Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55047) MrDerekas válasza hegegabi80 (#55046) üzenetére


MrDerekas
addikt

Készülök vele, komolyan és köszönöm az érdeklődést ;) Csak az a fránya idő, vagyis a hiánya. Persze lustaság is van :) Előbb az akkus zsinórosítását kellene összehoznom a blogba, de még mindig ragad a festék, pedig vasárnap taknyoltam le. Békebeli alvázvédőt leltem a szekrény mélyén és nem tudtam kihagyni. Ki kellett volna.
Ez a kis gép meg elég régóta jár a fejemben, amiből elsőre egy itx alapú NAS készült itthonra, Raidmax házikóban. (Blogomban be is mutatom. Ingyé reklám :) ) Persze előbb az is nulla forintos projekt volt, az itthon lelhető alkatrészekből, ahogy azt szoktam. A kisházasítás meg úgy áll, hogy kész. Nagyjából. Összerakva, vidkari, ventik és az első laptop vinyó benne (linux már van!), még az oldalát feldobom ha rájövök mér' nyöszörög a speaker... mondjuk mióta lehúztam csendben van :)

Szerk:
(#55045) smc Mikor bontottuk ki, azt mondtam, nem lehet hogy száz szöggel rakták be anno az ajtót. Asszem tévedtem :D

[ Szerkesztve ]

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.