Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16044) madgie


madgie
titán

No megjött a Cactus szett. Tudom, hülyeség, de engem meg lehet venni már egy szép csomagolással, a Fuji kezdetekben nagyon jó volt ebben, szép fekete dobozok mágnesesen záródó kisebb dobozokkal, nyamiii, aztán az 56/1.2 környékén benyomták ők is a fekete karton mögé a koszosfehér tojástartót, ami azért lehangoló... na mindegy, a Cactus szépen csomagol és ez nekem szimpi. Szép fekete dobozok fehér Cactus felirattal, belül is fekete, a V6 II kicsit puhább sötétszürke belsővel, a használati mellett kiskönyvvel, amiben van egy csomó fotó, amihez pontos leírás tartozik, hány vaku honnan mit csinált, milyen géppel, vakuval, stb. Szóval ez nekem így bazi pirospont volt, már a cuccok bekapcsolása előtt.

Maga a V6 II és RF60 kutya közönséges kis műanyag gyöszök, de hát a vakut meg vezérlőt ritkán csinálják fémből :D Azt mondjuk nem tudom, melyik évtizedben gondolták azt, hogy Mini USB kábellel oldjuk meg a számítógépes kommunikációt firmware frissítés esetén, amire persze szükség volt, mert valami Fuji HSS-re képtelen, kőkorszaki fw volt a cuccokon. Szóval Mini USB-t szerintem, utoljára a PS3 joystickok töltésére használtam, meg a Motorola L7-en, 2005-2006 környéki cuccok ezek, szóval izé. Szerencsére volt a garázsban egy kallódó Mini USB kábelem, mert persze olyan nem járt hozzá. Keziccsókolom, Cactus, lassan az USB-C korát éljük, tényleg érthetetlen, miért nem raktatok legalább Micro USB-t.

Na mindegy, szerencsére új fw-vel jól megy a HSS Fujin is, a cucc vezérlését hamar meg fogom szokni, tök kényelmes az odébb lévő vakut a V6 II-ről teljesen vezérelni... erősség, a zoomfej állása...

Rendeltem hozzá tripla "kupakot" is, szeretem a melegebb fényt, gondolom ez jó lesz az fehér ernyőbe belevillantani is, ha hűvösnek találnám az alap 5600K-t.

Szóval a cucc jó, most már csak nekem kell felnőni hozzá :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.