Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oryctolagus
tag
Helló,
Tavaly elkezdtem gyűjtögetni a Tavern Brawlból kapott common kártyacsomagokat.
Ma kinyitottam 20-at, mert úgy emlékeztem, hogy egy legendary már biztosan esik abból.
De, nem ez történt.
Nem, volt régebben valami hivatalos arról 20 csomagban egy legendary biztosan van?Per aspera ad astra.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz Oryctolagus #81702 üzenetére
40 ből esik fixen, a 20 az az "átlag".
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
whitezo88
nagyúr
válasz eLit-MiLan #81703 üzenetére
Es meg az se biztos. Marmint nincs megerositve es valoszinu hogy idonkent varialjak.
-
pethYeti
addikt
80g csere valaki? Pethy#2932
-
NyxNyxNyx
addikt
Ti szoktátok reroll-olni a watch and learn questet? Mostantól én valószínűleg ezt fogom tenni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
sagem
addikt
válasz F-ECT$ #81711 üzenetére
Én pl el szoktam dobi, régi és f2p játékosként nem nagyon van szükségem standard lapokra, aranyra az új csomagokhoz annál inkább De akinek sok standard lap kell, annak megéri megtartani.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz F-ECT$ #81711 üzenetére
Hát mert a standard pack kvázi csak dustot ad. Kérdés, hogy átlagban 100 dust mennyi goldot ér. Kieg kezdetén többet ér a gold, ha már összeszedegetted a lapokat, akkor meg a dust jön jobban. De akkor már be is tarthatod a goldot következő kieg elejére és megintcsak jobban jártál 60gold-dal, mint 100 dust-tal. Szituáció függő, de én úgy érzem nekem jobban megéri ha cserélem.
-
Chronos85
tag
válasz Demizson92 #81716 üzenetére
Persze, de én is több mint 2 éve rerollolom. Nem követem a ladder metát, viszont a HoF-val és nerfekkel sztem már a "kezdőknek" se ér annyit mint régen. Ez a min. 100 dust/booster is csak addig igaz, amíg 5 olyan lapot nyitsz ami nemvolt meg és valóban be is tod illeszteni a meglévők közé.
Rendszeresen letolod a heti brawlt az évente min. 1 garantált legend. Ez bőven elég azoknak akiknek már csak pár epic és legend hiányzik classicból.
Igazából a 1 az 1-hez váltással se értek, egyet, egy jó aréna játékosnak többet ér a gold. Az is igaz, ha csak arénázol nincs is értelme nyitogatni a boostereket, ha csak nem a golden lapokért. Biztos van vhol táblázat, ha betöröd az összes lapot amit nyitottál az átlag mennyi dustot ad (min 40et ugye). Legyen mondjuk 50 körül.
Asszem abban egyet érthetünk, ha az ember teheti akkor az 50es küldiket rerollolja. Akkor miért tenne másképpen ezekkel? Csupán csak fel kell ismerned mikor van az a pont ahol már megéri cserélni.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Demizson92 #81714 üzenetére
Az utolso negyes ugy ereztem nem nehezebb heroicban csak szamitani kell a kepessegeikre. Az elso 8 nehezebb. Elso runomnal a treantos pitsa golyozott ki.
-
NyxNyxNyx
addikt
Zeta elérte a 30k Priest win-t.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon tetszik most ez a Big Shaman deck. Hunter ellen nagyon jó, mindig fel tudom healelni magamat az utolsó pillanatban. Sokat változtattam már rajta, most érzem úgy, hogy nem cserélnék ki semmit. rank 10-en vagyok 8-2-ben vele a jelenlegi verzióval, amiből hunter ellen 6-1. Amúgy 21-12-ben vagyok vele a kezdeti verziótól nézve. Nagyon fun, priestet most nem élem, de ez simán hozza azt a gameplay-t.
# 1x (0) Ancestral Healing
# 2x (1) Earth Shock
# 2x (2) Ancestral Spirit
# 1x (2) Big Bad Voodoo
# 1x (2) Witch's Brew
# 2x (3) Far Sight
# 2x (3) Haunting Visions
# 1x (3) Lightning Storm
# 1x (3) Spirit of the Frog
# 2x (4) Hex
# 2x (5) Hagatha's Scheme
# 2x (5) Muckmorpher
# 1x (5) Zilliax
# 2x (6) Eureka!
# 1x (6) Rain of Toads
# 1x (7) Exotic Mountseller
# 1x (8) Al'Akir the Windlord
# 1x (8) Hagatha the Witch
# 2x (8) Walking Fountain
# 1x (9) Ysera
# 1x (10) Big Bad Archmage
#
AAECAaoIDCCVAfUEogmn7gKggAOMhQO9hQPzigPEmQPFmQPinwMJlAP+Bf8Fsgaf/QKKhQOtkQOKlAOPlAMA"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
grizlisandor
veterán
80g-s questet cserélnék:
Sanyiiiiii#255817:00 után leszek.
-
whitezo88
nagyúr
Lehet buta kérdés, de ez a twitches versenynézés közbeni packcsepegtetés gondolom akkor is fut, ha nem az az aktív ablak a böngészőben? Mert amúgy nem érdekel, de 160p-ben némítva elfut
btw
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #81725 üzenetére
Még megvan.
(#81726) whitezo88:
Íme a HáeS killer, kérjük a következőt. -
Scrake^;DD
aktív tag
80g q
EASYGAME#21800
euSempre... al tuo fianco! 1926.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #81728 üzenetére
Elkelt!
(#81729) Scrake^;DD:
Itt is köszi. -
kchryss
veterán
Mivel annyira reklámozták, hogy pakkokat lehet kapni ha nézem twitch-en a Hearthstone Masters Tour Las Vegas eseményt, így belenéztem.
Nagyon magasan van a színvonal. Rögtön láttam egy kihagyott lethalt ami után az egyik ázsiai kölyök el is sírta magát: [39 perc 40 mp-től]Illetve ahogy nézem volt élő BM is korábban: Post-game Handshake
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Majdnem meglett a harmadik 12-0-om. Csak a mage ellenfelem megkapta random minionnak az omega devastatort, így 1hp-n túlélte, aztán 3 körrel később megölt. 12-1 lett. Volt Hemet a paklimban, legnagyobb value amit ölt az egy 2/1 volt
-
rocket
nagyúr
Mike Donais streamelt a lanyaval apak napjan, nehany HS info:
- New classic cards are going to be announced in few weeks.- We will see more in-game shop skins for real money in the future.
- They are working on cosmetics and they are open to fresh ideas.
- Big Priest is "still" being watched closely but nothing new.
- In the future we wil see more cards which are working like reno and even maybe for other classes than Mage, Warlock, Priest.
- RoS was about the bad guys, new expansions should be about other things? (LoE quite possible)
- Mike Donais´s favorite sets are Ungoro and LoE.
- Angry Chicken and Chicken arts aren´t going to be updated ever because it would be distracting for the players.
- There are plans about changing animations for classic cards in the future. (Not every of course.)
- Giant Wasp doesn´t look like really stealth minion with her pink "tentacles", that´s because they had her art first and then they decided to give her a poisonous and stealth because she was the only meaningful card in the set that could have poisonous.
- We will see a better deck copying feature and maybe even better deck sharing with your in-game friends.
- Mike said that special legendary cardback with it´s expansion logo for every expansion would be a nice idea.
- Haro Setting Sun is going to be nerfed next week. (Dalaran Heist)
- Mike is responsible for nerfing cards like Rockbiter.
- We will see more buffs in the future, but they want to try something different than buffs and nerfs in the future too. (We don´t know what or when.)
- In the upcoming sets we will see a card that could make your Pogohopper a 45/45 easily.
- It would be cool to allow golden cards in the adventure and Mike agreed.
- With the next expansion we will see also a new adventure but It´s playstyle might be different.
- We will probably see the most popular Dalaran Heist playable characters as a class skins. (At least one would be great Mike said.)
- Splitting expansions into 2 smaller expansions has been discussed, it would be good as things would change quickly.
- They have 2 lines fixed between bosses from Dalaran Heist (powerlevel-vise) and if any is above or below the lines, they are establishing them accordingly.
- We might see one hero card this year, just maybe.
- Random hero option is a good idea as random cardback option already exists and it wouldn´t be hard to implement that into the game.
- Sometimes they release a 4 mana 7/7 just for the memes.
- They tried to do an "infinity" mode for adventures like if your deck is that good and you want to go more and more, but It ended up being boring. (12+ bosses will probably never happen.)
- A lot of HS devs are playing MtG and they are maybe getting some ideas from it.
- They already did a few cards like "Shadowform" and we might see some more of them in the next expansion. (Dynomancy, Jarraxus, Hero Cards, etc.)
- Mike thinks that the trailer and the theme for the next expansion is awesome and probably everyone will love it. (It´s going to be something from Loe indeed - https://clips.twitch.tv/DelightfulCrunchyCormorantGOWSkull)
- The story of Rafaam will continue with new expansions this year but It´s not being done just about him.
- It´s quite possible that we will see Classic Cards buffs in the future. (It isn´t that high on their list of necassity.)
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz eLit-MiLan #81738 üzenetére
Ez a Pogohopper eléggé kő papír ollósította a metát , nem kéne még erősíteni.
-
JNashville
senior tag
80G-s questet cserélnék EU-n
Nash#2714
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz basaharc502 #81741 üzenetére
Én elvertem a kiegre a nagyját, arénázgatás mellett nehezen gyűlik sajnos. De ennyi packot szerintem gvg óta nem nyitottam kiegből, mint a mostaniból. És még így is hiányzik sok minden.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz eLit-MiLan #81738 üzenetére
Donaisnak koszonheto a Jade Idol....
Az latszik jol a dolgokbol amit elarult, hogy a cel F2P-ben max. Hunterezni lehessen.
Abban mar korabban biztos voltam, hogy szandekosan krealjak a broken kartyakat, tudjak jol a userek jelentos tobbsege ugyis elver sok ezer dustot ezekre a deckekre, aztan nerfkor jo, ha a felet visszakapjak=win(marmint nekik).Reno Jackson wannabe kartyak annyira hianyoznak, mint egy falat kenyer.
5+ eve megalmodott gold/dust rendszerrel kene inkabb foglalkozniuk (meg az auto squelch opcioval), nem a trollkodassal.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
lm83
őstag
válasz rocket #81744 üzenetére
Az latszik jol a dolgokbol amit elarult, hogy a cel F2P-ben max. Hunterezni lehessen.
Hát mikor kezdtem, akkor tényleg csak azzal tudtam játszani, jó kis ungoro voltAbban mar korabban biztos voltam, hogy szandekosan krealjak a broken kartyakat, tudjak jol a userek jelentos tobbsege ugyis elver sok ezer dustot ezekre a deckekre, aztan nerfkor jo, ha a felet visszakapjak=win(marmint nekik).
Hát itt Kingsbane rúgóhóz gyártottam az epic lapokat, aztán utána volt is szívás.... -
pethYeti
addikt
80g csere valaki? Pethy#2932
6 körül leszek este.
-
tPedro_
őstag
Dalaran Heist utolsó bossa, Khadgar, megidézett egy 2/3 miniont hero powerből, aztán dobott rá egy Meteor spellt...
-
bviktor93
tag
Üdv!
80g csere?
Akit érdekel bviktor93#2142
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest