Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5152) Stevenstyle válasza pethYeti (#5148) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Tévedés!

Keveritek a fogalmakat. A Play Anywhere annyit jelent, hogy digitális kópia esetében és csak is a digitális esetében, ha megvásárlod az egyik platformra, a másikon is tudod telepíteni, játszhatsz vele, tehát nem kell még egyszer megvenned! Nyilván Xbox One és Windows 10 viszonylatában! Se több, se kevesebb!

Ettől még lehet Cross platform is a cucc, DE attól, hogy valami Play Anywhere, még nem biztos, hogy Cross Platform is! Pl. Gears is Play Anywhere volt, de nem volt Cross Platform! Utólag lett először egy, aztán több játékmód is az! Ez vica versa igaz, tehát ami Cross Platform, nem biztos, hogy Play Anywhere is. Tökéletes példa erre a már emlegetett Rocket League, ami ugyan Cross platform multis, de nem Play Anywhere játék, ergo hiába vetted meg PC-re, attól még Xbox One-ra is meg kell venned, ha azon akarsz játszani.

Tény, hogy a Micro az utóbbi időben törekedik arra, hogy a saját címe lehetőleg már a megjelenés pillanatban ne csak Play Anywhere legyenek, hanem Cross Platform Multiplayert is tartalmazzanak, de attól még a két fogalom nem keverendő.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.