Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Üdv a fórumlakóknak!
Kb 1 hónapja kezdtem el játszani a HS-nal. Az alapokkal és sok fogalommal már tisztában vagyok, de maradtak bennem kérdések amikre remélem ti tudtok válaszolni.
F2P játszom, vagyis pénzt nem szándékozom költeni rá. Rövid távú célom ranked 10 elérése, középtávú cél ranked 5 elérése egy kaszttal és ranked 10 elérése az összes többivel, hogy a napi küldetésekhez legyenek jó paklijaim.Kérdéseim:
1. Szoktak lenni ingame akciók/leárazások aranyra vagy dustra vonatkozóan? (Példul kevesebb aranyért lehet paklit, aréna belépőt vagy kalandot venni. Több dustot kapsz kártyák betörésénél vagy kevesebb dustból gyárthatsz le valamit.)2. Melyik a legkevesebb dustot igénylő pakli amivel viszonylag gyorsan el lehet jutni ranked 10-re? Nézegettem a budget paklikat, innen a Sheng's Budget Standard Zoo Warlock paklival kb meddig lehet eljutni?
Vagy estleg metasnapshotról ezzel a 2100 dustos Zoolockkal meddig lehetne pár nap alatt eljutni?3. Előző heti Tavern Brawl-ért kapott pakliból nagy meglepetésemre és örömömre kinyitottam az első legendás kártyámat (C'Thun-t nem számolva). Mennyire számít jó lapnak Archmage Antonidas, lehet rá decket építeni?
4. Összegyűlt 2000 aranyam. Régi leírásokban azt olvastam hogy arénára éri meg elkölteni, de itt a fórumon valaki azt írta hogy változott az aréna és már nem éri meg. Mikor és miben változtattak rajta, tényleg nem éri meg már arra költeni?
5. Kaptam egy küldetést egy pakliért hogy meg kell néznem valakit spectator módban ahogy nyer. Hogyan lehet mások játékát megnézni?
6. Egy költői kérdés a végére, nem kell rá válaszolni. Szinte minden netes kártyajátékban van replay funkció. Egy ekkora cégnek mint a Blizzard hogy nem sikerült még implementálnia ezt a játékba?
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Nagy nehezen összekapartam a dustot az olcsóbbik ZooLock paklihoz. Hajnalban kipróbáltam és 7-ből 6 win.
Na mondom akkor délután simán elmegyek vele ranked 15-ig. Rosszul gondoltam.
12-ből 10 vereség, vissza is estem ranked 17-ről 20-ig. Kb 3 csata volt amit szerintem én rontottam el és ha jobban csinálm akkor megnyerem. Az összes többi viszont nem rajtam múlott.
-
kchryss
veterán
Húú ettől a brawltól paráztam rendesen, de szerencsére 2. próbálkozásra meglett a pakli. Többet nem is játszom vele mivel csak classic és wotog lapjaim vannak, abból is többnyire kezdő készlet.
Nyitottam egy Knife Jugglert amiből pont előző héten gyártottam le 2-t. -
kchryss
veterán
Már level 10+6+5+5-nél járok a meghívott accommal és nem adta meg a murloc hero-t.
Lehet az android emulátor kavart be. Megpróbálok még 1 új accot meghívni, jó sok időm elment a semmire. -
kchryss
veterán
válasz szinesz.bob #53336 üzenetére
Na most 2. próbálkozásra megadta a murloc hero-t.
Egyébként azért is csináltam android emulátorral, mert így meg tudtam magamnak csinálni a watch and learn küldetést is úgy hogy magamat néztem ahogy nyerek.
Következő 4 nap még csinálok naponta 1-et a paklikért.Egyébként újoncok nem tudom hogy tudják-e, de android emulátorral lehet szerezni 4-5 classic packot ingyen.
Be kell állítani hogy galaxy s6-nak lássa a játék így kapsz 3 packot és egy egyedi hátlapot belépéskor. Ha játszol egy normál csatát akkor kapsz még 1-et amennyiben először játszol androidról. Ha tabletet is emulálsz azért is kapsz 1 packot az első játék után. És ezek nem csak kezdő accountokra érvényesek. -
kchryss
veterán
válasz grizlisandor #53341 üzenetére
1. Genymotion-t letöltöd - Individual fülön a Basic-et válaszd - Download Genymotion package és regisztrálj
2. Virtual boxos telepítőt válaszd és telepítsd fel
3. Gép restart
4. Genymotion-t elindítod és Samsung Galaxy S5 – 4.4.4 – API 19 1080×1920-t választod emulálásnál
5. Ha sikerült emulálni akkor Genymotion-ARM-Translation_v1.1.zip-t letöltöd és a zip-et ráhúzod az emulált telóra majd OK
6. Emulált telót kikapcsolod és újraindítod
7. Android 4.4.4-hez letöltöd a google play apk-t: gapps-kk-20140606-signed.zip aztán ezt a zipet is ráhúzod a telóra és újraindítod
8. Kell egy kis idő amíg frissíti a szolgáltatásokat, lehet párszor újra kell indítani az emulátort
9. Emulált telón File Manager-t elindítod "General Settings" -> "Access Mode" -> "Root Access mode" -> "Remember choice forever" -> "Allow"
10. File Manager menüjében "System folder" és ott "build.prop"-ra katt és "Editor"-t választod
ro.product.brand ... =generic sornál a "generic"-et átírod "samsung"-ra
Utána új sort nyitsz és beírod: "ro.product.model=SM-G920F"
11. Újraindítod a telót, google play-t elindítod rajta hearthstone-t megkeresed és telepíted, belépsz játékba azonnal megkapod a 3 packot és a hátlapot, játszol egy normál csatát és +1 pack -
kchryss
veterán
válasz ígyvanferi #53348 üzenetére
Elsősorban fejlesztéshez találták ki és nem játékok futtatásához szóval nem tökéletes az optimalizáció.
Nálam i3-as procival játszható vele a hearthstone. Az animáció néha kicsit akad és a hang recseg, de nem vészes.
Attól is függ mit emulálsz, amikor tabletet emuláltam ott ha jól rémlik még simábban futott. Virtual box-ban be lehet állítani az erőforrásokat is, de ennyire nem mélyedtem a témába. -
kchryss
veterán
válasz rocket #53351 üzenetére
Nálam első találat a jó volt a hearthstone-ra, de akkor pötyögd be a teljes címet: "Hearthstone Heroes of Warcraft"
Vagy lépj be az emulált telón a google accountoddal aztán lépj be pc-n a google play-be és onnan indítsd a telepítőt az eszköznél az emulált telót választva.
HS a goggle play-benVagy menj a toplistákra és a Legnagyobb bevételű Játékok-nál a 4.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz rocket #53357 üzenetére
Mondom hogy csak addig írja ezt amíg nem frissíti a google play servicest.
Lehúzod a telón fent, jobb felső sarok, Settings -> Apps és ott a google Play services-t megnézed
Ha 9.2.56 a verziója akkor már jó. Alapból valami 1.0-ás verzó van rajta ezért nem működnek a dolgok amíg ezt nem frissíti.HS bejelentkezésnél válaszd ki az Európai régiót, mert alapból az amcsira akar belépni.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz rocket #53359 üzenetére
Nem jól csináltad. Ahogy látom Hogger van a háttérben azaz a tutorial.
Tutorial csak akkor van ha új reget csinálsz, sztem véletlenül az amcsi szerverre csináltál egy új reget.
Jelentkezz ki a játékból, válaszd ki az eu régiót és lépj be a már meglévő fiókoddal.
Az androidon is ugyanazoknak a dolgoknak kell lennie az accodon mint pc-n, tehát ugyanazok a kártyáid amit egyiken csinálsz az olyna mint ha másokon is csinálnád. Közös a játékosbázis is az összes platformon.Nehogy végignyomd a tutorialt.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Brawl-ban felhúztam egy Yogg-ot a 4. körben. Sajnos az ellenfelem öngyilkos lett pedig kíváncsi lettem volna, hogy az összes kirakott kártya utáni random spellért elnyomott volna-e 1 spellt.
-
kchryss
veterán
válasz KaraDani #53533 üzenetére
Ráadásul milyen olcsó ez a deck amivel megcsinálta.
1 legendary van csak benne az is a BRM első szárnyából, meg 1 epic.
Lehet le is gyártom magamnak, bár így kezdőként elég bonyolultnak tűnik ez a deck. Mi a taktika ezzel, gyorsan felbuffolni a Worgent és az ellenfél pofájába nyomni? -
kchryss
veterán
válasz jr1994 #53580 üzenetére
Annyira nem kell fosni az arénától szerintem. Én rögtön kipróbáltam amikor megkaptam a free belépőt. A lapok 99%-áról fogalmam sem volt addig, megnéztem mi van rájuk írva aztán józan paraszti ész alapján válogattam. Egyébként újoncoknak sztem ez a legnagyobb nehézség, hogy rengeteg lap van amit memorizálni kéne, standard ilyen szempontból jobb, mert ott kevesebb lap van. 3 wint összekapartam vele márpedig ha úgy sorsol akkor a profik is van hogy csak 3-mal jönnek ki.
Ami a sok legendarys ellenfeleket illeti. A kártyák dustbeli értéke és a pakli erőssége között nem mindig van összefüggés. A zoolock például tier1-es deck jelenleg és a metasnapshoton lévő deckben nincs 1 legendary sem. Illetve pont tegnap volt linkelve egy otk warrior deck amivel neviilz 1. lett legendary szinten rankeden és abban is csak 1 legendary lap van. Ezeket a paklikat pár hét f2p játék után bárki le tudja gyártani.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #53592 üzenetére
Én is még csak tanulom, nem sokkal előtted kezdtem. Amúgy 1-1 partira a szinttől függetlenül is jöhet bármi szembe. Tegnap például 17-es szinten futottam össze egy szintén 17-es dragon warriorral. Kb az összes szituban az éppen legalkalmasabb lapomat húztam mégis úgy elvert hogy csak na. Utána rögtön egy sámán jött aki első körben kirakott egy Tunel Troggot második körben meg egy Totam Golemet rá ...
A legérdekesebb deck amivel összefutottam egyébként egy paladin volt akinek az összes kirakott lapja murloc volt. A sok kis fos úgy felbuffolta egymást hogy simán vert. -
kchryss
veterán
válasz ∂яσнυη #53678 üzenetére
Még kezdő vagyok de ellenem a Rockbitert szokták a hősükre rakni amivel leszedik az én 1. körös minimonomat és kiraknak egy Tunnel Troggot amit nem tudok 2 manából leszedni Zoolockkal.
Aztán 2. körben jön a Totem Golem. Ha jól tudom a Tunnel Trogg - Totem Golem jelenleg az egyik legerősebb kezdés a játékban minden kasztot nézve. -
kchryss
veterán
válasz jr1994 #53716 üzenetére
Itt mindent megtalálsz a ranked rendszerről.
Hónap utolsó napjának utolsó percében zárnak. Jutalom ládát aszerint kapod, hogy melyik volt a szezonban a legjobb helyezésed tehát nem aszerint hogy éppen hol állsz a végén. Így bátran lehet próbálkozni tovább akkor is ha úgy érzed elérted a határt és nem tudsz feljebb menni. -
kchryss
veterán
Tök jól lehet trollkodni az eheti Tavern Brawl-ban.
Csak ki kell rakni egy kis miniont az elején aztán kiválasztani hozzá a buffoló spelleket.
Tegnap egy warlockkal csináltam meg a démon buffoló spellekkel, ma meg pappal sikerült ezt összehozni:Szegény warrior meglepődött amikor a 3/20-as minionomnak megdupláztam az életét és megfordítottam az támadás/élet értékeket és pofán csaptam 40-nel.
-
kchryss
veterán
válasz grizlisandor #53741 üzenetére
minornak mi értelme lenne ilyen kontextusban, nem mirror?
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #53837 üzenetére
Minden kezdő megkapja ezt a küldetést elvileg még azelőtt hogy elérni a 10-es szintet bármivel. A meghívásos accjaimon is volt ilyen küldetés mindegyiken, de az egyiken ha jól rémlik beragadt. Kaptál érte pakkot?
Ja és ez nem napi küldetés hanem mindenki 1x kapja meg.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz szinesz.bob #53885 üzenetére
Hahaha jó is lenne.
100 arany jár érte "Got the Basics!" archievement néven.
9 pakli talán a wotog promóból járt de az már lejárt. -
kchryss
veterán
Ezt a Brawl-t gyorsan letudtam. 4. körben lethal. Szegény hunter biztos örült neki hogy itt is sámánnal találkozik.
-
kchryss
veterán
Ha tudom hogy hónap végén ennyivel könnyebb a ranglistán haladni akkor a hónap első felében nem pazarlom az időm rá.
(#54048) @F-ECT$:
Kösz a 80 goldot.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #54077 üzenetére
Kezdők az elején külön játékosbázisban vannak és csak kezdőkkel kerülnek össze Casualban. Asszem 10 játék vagy 2 legendary kártya megszerzése után kerülnek át a normál bázisba. Illetve casualban külön ratinged van ami alapján sorsol, ez a rating gyorsan nő nyerő szériával és gyorsan csökken vesztővel. Gondolom ezért vannak olyanok akik direkt feladnak pár partit, hogy egyensúlyban tartsák a gyengébb sorsolást.
Ha most hó végén kezded a rankedet akkor ott sincs sok keményebb ellenfél 20-as szint körül. 25-ös szintnél lejjebb nem eshetsz és 20-as szinttől jár hátlap és kis jutalom.
20-as szint basic szettel is könnyen elérhető. Amúgy hogy állsz a fejlődésben? Nyitottál már valami érdekeset? Basic szettet összeszedted már minden hőssel?(#54079) @jr1994: Szerintem nem túl hatékony kombó mivel nem tudod 1 körben kijátszani őket a 10 mana limit miatt és a 9 sebzés sem túl sok a mana költséget figyelembe véve, de ha tévedek majd az okosabbak kijavítanak.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Demizson92 #54101 üzenetére
Az a trükk benne hogy nem szabad hagyni hogy Majordomo kirakja a Molteneket. 20 hp felett kell hagyni amíg lehet aztán 1 körben leütni 0-ra.
Én pár hete csináltam meg, de nem emlékszem hogy mivel. Mintha valami alap freeze mage rémlene.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Hónap első felében nem tudtam 15-nél feljebb mászni a ranglétrán, vissza is estem 18-ig. Most meg 2 nap alatt feljöttem 16-ról 10-re. 8 winem van zsinórban lehet mehetnék még feljebb, de elfáradtam, elég a 10 kezdőként.
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
Ez a brawl kegyetlen. Negyed órát játszottam a vereségért, mert az idióta "társam" folyton missplayelt. Például folyton olyan minionokra rakta windfurit akik 1 támadástól meghalnak és támadt is velük.
-
kchryss
veterán
Én is szoktam kisebb hibákat csinálni, de amit brawl-ban a partnereim csinálnak attól eldobom az agyam.
Az előbb szerintem Dennis rokonával játszottam. Gyűjtögettem a buffoló lapokat a Gargoyle-hez. Felcserélődött a kezünk. Erre melyik minionra rakta rá a buffoló lapokat ez a szerencsétlen? Persze hogy a Validated Doomsayer-re aminek mindegy meddig buffolod a támadását a következő körödben visszaáll 7-re. Vissza is állt 7-re de azért még rászórta a maradék buffolót és a windfury-t is.
Azt hittem ezek után már nem tud meglepni, de azért még leütötte az én tauntos minionomat Nefarian helyett. -
kchryss
veterán
Pár hónapja mikor kezdtem én is ezekkel az ingyenes deckekkel ismerkedtem a játékkal. Nem mindegyik kasztnak egyformán erősek a kezdő lapjai így ezek a deckek is eltérő erősségűek.
Druida, mágus és paladin amit ajánlani tudok ezek közül azokkal kezdőként is volt sikerélményem. Ezeket erőltesd. Ha Cthun megvan akkor azt érdemes belecsempészni főleg a druida deckbe. Ha még nincs meg akkor megkapod ha nyitsz egy Old Gods packot (arénában alapból kapsz 1-et eredménytől függetlenül).
A rouge és warlock emlékeim szerint szörnyű volt alig nyertem velük, de lehet hogy csak bonyolultabb a játék velük és én hibáztam.
Sámán, pap, hunter nem voltak nagyon jók, de annyira rosszak sem, volt néha sikerélmény.
Warriorra már nem emlékszem, de talán a jobbak közé tartozott.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Beteg lapokat dobott fel lehetőségnek a brawl.
4 körben is választhattam legendaryt 1 ragnaros light 2 Tirion és még vmi amire már nem is emlékszem. Amikor a 2. Tiriont kitaktam az ellenfél feladta. -
kchryss
veterán
válasz DaveNo1 #55877 üzenetére
Én azt tapasztaltam hogy a murloc hero miatt regelt 5 accomon csak 40-es vagy ritkán brawl-os küldetést kapok mást soha. A fő accomon viszont jönnek rendesen az 50-60 goldos küldetések és még egy W&L-t is kaptam.
Szerintem direkt csinálják így. A muclocos accomon nem játszom soha csak naponta 1x lecserélem az egyik küldetést hátha kapok 80 goldos play a friendet, de csak 40-es jön minden helyett. Szerintem nézik az aktivitást.
Csináld meg a 40-es küldetéseket is mind és akkor majd jönni fognak a nagyobbak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest