Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comes
tag
-
Comes
tag
Sziasztok!
Én is Ipad vásárlása előtt állok...
Kb. 3 éve vásároltam egy Ipad Air-t és nagyon nagyon imádtam...
Két ipad között vacillálok.. Ipad 2018 és Ipad Pro 11"..
Elsősorban itthon használnám, néha képek szerkesztésére, videók vágására és konvertálására, másodsorban pedig oktatásra (eü-ben, szemléltetés céljából bizonyos mechanizmusok prezentálása a hallgatók felé..)..
Melyik érné meg mindenképpen hosszabb távon, és melyik észszerűbb választás ?Segítségeteket köszönöm!

-
Comes
tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy visszatérek az Ipadesek táborába. Korábban egy Air 2 boldog tulaja voltam, semmi panaszt nem mondhatok arról a készülékről.
Nagyon szemezek a 6. generációs Ipaddel, viszont a picit elbizonytalanít, hogy érdemes-e csak wifivel használni a készüléket, vagy mennyire kifizetődő a hotspotos internetezés.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy érdemes-e így használni pl. ha autóban vagyok, illetve mennyire lenne jobb és hosszabb távú befektetés a Pro változat ?
Válaszotokat köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest