Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35047) Bodz


Bodz
nagyúr

Akkor Vsonic VSD1S...

Forrás: Colorfly C3

Egy elég furcsa dolog történt, a hozzá adott Comply utánzatok (vagy nem utánzat?) közül a lila befogta a fülem, de csak az, a többi szín rendben van. :D

Objektív verzió
A kábel egynek elmegy, hajlamos a csavarodásra, túl nagy hangja nincs. A színe borzalmas, elég ipari ez a szürke. A füles maga elég jó minőségű ennyiért. Érdekesség, hogy csak az egyik oldalán van felirat, illetve a jobb és bal nincs jelölve. A feliratos a jobbos egyébként.
A hangja V, bár talán inkább U. Határozott és kemény mélyeket tol, a legaljával sincs semmi gond, kifejezetten élvezetes pl. Ibrahim Maalouf Diasporas c. albumát is hallgatni vele. Ritka ez az olcsó füleseknél.
A közepe olyan semmilyen, nem rossz, nem jó, hallottam már jobbat, rosszabbat is. Nincs durván süllyesztve, nincs hiányérzet.
A magasak rossz és/vagy magasba húzó felvételeknél képesek sziszegni. De általában nem jellemző.
A tere elég nagynak mondható fülhallgatós szinten. A hangszerek a saját hangjuk hozzák, kivéve persze ahol közbeszól a mély kiemelés.

Szubjektív verzió
Marha jól szól ennyiért, simán ajánlott. Tulajdonképpen bármihez jó, nekem legalábbis utcára biztosan nem kell ennél több. Mindeféle tucctucc, buccbucc zene, metal, grindcore szemetek, jazz, akármi jöhet. Minden élvezhető rajta.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.