Hirdetés
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz cinemazealot #67438 üzenetére
Éjjel már nem voltam eléggé rutinos, így már valóban van értelme a kérdésnek. Amúgy a PS2-es az golyós, szal tényleg autentikus lenne, csak az alaplapon ilyen kombó port van, amihez asszem nincs splitterem. :S
Amúgy attól tartottam én is hogy bukom az eredeti feelinget, ezért jelentkeztem itt hátha valakinek van tapasztalata ilyen jellegű probléma feloldásában. Lehet végül az lesz hogy igazi gányolással csak méretre vágom a donor ház lapjait hogy pont rárakhassam a gépházra, de az eredeti "U" alakú házlapot nem bántom és majd később keresek bele tisztes folyadék hűtést.
Amúgy én vagyok az egyetlen aki nem érti hogy az AIO gyártók miért nem számolnak a VRM-ek hűtésével?
Mert a folyadék hűtésnek eredetileg az volt a célja hogy a hőmérsékletet jobb keretek között maradjon, a csendesség más kérdés. Tehát nyugodtan lehetne a processzor blokkon egy nagy méretű ventilátor(14 vagy 20 cm-es), távtartókkal a RAM-ok fölött, alacsony fordulaton, ami rálő az alaplapra így a processzor körüli egységek meg a bordák számára biztosítja a légáramot.#67444
Részvétem.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest