Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz cinemazealot #67438 üzenetére

Éjjel már nem voltam eléggé rutinos, így már valóban van értelme a kérdésnek. Amúgy a PS2-es az golyós, szal tényleg autentikus lenne, csak az alaplapon ilyen kombó port van, amihez asszem nincs splitterem. :S
    Amúgy attól tartottam én is hogy bukom az eredeti feelinget, ezért jelentkeztem itt hátha valakinek van tapasztalata ilyen jellegű probléma feloldásában. Lehet végül az lesz hogy igazi gányolással csak méretre vágom a donor ház lapjait hogy pont rárakhassam a gépházra, de az eredeti "U" alakú házlapot nem bántom és majd később keresek bele tisztes folyadék hűtést.
    Amúgy én vagyok az egyetlen aki nem érti hogy az AIO gyártók miért nem számolnak a VRM-ek hűtésével?
    Mert a folyadék hűtésnek eredetileg az volt a célja hogy a hőmérsékletet jobb keretek között maradjon, a csendesség más kérdés. Tehát nyugodtan lehetne a processzor blokkon egy nagy méretű ventilátor(14 vagy 20 cm-es), távtartókkal a RAM-ok fölött, alacsony fordulaton, ami rálő az alaplapra így a processzor körüli egységek meg a bordák számára biztosítja a légáramot.

Részvétem. :(

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés