Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Na a Jamo s810 subhoz adtak 5m kábelt. Az nagyon fos? Megmondom őszintén meglepett a konstrukció. Az alján van minden dugalj. Extreme audioban mondta a srác, hogy a normál kábel Lehet nem férel, mert a gyári L alakú. Ezért valamit tehetek a láb alá. Azért ez fura...
-
Zebu
addikt
válasz zsoika #48557 üzenetére
ma már nem rakom össze, mert hulla vagyok, hétfőn elutazom, marad a csütörtök...
Írtam a hififutárnak, hogy úgy néz ki el kell állnom a vásárlástól mert egyszerűen nincs annyi hely. Megnéztem a kábelt és nagyon hosszú a csati része, annyi hely szerintem nincs.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Zebu
addikt
válasz N.YCityBoy #48562 üzenetére
Tartpk tőle, hogy ezt vissza kell küldenem, mert tényleg kb a dugalj és a csatlakozó hossz már elérné a talajt.
-
veterán
-
BBéci
legenda
Értem már, nem emlékeztem a linkelt cikkre. Ideiglenesen használd a mellékelt kábellel, közben keress valami L csatlakozósat. Bár a legjobb az lenne, ha valami tisztességes szubládát vennél, ehelyett az utánzat helyett.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
szazbolha
addikt
Az ideális center pozíció:
.
??
???
Ok, nem így, de mégis mi a megfelelő megoldás center elhelyezésre?
Váltogatom a TV állványt meg a centereket, de sehogy sem akar jó lenni.
Még a legjobb volt amikor a TV a centeren állt, de 1 napig sem bírtam nézni, mert nagyon barkácsnak tűnt.
Vettem olyan TV asztalt ami elég magas és a felső polcán van a center.
De így meg néha azt érzem lentről jön a beszéd hang. -
BBéci
legenda
válasz szazbolha #48570 üzenetére
Állvány tetejére tedd a centersugárzót, a tévét pedig fali konzolra. Úgy be tudod állítani, hogy a hangdoboz éppen csak ne takarja a képet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
őstag
Sziasztok!
Van egy erősítőm, amelyen a mélynyomó kimenete egy RCA csatlakozó, a mélynyomón hasonló a bemenet. Jelenleg egy vékony, 3m -es kábellel csatlakoznak. Nincs vele különösebb gondom, de azt gondolom, hogy egy jobb kábel jobb minőséget adhat, főleg ilyen távolságból. Van itthon egy több méteres koax kábelem, ha annak a két végére RCA csatlakozót szerelek, gyakorlatilag SPDIF kábelt létrehozva, az alkalmas lehet erre?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Morris
veterán
Kis helyzetjelentés:
Lecseréltem a Denon X1000-t egy Denon X4000-re.
Teljes mértékben megérte.
Zensor 7-hez nagyob passzol. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni😁
Adott egy aktív mélyláda és házimozi erősítő.
A ládát vezeték nélkül szeretném összekötni az erősítővel van erre valami okosság, segítő válaszokat előre is köszönöm -
espi38
őstag
Most olvastam az erősítőm tudását és elvileg tudja a WiFin keresztüli jelszórást vagy mit, sajna nem értek hozzá.
Vsx 933 a típusa.
Ha ehhez aktív hátsó hangfalak kellenek akkor ezt egyenlőre elvetem.
A láda aktiv milyen kütyü kellene hozzá és hol találok egy sima Bluetooth adó és egy vevő erre alkalmas, hogy csak a mély jeleket közvetítse? -
BBéci
legenda
válasz espi38 #48588 üzenetére
.
Az SVS kínálatában van olyan eszköz, amilyet keresel. Kipróbáltam, írtam róla, az AVO-n elolvashatod.
Az erősítők WiFi-je és Bluetooth-a nem ilyesmire való.[ Szerkesztve ]
-
bubu1981
csendes tag
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból szeretnék megtudni két dolgot, mivel nem értek hozzá, gondoltam ti hátha segítetek nekem.
Az egyik, hogy a stereo bemenettel ellátott aktív mélyládák mint pl a Jamo SUB 210 vagy a Taga Vigor SW-8 v.2 ugyanúgy ráköthetőek PC-re jack-RCA átalakítóval mintha normál PC hangszórók lennének vagy ezek kizárólag erősítőre csatlakoztathatóak?
A másik, hogy pl az Alesis Elevate 4 sub kimenetére ráköthető lenne mondjuk egy Yamaha NS-SW100 aktív mélynyomó és ha igen jó párosítás lenne?
Előre is köszi a válaszokat! -
espi38
őstag
válasz boroskarcsi #48592 üzenetére
Ezt nem találtam köszönöm.
Viszont azt nem gondoltam volna,hogy ennyibe kerül-ennyit erre a luxusra nem fogok költeni
Azért egy bluetooth megoldással kifogom próbálni-
az erősítő mély láda kimenetét rákötöm egy adóra-a mély láda bemenetét meg egy vevőre-elvileg ezek is tudják továbbítani a mély frekvenciás jelet -
makoss
veterán
Üdv!
A Denon jótállási jegyén szerepel egy olyan, hogy 5 évre lehet hosszabbítani a jótállást a www.garancia.horndistribution.hu oldalon.
Na most én minden adatot kitöltöttem, a vásárlás időpontján kívül, mert azt nem engedte, és ennek ellenére ezt írta ki: "Adja meg az adatokat a termék az alábbi űrlapot"
Most működik ez az oldal rendesen, vagy mi a bánat baja van?[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen ebbe a topicba való, de a másikban nem kaptam rá választ.
Boston Acoustics HS 450-es típusú hangfalaim vannak, azt szeretném tudni, hogy ez milyen kategóriába sorolható, illetve ma mik lennének a konkurens ellenfelei.
Itt található egy cikk róla: [link]
(Ezek szerint 2008-ban a darabára $299 volt.)Képek a belsejéről: [link]
Azért érdekelne, mert a jövőben szeretnék majd egy jobbat vásárolni és nem tudom hogy milyen árkategóriát kéne megcéloznom, mert rosszabb hangot sem szeretnék kapni.
A Monitor Audio Bronze 6 -ot néztem ki, de nem vagyok biztos benne hogy annyival jobb lenne ennél, sőt az is lehet, hogy rosszabb. Természetesen majd meghallgatom, és meggyőzöm róla saját magam, de véleményetek érdekelne.Köszönöm!
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek!
Adott egy HK AVR151, egy Philips 58PUS7304 és egy Amlogic (COREELEC) média box.
Most úgy használom, hogy
Mediabox→TV→AVR
mind Hdmi de az ARC miatt a True HD és a többi HD hang nem jön át( ha jól tudom).
A 4k60fps-t sajnos nem engedi át az erősítő.
Mit javasoltok hogy kössem?
Esetleg Toslink?
Köszi[ Szerkesztve ]
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
bubu1981
csendes tag
válasz #09634560 #48596 üzenetére
Már úgy értettem, hogy a normál jelet amit stereo módban kiad a hangkártya, azt rá lehet kötni, vagy csak azt, amit 5.1 módban mélyhang kimenetre kiad? Mert próbáltam, hogy a jelenlegi Logitech Z623-amra az 5.1-es mélyhang kimenetet kötöttem és csak nagyon halkan szólt így rajta a mély, tehát ilyenkor gondolom másfajta jelet ad ki a hangkártya. Tehát az érdekelne igazából, hogy amelyik aktív mélynyomó stereo bemenettel van ellátva, az azért van, hogy arra a normál jel ráköthető? Mert igazából stereo módban szeretném használni a hangkártyát és úgy rákötni az aktív mélynyomót, hogy ez így lehetséges-e vagy csak úgy, hogy vennék egy sub kimenetes monitor hangfalat és arra kötném a mélyet?
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Egyébként gáz lenne oldalra forditani a subot? S810... akkor nem lenne kábel gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- SONY HT-RT3 5.1-es 600 W-os Házimozirendszer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs