Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Megy a reveal stream de esdig ez a legbenabb. Harom nem pro embert beraktak es a semmirol beszelnek, total unalmas. Kibler kellett volna ide vagy day9 ok legalabb szorakoztatoak. Meg jo jatekosok.
-
whitezo88
nagyúr
válasz grizlisandor #81155 üzenetére
Azt olvastam hogy a lackeyk azert bugosak, mert olyan klienst hasznaltak amikben le voltak tiltva a meg nem ismert lapok hogy a random ne adja be, es ez miatt a lackeyk se mentek... de a stream ezen kivul is katasztrofalis volt. Unalmas, vontatott, rossz playek, dumalas a semmirol...
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz whitezo88 #81156 üzenetére
Ezeknel sokkal nagyobb gond, hogy hiaba van uj vezeto, az irany maradt a regi, reprint es powercreep kartyak, RNG clown fiesztaval fuszerezve.
Rogue Togwaggle brokennek tunik a discover miatt, Marin the Foxtol, hogy sikerult idaig jutni.....
Nem veletlenek az ilyen kartyak, sokan elvernek majd tobb ezer dustot Togwaggle Rogue tier1 deckre , aztan jon a nerf , ahol megprobaljak kicsinalni valamelyik common/rare kombo darab nerfelesevel = profit.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
#81158: Alapbol lassunak tunik, de ott van 0 mana preperation es igy discoverrel egyutt nekem brokennek tunik, plusz vannak tooljai Roguenak aggro ellen, es jatek keslelteteshez.
[ Szerkesztve ]
-
-
rocket
nagyúr
Dirty Rat visszatert
[link]Ez a kiegeszito tenyleg Rise of Reprints lesz
-
Malutaxx
újonc
Hanyadikán jön pontosan az új kieg?
-
basaharc502
aktív tag
Hali!
80 G csere Eu
Csabika#2864
-
whitezo88
nagyúr
Ne linkeljuk be az osszes uj lapot mert szepen jonnek, de van olyan hogy 6 mana 5/6 es dirty rat, de spellre. Vicces mikor Mecalock ellen kiszeded a Cataclysmet
-
basaharc502
aktív tag
válasz basaharc502 #81172 üzenetére
Koren#2453 tipikus 80 g vadász...ráadásul a bunkó fajtából...nem ezen a 80 goldon múlik a világ sorsa bárkivel lejátszom csere nélkül is csak mondja...de ez a szerencsétlen el is tűnt egyből a meccs után szóval ha ajánlkozik akkor hajtsátok el melegebb éghajlatra...
Ahogy nézem Linde néven futott itt a fórumon, de innen is kivágták...biztos becsületes figura lehet a való életben is....[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz basaharc502 #81174 üzenetére
Aki egy topicba beirt 80g cserere ajanlkozik privateban/ingame az kezdjen, igy lehet kikerulni az ilyen lehuzasokat, persze az is kamuzhat aki beirja topicba, hogy 80g csere, de az a permabant kockaztatja PH-n.
Szerencsere itt nem gyakori ez, ez volt a masodik ha jol remlik, olyan elofodult mar, hogy uj userek felreertettek a csere lenyeget, de kesobb potoltak az elmaradt 80g-t.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz basaharc502 #81174 üzenetére
Február végén velem is eljátszotta ezt. Privátban írtam neki, hogy hát be kéne fejezni a cserét, akkor mondta hogy neki nincs küldije és hát félre olvasta a cserés kiírásomat és ígéretet tett, hogy felírja és majd szól ha lesz. Akkor nem akartam még beírni ide a topikba a helyzetről, mert hát régen is előfordult félreértés. Akkor néhány embernek írtam privátot aki 80g-t hirdetett, hogy legyen óvatos. De az említett fórumtárs tényleg nagyon furcsán viselkedett. Még lógott a küldivel amikor 80g nyereményjátékot hirdetett, amire rákérdeztem és azt válaszolta, hogy hát azt a haverja accountjáról intézte. Később még az egyik fórumtárs csere hirdetésére azt válaszolta hogy küldjön neki btag-t, hát nem volt túl bizalomgerjesztő. 2 hete írt, hogy jelezzek neki, ha kell még mert lett 80g-s küldije. Amit akkor pótolt is, de az is furcsa volt hogy a btagemet nem ismert fel szóval...
Akkor úgy voltam vele, hogy csak félreértés volt és pótolva lett, de hát akkor ez nem egyedi eset volt. -
freelanced
addikt
Üdv!
https://www.hearthpwn.com/members/RedRightHand/collection
Mennyire rossz a helyzet?
Most szállnék be újra. Classic pakkokat nyissak?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Gene
csendes tag
válasz freelanced #81177 üzenetére
Akkor a fél fizetésed tedd félre szerintem
-
whitezo88
nagyúr
Brainfart of the day:
kézben Kingsbane, majd Myras element, és elütöm a fegyvert...
"I give up" -
F-ECT$
titán
válasz freelanced #81180 üzenetére
Most kezdődik az új év, tehát fel kellene hozni a classic setet, illetve az előző év 3 setjét, no meg a most megjelenő setből is nyitni kellene. Ez biztos nem jön össze 10-20e Ft-ból...
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz freelanced #81182 üzenetére
Én évek óta 80-90 körül nyitok egy setből, ez elég a főbb common-rare lapokhoz, az epic / legend vonalat craftolom, de nekem már minden megvan a classicból. (Ez utóbbi azért fontos, mert a questekért / tawernért kapott classic packok rögtön dusttá alakulnak, így van belőle elég.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
ShadeHun
kezdő
Sziasztok, 80G-t cserélnék, ShadeHun#21227
-
Tbs82
tag
válasz freelanced #81182 üzenetére
Vagy rá kell állni egy klasszra pl. :hunter, kicsit vásárolsz +mindent dustolsz ami nem kell, de akkor azzal lehet feléled a jelenlegi lapokat is... Hosszútávon mindenképpen költeni kell rá több tízezeret... jelen esetben neked ez elkerülhetetlen ha sok lapot akarsz🤟
-
F-ECT$
titán
Annyira haldoklik a HS, hogy április 1-i hír sincs, vagy csak én nem találtam meg?
Dive ever, work never.
-
lm83
őstag
Lesz ingyen lego ismét.
-
whitezo88
nagyúr
Draftoltam Bane of Doomot Arénában. 4x játszottam ki:
Flame Imp, Blood Imp, Blood Imp, Nethersoul buster (1/5).
Ja és az 1db Dragon egg 6 meccs alatt 3x adott Emerisst![ Szerkesztve ]
-
Doom
aktív tag
80g csere EU, Maramon #21563
-
lm83
őstag
És megint megcsinálták az előszereplős reval videót!
Egyedül Anduin hiányzik most -
fausto
addikt
Nem tudom volt-e erről szó. A később megjelenő kaland mód megvásárlásáért jár egy ajándék legendary. Nem tudjátok, ezt akkor is megkapom, ha gold-ból veszem meg, szárnyanként?
-
Fr0z3n
őstag
80g csere nálam
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Ha Wild rankeden érem el a Legend rankot, akkor is megkapom a Legend hátlapot?
-
grizlisandor
veterán
Blizzárd, hol vannak a kieg előtti ajándékok?
7100 goldom van, és ez érzésre sokkal kevesebb, mint az utóbbi 2-3 kiegnél. Ugyanúgy daily-zek és nem változtattam a qt teljesítési szokásaimon(50g reroll, inkább a több goldot adó qt-t csinálom meg).Visszakerestem:
The Witchwood-ot: 7.4k golddal vártam, ugye itt volt egy rota is az.
The Boomsday Project: 12k golddal.
Rastakhan's Rumble: 10k golddal.Jól éreztem én, hogy az új években kevesebb golddal lep meg minket a Blizzárd.
-
Tbs82
tag
válasz grizlisandor #81198 üzenetére
Nincs mese be kell vásárolni 😂😂😂
-
F-ECT$
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.