Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék illetve szakmai tanácsot.
Most került eladásra a hangprojektorom és szeretnék egy rendszert helyette normális hangfalakkal és egy erősítővel.
Sajnos a keret véges 150-160 ezer ft ot tudok rászánni.melylada egyenlőre nem lesz, ezért olyan szettet keresek ami azért melyhangokat is kelt.
Használtban nem gondolkom legalábbis hangszorókban nem amit néztem az eltax taga és a magnat mindegyik típust hasonló árban lehetne megvenni, melyikkel nem nyúlnak annyira mellé 😁
Erősítőben denon onkyo es pioneerban gondolkodom.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat -
espi38
őstag
Sziasztok!
Wilson cinematic 5.0 84ezerert vagy eltax universe 5.0 44 ezerért, megéri a szinte dupla ár vagy nem?
Erősítőben mit ajánlanátok a szettekhez, segítő válaszokat előre is köszönöm -
espi38
őstag
válasz #09634560 #38887 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Elsőnek az eltaxot rendeltem meg majd élőben megláttam a wilson rendszert és sokkal minőségibbnek tűnt mint az eltax.
Azt hittem nem véletlen kerül 120 ezerbe mindenhol, legfeljebb megveszem mindkettőt és amelyik jobb megmarad él a 14 napos elállási jog hiszen netes rendelés.😁
Köszönöm a két linket de annyi pénzt nem tudok adni hangszóróért és ha lenne se adnék, gyerekek fontosabbak 😁
Ehhez mérten milyen erősítőt ajanlanal? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Pioneer vsx 830 vagy denon avr x550 melyik érné meg jobban?
Házimozizni és zenét is szeretnék hallgatni rajta?
Válaszokat előre is köszönöm -
espi38
őstag
En is megrendeltem eztva wilson cinematicot de sajna egyik médiában sincs csak kiszállitás és az csak jövőre.
Olyan infit kaptam több embertől hogy, a médiában szintén akcióban kapható eltax universe ami 43 ezer ft most partiban van a 83 ezer ftos wilsonnal😂
Van olyan típus még hogy wilson movix nem tudom mi a különbség a kettő között? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy melyik német webshop szállít magyarországra ugyanis ott jóval olcsóbb pl denon avr x1500H erősítő?
Rendeltem az egyik osztrák mediában online egy ilyen erősitőt de sajna el kell menni érte,esetleg valaki nem megy arra a héten? -
espi38
őstag
válasz Vicarious1 #38974 üzenetére
Köszönöm az infót, megnezem
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Volt aki kipróbálta már a Denon belépő kategóriás erősítőjét az AVR-X550BT?
Most 90 ezer ftért meglehet venni de gondolkodom még az X1400H is de az 130 ezer ft.
Tudom az egyik 5.2 a másik 7.2 megérné az a plusz 40 ezer ft-ot rádobni? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki olyan osztrák linkeket adni, ami megbízható és a magyar határ mellett van?
Erősítők ott olcsóbbak, sajnos előre kifizetetm egy erősítőt egy cégnek de csak hitegetnek, hogy postázzák de azóta semmi.
Töröltettem a rendelésem remélem vissza utalják az összeget ez a webshop a heimkinowelt esetleg ismeri valaki?[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz boroskarcsi #39188 üzenetére
Nem tudom mi van velük én csak jót olvastam róluk
nem válaszolnak a leveleimre,mivel így elég nehézkes lenne a későbbiekben a garancia ügyintézése ha szükséges lenne így lemondtam a rendelést.
Mivel nem szállították le,így gondolom nincs gond a sztornóval,remélem visszaküldik az elutalt összeget. -
espi38
őstag
Figyelem!
Esetleg van olyan fórumozó aki Szombathely és környékén lakik és van autója?
Irány: oberwart media markt rendeltem egy denon erősítőt és át kellene venni
Holnapra nagy havazást mond a nyugati országrészre így nem szívesen indulnák neki az útnak esetleg valaki? -
espi38
őstag
Ha egy osztrák mediában veszek egy erősítőt,akkor is oda szól a garancia itthon nem lehet javíttatni garancia keretén belül?
Tudtommal nekik nincsen szervizük? -
espi38
őstag
válasz Beni2360 #39195 üzenetére
köszönöm,akkor nincs.
Érdekes dolgok ezek,ha veszek egy telefont mondjuk egy német mediában akkor arra van garancia samsung telefonokra egy év gyári,erősítőkre ez nem érvényes?
Úgy gondolom garancia fontos ekkora értékű készülékekre,ezért e nélkül vásárolni valamit felelőtlenség.
Ausztria nincs messze oda akár el is viszi az ember a terméket -
espi38
őstag
Sziasztok!
Vállalkozó szellemű fórumozót keresek Szombathely és környékéről, aki átugrana Ausztriába a közeli Media marktba, ugyanis ott van egy rendelesem de ebben a nagy havazásban nem merek elindulni Budapest mellől.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye a Pioneer VSX-831 típusról 100 ezer körül megtudnám venni?
Nem tudom, hogy de tudja az 5.1 a dolby atmos és a DTS X kódolást.
Előre is köszönöm a véleményeket. -
espi38
őstag
Sziasztok, nem kaptam véleményt a a pioneer vsx 832 es típushoz, nagyon gyengusz darab?
-
espi38
őstag
Denon avr x1500 vs Pioneer VSX 832?
Nekem nem fontos a 7.1 -
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Még mindig keresek valakit aki az Osztrák határ közelében lakik és késztetést érez egy Ausztriai kiruccanásra az egyik Media marktba) -
espi38
őstag
Pioneer vsx 832 kb. 104 ezer ftra jönne ki a németektől, ennyit megérne ez a cucc?
Sajnálattal vettem azt is, hogy le kell mondanom egy avr 1500 ról is,hiába rendeltem meg, nem tudok elmenni érte az osztrák médiában
Itthon ez a típus 150 ezer az 1400 as 130 ezer de ennyit nem szánok ehy erősítőre.
Van valami vélemény a vsx 832 típusról, itthon 150 ezer mindenhol? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Pioneer VSX-933 vs Denon AVR 1500 -melyiket?
A Pioneer 373 euro szállítással a denon szintúgy? -
espi38
őstag
Esetleg még vélemény,hogy melyik erősítőt érdemes megvenni?
Pioneer VSX933 vagy a denon AVR X1500H tipusok közül?
120 ezer ft mindkét típus ráadásul a Pioneert venném itthoni 2 éves magyar garanciát is kapok rá? -
espi38
őstag
Hifi fabrik oldalán írják milyen garancia van az általuk forgalmazott termékekre Google fordító segítségét vettem igénybe
"Az általunk kínált eszközökön a szokásos gyártó garanciája van. 2002. január 1-jétől az uniós jog szerint minden termékünkre az előírt 24 hónapos garancia vonatkozik. A 24 hónapos garancia nem 24 hónapos garancia. A garanciát a gyártó nyújtja, függetlenül attól, hogy 1 vagy 2 vagy 5 év a gyártótól és a termékcsoporttól függ" -
espi38
őstag
válasz #98221312 #39439 üzenetére
Nekem is mindenki azt ajánlotta,hogy vegyek egy használt jo minőségű hangfal rendszert helyette vettem egy Wilson movix szetett most erősítő vásárlásán vagyok.
előzőleg egy samsung hangprojektorom volt és meg voltam elégedve a hangminőségével ,nem vagyok egy audió fan így azért döntöttem úgy,hogy jó lesz ez a rendszer.
Természetesen én sem veszek egy másik műszaki terméket mert lejárt a garancia,de ha ekkora összeget kiadok akkor legyen rá -
espi38
őstag
VSX 832 305 euró benéztem,sorry
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Vélemény felmérés ki melyik darabot venné?
Pioneer VSX 933 125 ezer ft vs Denon avr X1500 122 ezer ft.
Két tanácsot kaptam már de szeretnék többet kapni
Válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz #53366784 #39523 üzenetére
Azt nagyon olcsón tudtad volna venni az osztrákoktól, napok óta bujom a netet 330 euronal olcsóbban nem találtam.
Most itthon is lehet venni x1500 135 ezer ftert kint meg 120 ezer lett volna.
Nem érte volna meg, én is tartok ettől a gari dologtól de ma ranyomtam a fizetés gombra es vettem egy vsx 933. Itthon nagyon nem olcsó a típus, és ha ugy van van Németországba ismerősöm ha szükség lenne a garanciára, ráadásul azt az infót kaptam hogyha gond lenne az erősítővel akkor itthon is érvényes a garancia. -
espi38
őstag
Az eladótól kaptam az infót, de a basys is kértem infót, ha magyar is szerepel a garancia papíron akkor javítják itthon is.
De mivel 50 ezer ft al olcsobban vettem az itthoni áraknál igy úgy gondoltam ha szükség lenne a javításra akkor kiküldöm, 6 ezer ft még belefer ebbe az árba.
Sok ismerősömnek volt van pioneer erősítője soha nem volt gond vele, ha gond lenne akkor is garancia időn kívül lesz,az tuti[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest