Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz #98221312 #293 üzenetére

Én meg most pont az ellenkezőjét tapasztalom:)
    És elképzelni sem tudom, hogy mondjuk egy milláért mi mennyivel szólhat jobban, azt pedig még kevésbé, hogy azt az összeget el is költsem, ha nem ismerem a végeredményt. Ebből következik, hogy ha van mondjuk van 50k forintom, vagy annyit szánok rá, akkor nem lesznek millás igényeim mert vagy ismeretlen az a hangzás, vagy csak nem tartok rá igényt, ami egy belépős topikban nem is olyan meglepő. Így is csak pár nap után mertem kijelenteni, hogy egye fene, megérte azt a 60k-t egy pár "nyamvadt" hangfal. Nem vagyok nagy zenehallgató, fél óra max, de mostanában tööbször azon kaptam magam, hogy már órák óta zenét hallgatok Vivalditól Hammerfall-ig, mert élvezem a hangszerek hangját, és biztos vagyok benne, hogy nem szól szarul.
    Szóval nem biztos, hogy az igényességet feltétlenül össze kell kötni a százezrekkel. Hamar át lehet esni a ló sznob oldalára, és vehetünk 200k-ért tápkábelt az amúgy szétrohadt dugaljba, mert az jó. Fel kell mérni a valós igényeket, összhangba kell hozni a költségvetéssel, aztán eldönteni hogy legyen. Sajnos igen kevesen adnak valóban hasznos vásárlási tanácsot, és jó emberismerő legyen a talpán, aki ezek alapján választani tud. Nekem szerencsére hasznosnak bizonyultak a tanácsok, ezt utólag is köszönöm az érintetteknek, bár nem mindenre kaptam ésszerű tippet.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés