Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35009) bluemirage válasza Alg (#35008) üzenetére


bluemirage
őstag

Az átlagnál jobb a hallásom, azaz én már akkor hallok valamit amikor más nem.
De a zenei hangzáshoz nem értek és nem is érzem a hangzásképek közti különbséget vagy ilyesmi... csak az érzékenységem jobb az átlagnál. És ez egyrészt zavaró (elektromos zajokat hallom a környezetből, motorhibák), másrészt áldás és erre is számos példa volt, hogy hallom a táskában elásott telefoncsörgést, több ajtón keresztül és nekem kell szólnom az asszonynak, hogy csörög.
Az agybdugós megőrjített és kell a hangerőszabályzó... szeretem hallgatni a Yesterday-ben a szám közepén egy fának (talán széknek a csikorgó hangját), vagy egy Zorán koncerten a csengetyűk, csillámok utórezgését a csendben... szeretem a sztereót a 70-es 80-as évekből, amikor még a hangmérnökök kihasználták a jobb és bal oldalt, a korábban említett Simon & Garfunkel erre pl. egy jó példa... Ja és csak 35 éves vagyok... :B

Az MX580-as is earbud és hangerőszabályzós és benne van a 5e-15e Ft-os sávban, az tartósabb és jobb, mint az előbbi AKG?
Vagy végleg passz itt... mert az is korrekt válasz, de akkor valaki írja már át a téma-összefoglalót, hogy ez itt felejtős terület.

Meliora sunt bono inimica

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.