- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kohautech
junior tag
Ugyan ezt használom , nem tartom erősnek , rank20-an állok vele 2 napja, egyszer nyerek ,egyszer meg jön valami csaló deck ês egy körben letesz 5db 6-9 tauntot.
Sajnálattal látom nem változott semmit a hs, ugyan olyan jatszhatatlan ,élvezhetetlen mióta kijött ,sajnos ez már nem fog változni , ahol a pénz dönti el ,hogy milyen eredményes leszel egy adott játékban , mindig rossz lesz. 21.szazadi üzletpolitika ,ide jutottunk sajnos.
-
-
ThySoul
senior tag
Hol van ennyi priest rankeden? Vagy három napja nem játszottam, de nekem se decemberben se eddig januárban nem volt anyni priest, talán minden nyolcadik meccs kb
Egyébként aláírom hogy a jelenlegi meta legundorítóbb deckje, én inkább egyből concede elek és megyek a kövi meccsre, hogy ne kelljen szenvedni -
ThySoul
senior tag
-
F-ECT$
titán
Én megvártam volna, hogy mit nerfelnek, illetve még a meta is eléggé alakul, ezt jelzi a face hunter deck megjelenése is.
Amivel találkoztam még, és nem volt róla szó: pirate wari, galakrond wari, galakrong zoo lock, galakrond rogue, meg mindenféle hunter (face, highlander, quest). -
Nagy.Úr
tag
Én a Holy Wrath Paladint szeretem most játszani, egész erős az új deckek ellen, shaman ellen bőven 50% felett van a winratem vele. Kevés új lap kell hozzá, azt hiszem új kiegből egyedül a Sathrovarr, de azt ingyen megkaptuk amúgy is. Esetleg a Hunter, Rugó aminek vannak Midrange- esebb variációi, vagy ha szereted a Highlander deckeket, azok is egész szórakoztatóak tudnak lenni.
-
grizlisandor
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
Én anno betörtem az összes hunter druid warrior lapomat + az összes wild lapomat és játszottam a friss deckjeivel a kedvenceimnek. Nem mondom, hogy mindenkinek ajánlanám, de ha csak így oldható meg, akkor nem a világ vége. Azóta felhoztam és hunterem mindig van valami erős, de pl egy Druidot már nem tudtam összehozni azóta se. Warriort meg nem is akarom.
-
oba
addikt
Írtam a supportnak, ezt a választ kaptam:
Hello, Thank you for reaching out to Blizzard Customer Support regarding your missing cards. Back in October, we launched a special Hearthstone event that re-introduced several special cards back into Standard play, such as Ragnaros the Firelord (You can read the full list here: https://playhearthstone.com/en-us/blog/23174811 ) For fairness, all players were given access to use these cards, regardless of whether they owned them already or not. This meant that (using Ragnaros as an example) a player that already owned this would see two copies in their deck, but one would be marked as promotional and could not be disenchanted. Once the event completed, which was was on December 5th (you can read about this here: https://us.forums.blizzard.com/en/hearthstone/t/wild-cards-rotating-out-of-standard-on-dec-5/19227 ) these special limited promotional cards were removed again from players accounts, meaning only those that had previously owned such cards would keep them. It's possible that some players may have, during confusion manually disenchanted their own personal version of some of these cards during the event, these players would now find that these cards were missing entirely from their collection. Unfortunately, Customer -Service are unable to provide assistance in these cases, due to the amount of time that has passed since this event launched, it is no longer possible for us to verify ownership of these cards any longer. In order to use these cards in the future, players will need to again receive/craft them manually. We apologise for any confusion caused.
Magyarul biztos én disenchanteltem őket, meg amúgy sem tudják ellenőrizni... Az nem baj hogy kb egy éve nem léptem be az accomba, nem is tudtam hogy van ez az event, így tuti nem törtem be semmit. Pláne nem ilyen lapokat pl hogy evolve... ami szintén ki lett rotálva standardből és szintén törlődött a collectiönömből. Szarrágó tetű banda ez. A ticket lezárva, reagálni sem tudok. Szépen behúzták ezeket a lapokat tőlem, ezek érintettek az ügyben... 90% -a megvolt ennek
Druid:Astral Communion Kun the Forgotten King
Mage:Babbling Book Flamewaker
Paladin :Mysterious Challenger Avenge
Hunter :Lock and Load Call of the Wild
Shaman:Evolve Thing from Below
Rogue:Shaku, the Collector Swashburglar
Priest:Lightbomb Vol’jin
Warlock:Imp Gang Boss Renounce Darkness
Warrior:Varian Wrynn Bloodhoof Brave
Neutral:N’Zoth, the Corruptor Sylvanas Windrunner Ragnaros the Firelord The Curator Emperor ThaurissanKöszi, Blizzard! Azt hiszem itt az ideje végleg felhagyni ezzel rohadék banda rakás fos játékával.
-
-
grizlisandor
veterán
Véget ért az event! forrás(katt)
-
Kari1
aktív tag
Szerintem meg szimplán rossz a kiírás vagy félre nézted. Mert olyan van hogy ha nem játszat egy ideje akkor kapsz 1-2 welcome back quest-et (pack-ot). De olyat pl sehol nem írnak hogy 6k dust-ot is adnának (majdnem 4 legendary).
Itt kb az lehet hogy ha a hall of fame óta nem léptél be akkor most kapod meg a dust-ot érte.Nem tudom elhinni hogy a blizz csak úgy több ezer dust-ot osztogatna, akkor már reddit/blogok rég írták volna hogy visszacsábítsák a játékosokat.
-
-
salaam
senior tag
Warriorhoz értek, szóval a többit nem kommentálnám (bár priesttel menni egy olyan metában ami tele van kombó deckkekkel eleve mazochizmus.)
Ysera nem csinál semmit, Rafaam detto. Majd egyszer, hogyha az lesz a meta, hogy healadin, control warrior és control priest, meg control sámán, akkor lehet őket játszani. Addig egy tazzdingo is többet ér ezeknél a lapoknál. Én azzal kezdeném, hogy +1 ghoul, kidobálnám a felesleges legendeket (Ysera, Rafaam, Emperor), beraknék egy Gorehowlt, meg egy Harrisont.DjDanee: Az aggro sámán elvesztette a cracklet, ami miatt sokkal gyengébb lett. Ezért t1 deck a totem sámán és t2-3 az aggro verzió.
-
fogtunder
nagyúr
a renolock sajnos rengeteget gyengült, a pap sem túl erős, mert ha nem húzod fel az auchenait+circle-t, akkor ekszkaválni tudsz egy körrel később, az ráadásul kevesebbet sebez. ebből még a N'zoth pala a legjobb, ha sok az aggro,
érdemes berakni corrupted taureneket, de simán be lehet nyalni úgy is, ha nem jön a board clear aggro ellen. szerk én az egyik keeper helyére a decklist alapján beraknék egy doomsayert még. illetve humility és kodo nélkül nem sok értelme van ennek a paklinak, a BGH-t se nagyon látom, hogy mit csinál ebben a metában. -1 BGH, -2 harvest golem, +1 humility, +2 stampeding kodo. Thaurissan szintén nem csinál semmit ebben a pakliban, sima ragnát raknék a helyére.én most mid/aggro sámánnal és zoo-val mászok, napi küldi erejéig, meg ha ezt a kettőt már unom, tolom a többi classt. ha haladni akarsz, nem éri meg controlt játszani, egységnyi idő alatt sokkal többet tudsz előre haladni ugyanazon winrate mellett egy gyorsabb paklival.
-
micafighter
nagyúr
Én a kieg után CWvel kezdtem játszani, először néztem egy net decket aztán folyamatosan cseréltem a lapokat hogy jobb legyen, mert elég hamar megjelentek a rákok és engem is megettek. Neked is azt ajánlom hogy folyamatosan finomíts a paklin. Ha mutatsz konkrét deckeket akkor megpróbálunk pár tippet adni kiindulásnak.
-
-
tjhooker464
őstag
Nekem úgy működött a továbblépés, hogy választottam két decket ami tetszett (le tudtam gyártani/megvoltak a lapok
) szívtam sokat, nézegettem mások hogy játszanak vele, szívtam még többet aztán egyszer csak megtört a jég. Nem egyszerű, kitartás kérdése. Jah, ne erőltesd. két loss, pihentetés, aztán egyszer csak elkapod a fonalat. Remélem tudtam segíteni. (Én most a helyedben az aggro shamant erőltetném ha haladni szeretnél.)
U.i.: Nekem bejött. Kopp-kopp.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez csak argent squire trogg helyett, mivel NA-en nincs meg semmi expansion. De NA sokkal lazább, mint EU. Ott nem ment ennyire.
itldj: Most pont kikaptam. Druidnál minden lehetséges answer. Azért van ilyen is, de persze azzal a hulladék deck-kel amit játszott, kétlem hogy 10-ből elverne 1-nél többször. Naturalize jól megszopatott.
-
-
Én előrendeltem az 50 packot (pénzért), abból esett kereken egy darab legendary, még vettem 30-at goldból, abból még kettő, és az ingyen 13-ból jött még egy. Összesen biztos költöttem a játékra eddig 3-400 ezer Forintot (bár a legtöbbet még akkor, amikor closed beta volt), szóval nem hiszem ,hogy számít, hogy mennyit költesz.
-
h3lios
addikt
Fizetős Packokban sincs több, mint a goldért vásároltban.
Eddig összesen 300 packot nyitottam és nem volt valami sok legend bennük.
Összesen 11 db-ot nyitottam amik a következők voltak:
- Fandral
- Anomalus
- Ragnaros
- 2x Xaril
- Cho gall
- Malkorok
- Mukla
- Hogger
- 2x Boogy MonsterSzóval nekem még a 20 pack / legend arány sincs meg, ebből a mennyiségből 107 volt goldon vásárolt 13 ajándék és 180 vásárolt.
Ezeken felül golden epic-ből nyitottam 4 db-ot, ami kinda Legendary, de azért mégsem. Golden legend eddig egy sem jött WOG-ból...
Persze sok golden rare- common jött, de ez átlagos ekkora mennyiségnél. Ezért csak a vak szerencse dönt, hogy ki mennyit nyit. Van aki 100 ból 10-et, van aki kevesebbet...
-
P. úr
tag
Én a TGT kijövetelekor költöttem körülbelül 6-8 eurót csomagra, mert pár percig volt egy bug, hogy 2 csomag áráért 4et kaptál, vagy valami ilyesmi. Akkor nyitottunk párat, de semmi értelmes nem jött belőle. Azóta nem költöttem rá egy fillért se, aranytalléros pakkokból jöttek a legendek.
DaveNo1: Fater még a Blizzard CEO-jának a nagymamájának a keverőtárcsás Hajdu mosógépét javítgatta térítésmentesen, mielőtt disszidáltak, most meg így hálálják meg.
-
F-ECT$
titán
Én még classic idején vettem pénzért, abban a 40-ben 2 darab volt, azaz 20 packonként egy, és ez az átlag megmaradt a csak goldos gvg, tgt és wotog nyitásoknál is. Ez utóbbi 3 esetben mondjuk kb 100 packot nyitottam egyszerre, szóval kisebb az esélye a rossz sorozatnak, ha az első 40 packban átlag alatti legend volt, akkor azt később "bepótolta" a random.
#50434: ebben nincs is új lap
-
fogtunder
nagyúr
hát ha nem húzod fel a board cleareket, akkor ez van, de a priest egyértelműen favored ellene. van benne két pain, 2 nova és egy evil, egy death, entomb az óriásokra, cabal, ezek mind szénné szívatják a zoot, mivel kipörögtek a régi dr lények, amik után mindig maradt valami, most legjobb esetben egy 2/2-re buffolt lényed marad egy nova után.
-
F-ECT$
titán
Nem alakult ki még semmi, talán a jövő hónap végére lesz egy viszonylag stabilnak mondható meta.
Tudom, hogy az ember ilyenkor késztetést érez a legendek craftolására, de még a legjobbak is csak kísérleteznek, nem lehet megmondani, hogy x vagy y hosszú távon is jó lesz-e.
Én zoo-val, agro shamannal, druid, wari és pap kotonnal tolom le a napikat, ez utóbbihoz nincs meg az emperor (meg az egyik tauntos epic se), de tuti nem craftolom még le, mert ha mégse lesz 1 jó koton deck se, akkor kukáztam 1600 (1200) dustot.
Szóval a kérdés, hogy 1-2 hétig akarsz jól szórakozni, vagy tudsz várni pár hetet, és utána olyat tudsz majd craftolni, ami hónapokig jó szolgálatot tesz.
-
fogtunder
nagyúr
hallazeal mindenképpen kivárós, nekem tetszik, de nem merem kraftolni még, egy healing wave lehet jó helyette, persze nem lesz ugyanaz, de én 1600 dustot nem raknék a lapba, pláne, ha csak ennyi van. magában nem sokat csinál, és kombó lapként jó lategame-ben, mert board clear és heal egyszerre, de ha mégsem fér majd be a metába, akkor 1200 dust bukó.
a koton paklihoz gondolom twin emperor és az epic taunt kellene, ezek minden ilyen pakliban benne lesznek, szóval azon áll, vagy bukik a dolog, hogy hosszú távon mi lesz az ilyen paklikkal. én amúgy a warrior verziót jobbnak érzem, mint a druidot, több removal és laphúzás van benne.
(#50108) szalontai: GG, Blizzard
-
sagem
addikt
-
gmx9
aktív tag
Van quest, csak nem jelzi egyből, gondolom találkozni kell a karakterekkel. Valami Darkshore-ban voltam vagy hol, elkezdtem elindulni fentről lefelé, ahol a korábbi questeket csináltam és ha találkoztam valakivel, akkor jelezte, hogy van elérhető quest már a térképen is.
Nekem kb. 3 délután volt, lvl 10-15 volt nagyon unalmas, 15-től már könnyűnek éreztem.
-
F-ECT$
titán
A többi mmorpg-től eltérően a wow már a megjelenéskor elvitt max (akkor 60-as) szintre a questekkel mindenféle farmolás nélkül, pedig ez nagyon sok később megjelent játéknak sem sikerült. Azóta meg csak nőtt a questek száma.
Valószínűleg kihagytál / nem jutottál még el egy új területre, ami tele van questtel, de ahogy írják is: lvl15-től dungeon finder a barátod.
-
whitezo88
nagyúr
Block azért halott mert kapsz 5 armort, aztán vesztesz is valamennyit a fatigue miatt, ÉS egy körrel hátrébb leszel, ergo mindig plusz 1-et fog sebezni. Nem kell atomtudósnak lenni ehhez. Ha még Fatigue előtt lehet látni hogy elfogyásig megy, érdemes nem húzni, hogy ne kerülj hátrányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-23 napos-garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest