Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69773) #41635072 válasza fericske (#69771) üzenetére


#41635072
törölt tag

A Beyer nekem bejött ( annak ellenére, hogy abból pont a mély hiányzott nagyon), de a DTX 71 és 101 már kifutó modell. Ha még árulták volna, akkor ugyan ezt vettem volna.
Helyettük van gyakorlatilag a Byron. Viszont ő már kapott 3 gombos "távirányítót", ami pl Almával nem kompatibilis, így viszont kiesett annak ellenére hogy nincs is szükségem mikrofonra, gombokra.
SM E50-ről tesztekben és és itt fórumon is írták, hogy elég nyers hangú, ezért nem mertem őt megvenni, mert biztosan zavart volna.
AKG IP2-ről olvastam hogy túl erős a basszus, illetve ő már egy drágább modell.
Végül azért lett a Sony mert a külföldi vásárlós oldalakon rengetegen áradoztak róla, tesztelős oldalak is nagyon ajánlották, illetve most elég kellemesen akciós áron van az emag-nál. Na meg tetszett, hogy sárgaréz a fülhallgatótest, illetve a marketing paraméterei.

Lehet hétvégén megjáratom kicsit letéve az asztalra, hátha javul / számomra szimpatikusabbá válik a hangképe. Ha előjönnének a középhangok akkor lehet megtartom, de most nagyon elbújtak, "élvezhetetlen" / "nem jön át" a zene. Az említett basszus pedig tényleg indokolatlanul erős. Ami persze van akinek jó, de nálam enyhébb fejfájást / frusztráltság érzetet váltott ki.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.