hasonló célre kerestem, és találtam is egy nagyon jót, jó áron. Az anyagminőség is teljesen rendben, és ilyen sok pozícióba mint amit ez tud, még semelyik tokban nem tudtam használni tabletet. Csak ajánlani tudom.
[link]Volt korábban kínai fintie tokom de az gagyi volt. Ez simán hozza szerintem a minőségi kategóriát.
-
Alex91
félisten
válasz jozsi252 #23658 üzenetére
Nem tudsz adni neki eleg powert a hdd-nek... meg imho nem is praktikus.
Az sd card reader-t is kilonem, ha jol tudom csak fotok atvitelere jo alapvetoen.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
veterán
Sziasztok
iPad-nél milyen lehetőségem van külső háttértár csatlakoztatására nem wifin hanem kábellel? Ahogy látom a helyzetet 4 lehetőség van.
1; USB->Lightning csatis pendrive: Sandisk iXpand pl.
2; Wifis külső merevlemez: WD My Passport Wireless Pro
3; Kingston Mobilelite Wireless - ebbe ugye nincs háttértár, előnye hogy bármekkora pendriveot vagy SD kártyát bele lehet rakni, és így funkcionál majd külső háttértárként.
4; Lightning to SD card reader - ebbe is ugye akkora sd-t dugok amilyet akarok. Csak itt nem tudom hogy megy-e simán a képen videók oda vissza másolása, vagy ez csak fotóra van-e esetleg? Vagy innen pl. VLC-vel tudok-e lejátszani.Na most nyilván a legjobb a vezetéknélküli háttértár lenne, de van valamilyen kábeles (olcsóbb) megoldás hogy össze tudjam kötni a külső hdd-t illetve a tabletet?
Köszin!
iPhone 16 Pro Max
-
Mr.C
őstag
Na, sikerült ma átvenni az új iPad minit
Nagyon szokni kell android mellett, sokminden új rajta. Ami viszont egyből feltűnt ,hogy ez az arany inkább rózsaszín amit még nem tudok hova tenni ,nem tudom tetszik-e (bár úgyis dbrand lesz rajta).
FYI 10 Wattos töltővel érkeziksudo rm -rf /*
-
tomi5244
őstag
Ha már akku téma. Van valamilyen bevált app, vagy program amivel le tudom csekkolni az akku kondíciós állapotát? Mac-re látom, hogy van, de arra nem tudom dugni, mert nincs Eladás előtt jó lenne tudatni a vevővel.
Amúgy még mindig elég jó teljesít, pedig már 4,5 éves és napi használatban van.
-
penge111
addikt
Valaki tudna mondani egy képernyőidőt, hogy neki mennyit bír az ipadje? Nekem egy Air 2 van, kb 3 órát bír csak, de már régóta a tulajdonomba van. Emlékeim szerint átlagosan 10 órát kell bírnia az ipadeknek, nemrég fedeztem fel ezt a funkciót, hogy ki lehet íratni a beállításokban, hogy mennyit bír az ipad. Ez már kevés igaz?
Az mitől lehet, hogy kb 1 éve csinálja azt, hogy 18-13% között mikor hogy van kedve, teljesen kikapcsol. Tehát az aksi idő nullázása előtt kikapcsol.Amúgy még mindig szépen teszi a dolgát, csak ez az anomália van nála, lassan szeretném eladni, de nem akarok majd senkit átverni, így ezért érdekel, hogy ez nagyon gyenge képernyőidő, mert tapizva van egész nap, csak estére kerül töltőre, régen is egy napot bírt a sok játék miatt.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
addikt
válasz tomi5244 #23651 üzenetére
Én a táskájában tartok még egy túl méretes bőr “sleeve” tokot, abba rakom folióstul.. aztán persze ha előveszem nem dobálom.
Amúgy tényleg jópofa ez a mágneses tok, villámgyorsan leszedhető, ami nem mindegy mert tokkal és ceruzával pont 1 kg a mérlegen, tok nélkül megáll 700 gramm környékén.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
tomi5244
őstag
Néztem ezeket is igen. Gyakran használom az ágyban vagy fotelben, és akkor az előlapi covernek nem sok értelme van, azért venném ki a tokból. De így kicsit macerásabb a dolog. A mostani tabomon (Air2) olyan tokot használok, aminek külön hátlapi és külön előlapi hajtógatós tokja van. Igazából az lenne a tuti, de olyat nem találtam. Tehát nem lehet ezeket szét szedni.
A gyári Folio vagy az azokhoz hasonló megoldás viszont jó, mert csak simán kikapom belőle, de ugye az meg oldalról nem védi/támasztja.
-
addikt
válasz tomi5244 #23649 üzenetére
Szia,
Én rendeltem egyet gearbest-ről, az oldalt is védi, ezáltal nehezebb kiszedni belőle, de masszív és jók a mágnesek. Kb 3000 Ft
Egy másikat ebayről, ez az Apple féle utánzata, kb 4000 Ft volt kínából. Ez kinézetre jó, tapad eléggé hozzá, csak a hajtogatott háromszög egy picit laza, de lerakva nem dől el, használható. Másik hibája, hogy ha hátrahajtod teljesen és kicsit jobbra eltolod az előlapot(ami a gép hátuljának van hajtva) akkor hajlamos lezárni a tabletet mágnesesen. Együtt tudok élni ezekkel a hibákkal, így ezt használom a mindennapokban. + kaptam hozzá egy fóliát is grátisz. sima puha cucc, nem matt vagy üveg.Linkek:
[gearbest]
Az eBay-es már nincs fent, de van már elég sok helyről.
Tuti nem olyan királyak mint a gyártói, de tizedannyiba kerülnek.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
tomi5244
őstag
Köszi, köszi! Körülnézek ez a Ztotop jónak tűnik. Olyat szeretnék, amiből gyorsan és könnyen ki lehet venni a tabot, és az apple megoldása ilyen, csak hát méreg drága. (szerintem)
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz tomi5244 #23646 üzenetére
Ebben a topikban van sok:
MacRumors Fórum: iPad Pro 11 (2018) Cases/Sleeves ThreadEz az, amire sokan esküsznek, szerintem érdemes körülnézni, hogy hol a legolcsóbb:
Ztotop Case for iPad Pro 11http://www.arrayoflilly.com
-
krx21
nagyúr
válasz tomi5244 #23646 üzenetére
Miért nem beszel akkor például ilyet:
https://stylebolt.hu/bolt/kiegeszitok/ipad-kiegeszitok/aiino-roller-case-for-ipad-pro-11-2018-fekete.html
https://stylebolt.hu/bolt/kiegeszitok/ipad-kiegeszitok/spigen-smart-fold-ipad-pro-11-tok-11739.html[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Üdv!
A 11-es Prohoz Smart Folio tokot vennék (bill. nélküli kivitel). Viszont a 30k-s ára elég durva Van itt olyan aki esetleg rendelt replikát Kínából? pl.: [link]
-
Oliverda
félisten
Pontosan milyen töltőt adnak a legújabb iPad Próhoz? Type-C aljzata van és cserélhető a villája?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
ruarua
tag
válasz Luck Dragon #23622 üzenetére
Igen, de mindenhol rendelésre 10 nap. Már boltokban kint vannak?
-
Mr.C
őstag
válasz Luck Dragon #23622 üzenetére
szerintem is a 2017-essel jobban jársz. +1 GB ram-ot jobban meg fogod köszönni a későbbiekben, mint az A12 nagyobb teljesitményét, kivéve, ha nagyon videókat akarsz vágni pl. ráadásul ott van a pro motion (sokaknak nem akkora durranás mondjuk) meg a sztereó hangszóró is.
sudo rm -rf /*
-
norbertoth
senior tag
Sztem 2017 Pro, hasonló erőben es a ram is több benne, és még 120Hz-es is. Én is ezen vakarózok Air 2-ről, de az az igazság hogy még tökéletes lenne nekem.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
válasz ruarua #23621 üzenetére
Az árukeresőn már több boltot is ír.
Nem is olyan rég voltam itt érdeklődni az Ipad 2018 LTE típusáról ,de azt javasolták hogy várjam meg az újdonságokat.
De nem jött neki utód, helyette az AIR nagyon elgondolkodtató (tudom hogy nem egy liga) ,csak nagyon magas még az induló ára, Itt már a 2017 10,5"PRO is képbe kerül részemről.Így még át kell rágnom hogy melyik legyen. AIR vagy 2017 10,5 PRO
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ruarua
tag
Új ipad air mikortól lehet kapni? Sehol nem találok infót, csak apple-től lehet egyenlőre rendelni?
-
Motogp57
csendes tag
válasz Anonimouse #23586 üzenetére
Szia ezt próbáld https://www.easeus.com/iphone-data-transfer/how-do-i-transfer-ibooks-to-computer.html
Joker
-
Gene
csendes tag
válasz markknight #23611 üzenetére
Kinek mi ér meg mennyit. Ha azt nézem hány százezrek a mai telefonok, egyáltalán nem drága a 2018 ipad pro.. Akkor se drága ha csúcs laptopokhoz viszonyitom, azok 2x 3x olyan drágák mint ipad pro ugyan azzal vagy közeli teljesítményel. Ios sem volt bugos nekem utóbbi fél évben.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Van egy 2017-es 12" iPad Pro ás olyat produkál elég sokszor, hogy a képernyő bizonyos részein véletlenszerűen megszűnik az érintés érzékenység. Olyankor azon a területnem hiába érek hozzá nem történik semmi.
Ilyenkor megoldás szokott lenni, hogy lezárom, de volt hogy újra kellett indítani.
Volt olyan, hogy appot nem tudtam váltani, mert 1 másodpercig érzékrelte csak hogy hozzáérek a kijelzőhöz.aEsetek 90%-ban tollal használom és jegyzetelek rajta.
Lehet valami szoftveres gond?1-2 hasonló jelzett problémát olvastam külföldi oldalon. Ott az volt a konklúzió, hogy csak akkor jelentkezik ez ha a toll kapcsolat aktív.
Valakinek valamilyen tapasztalat?
-
Gene
csendes tag
Igen. Néha elfogyott a 2gb memória az iPad 2018 ban, a 4gb az nagyon jól fog jönni, illetve a 120 Hz es képfrissítés, Mega 4 hangszóró. ezek nagyon feltűnően jók lesznek de remélem hogy így Összességében is fog hozni egy új élményt, mint mikor megvettem anno az első ipaden. Ezek mellett Úgy gondolom mai nap ez a legjobb befektetés egy tabletbe két évig biztos hogy marad illetve úgy hallottam hogy az iOS 13 mal kapcsolatban javítani fogják az iPad élményt, de hogy ez mit takar pontosan Az jó kérdés de örüljünk neki hogy ilyen céljai vannak éppen az Apple nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest