Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5151) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Az új NVIDIA driver úgy néz ki jó. Az eseménynapló patyolat tiszta, nincs hiba játék közben (eddig).

Ahogy nézem az új driverben lévő physix régebbi picit, mint az előző driverben. Szóval lehet mégis az NVIDIA sara a folyamatos kilépkedés.

(#5152) Stevenstyle válasza pethYeti (#5148) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Tévedés!

Keveritek a fogalmakat. A Play Anywhere annyit jelent, hogy digitális kópia esetében és csak is a digitális esetében, ha megvásárlod az egyik platformra, a másikon is tudod telepíteni, játszhatsz vele, tehát nem kell még egyszer megvenned! Nyilván Xbox One és Windows 10 viszonylatában! Se több, se kevesebb!

Ettől még lehet Cross platform is a cucc, DE attól, hogy valami Play Anywhere, még nem biztos, hogy Cross Platform is! Pl. Gears is Play Anywhere volt, de nem volt Cross Platform! Utólag lett először egy, aztán több játékmód is az! Ez vica versa igaz, tehát ami Cross Platform, nem biztos, hogy Play Anywhere is. Tökéletes példa erre a már emlegetett Rocket League, ami ugyan Cross platform multis, de nem Play Anywhere játék, ergo hiába vetted meg PC-re, attól még Xbox One-ra is meg kell venned, ha azon akarsz játszani.

Tény, hogy a Micro az utóbbi időben törekedik arra, hogy a saját címe lehetőleg már a megjelenés pillanatban ne csak Play Anywhere legyenek, hanem Cross Platform Multiplayert is tartalmazzanak, de attól még a két fogalom nem keverendő.

[ Szerkesztve ]

(#5153) pethYeti válasza Stevenstyle (#5152) üzenetére


pethYeti
addikt

Igazad van. Belebonyolódtam a fogalmakba. Csak annyit akartam mondani, hogy Forza 7 és Horizon 3 esetében is crossplatformról beszélünk. Ezt hangoztatják, így reklámozták a játékot.

(#5154) 30z.Samu válasza Csapoati (#5150) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nekem is az a tervem majd az RX 460 helyett. :K De annyira nem sürgős, a FM 7 is tök jól elmegy vele.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#5155) thebigK


thebigK
addikt

Koszonom a valaszokat, meg gondolkodom :R

“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”

(#5156) Win-T


Win-T
senior tag

Jó, hogy ilyen következetes a nehézségi szint... karrier mód, Forza Grop Rally bajnokság, első verseny Mapple Valley, rommá vertem az expert AI-t némi gyakorlás után. Második, Dubai sivatagi sztráda, ugyanúgy expert AI úgy mossa fel velem a padlót, hogy elszégyellem magam. Ha valaki megelőz, ahhoz többet közel nem jutok, nem végeztem még utolsó előttinél jobb helyen.

(#5157) ForRedGlory válasza Win-T (#5156) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Az AI egy rakas... szokd meg, vagy szokj el. :)

Nagyon durvan csal, es sokszor a jatekos iranyaba, hogy pozitiv elmeny erje a felhasznalot. Rendszeresen azt erzem, hogy az elejen elmennek, majd ahogy fogynak a korok, ugy lassulnak be, igy 95%-van az utolso korbem nyered meg a futamot.

Amugy en is eszrevetyem, hogy eleg furcsa a nehezseg, mert egyes palyakon kozel sem kell annyit melozni, mint masikon.

(#5158) Bib válasza Win-T (#5156) üzenetére


Bib
őstag

Nekem az jött be ott ha egy másik autót választottam arra a versenyre. Mindegyik tök más karakterisztika .

(#5159) 30z.Samu válasza ForRedGlory (#5157) üzenetére


30z.Samu
félisten

Igen, ez valahogy nekem is feltűnt, de úgy voltam vele lehet csak placebo. Ráadásul én azt is fel véltem fedezni, hogy mintha az autó a körök "múlásával" egyre jobban viselkedne, nem csúszik úgy ki stb. Lehetne azt is mondani, hogy bemelegedtek a gumik, de nekem ez a része ki van kapcsolva. Úgy is fogok majd versenyezni, de azt majd később, szerintem jó pár órám lesz még ebben a játékban. :)

Akciós volt a DiRT Rally Steam-en, megvettem. Rohadt jó, nagyon tetszik a játék, csak 2-3 óra játék után visszamentem Forzázni és hát igen...ott látszott meg, hogy nem egy kategória a két játék. Kellett 2-3 verseny,
mire megint megszoktam a Forza irányítását.
:D

Sic Parvis Magna

(#5160) plejik


plejik
addikt

Az AI borzasztó. Sajnos amit többen is írtak egyik pályán ilyen másikon olyan. A legfelháborítóbb, hogy Én nem tudom kilökni sem, mert olyan mintha betonfal lenne, de persze Ő simán kilök a francba. Olyan helyeken fékez , hogy az agyam eldobom, és persze a kedvencem, amikor tök egyenesbe úgy rántja rám a kormányt ahogy nem szégyenli... :))

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#5161) dunc


dunc
nagyúr

Sràcok az F7'be lehet ugy keresni.online futamot mint règen? Az az kategoriànkènt mint,c,b,a stb.

(#5162) 30z.Samu válasza plejik (#5160) üzenetére


30z.Samu
félisten

A fékezésnél én is sűrűn szoktam anyázni, pláne amikor Perfect Pass-ra megyek. Bár én azt figyeltem meg, hogy ha erre törekszem, sose sikerül. :D Bezzeg amikor a rajtnál megy a dodgem, akkor adja a Good/Perfect Pass-ot.

Sic Parvis Magna

(#5163) STC Speed


STC Speed
őstag

Valaki kitolta a single-t? Még kb 2-3 versenyem van.

(#5164) 30z.Samu válasza STC Speed (#5163) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nekem nem rég oldotta fel az Evolution-t. Nem tudok annyit játszani vele, mint amennyit szeretnék. De jobb is így, mert szerintem akkor már rég végigvittem volna. :DDD

Sic Parvis Magna

(#5165) Csapoati válasza STC Speed (#5163) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Mármint 100%-ra? Olyan is van, a Forza 7 tesztnél írta. Én mindjárt végzek a Breakout tierrel teljesen (már megnyertem a Forza Masters kupát).

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#5166) Stevenstyle válasza dunc (#5161) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Nincsenek már class alapú lobbyk. Reménykedni még lehet, ha valakinek nagyon hiányzik, amilyen lincs hangulat van emiatt is a játék fórumain és a közösségi oldalain még nem kizárt, hogy visszatér.

Van helyette homologizáció orrba szájba mindenhol... ha akarod, ha nem ;)

[ Szerkesztve ]

(#5167) IntelKiller7 válasza plejik (#5160) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Én csomószor löktem úgy löktem ki, hogy épp csak nekiértem. :))

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#5168) Bib válasza STC Speed (#5163) üzenetére


Bib
őstag

Én lassan haladok,csak long versenyt tolok.

(#5169) 30z.Samu válasza Bib (#5168) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én is, mert van, hogy a standard kevés és érzem hogy ha nagyobb lenne a versenytáv, akkor simán beérem. Az már más kérdés, hogy a nehézségi szinten mindig variálni kell, ahogy írták előttem többen. Ezt a részét nem tudom hova tenni, de hát Istenem...nem sietek sehova. :) Legalább tovább tart a játék.

Sic Parvis Magna

(#5170) Csapoati válasza 30z.Samu (#5169) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Igazából az az érdekes, hogy míg azt elfogadom, hogy autókategóriánként kicsit más az AI tudása, azt nehéz, hogy néha pályánként is. A múltkor pl Maple Valley-n nem tudtam 4.-nél jobb lenni (pedig már az első kör végén is 4. voltam és 4 körös volt a futam) úgy, hogy az előtte lévő 4 vagy 5 versenyen meg simán nyertem ugyanazon a nehézségen. Slusszpoén, hogy így a bajnokságot is buktam, ez mekkora hülyeség. Konkrétan el lehet lébecolni a 3-4. helyeken, csak az utolsó futamot kell megnyerni az idióta pontszámítás miatt. De tényleg, ennek mi értelme van?

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#5171) btf válasza Csapoati (#5170) üzenetére


btf
aktív tag

Breaking news: Visszaállították a 2x VIP szorzót FM7-nél. :C

“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

(#5172) Stevenstyle válasza btf (#5171) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Forrás?

Csak mert a köv. Update-val ígérték, ami ugyebár nem készült el keddre így a várható megjelenése jövő hét kedd.

Sehol nem találok info-t róla h megtörtént volna azért kérdem. Box közelben meg csak este leszek.

(#5173) pethYeti válasza Stevenstyle (#5172) üzenetére


pethYeti
addikt

Nekem most frissült, remélem hiszel nekem. :D

(#5174) Stevenstyle válasza pethYeti (#5173) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Áááá senkinek :D Full paranoid mode on :D Köszi neked is meg btf kollégának is, csak futa volt így kora reggel másnaposan h a Turn10 hajlandó volt szakítani a keddel, meg persze nég a relase notes sem frissült. Mekkora az update?

[ Szerkesztve ]

(#5175) pethYeti válasza Stevenstyle (#5174) üzenetére


pethYeti
addikt

O ez a windows store nem ír ilyeneket. Megnyitottam az áruházat akkor már lefrissült.

Itt a hír róla

Továbbra is crashel... Szánalmas banda... egy hónapja jelent meg...

[ Szerkesztve ]

(#5176) 30z.Samu válasza pethYeti (#5175) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nálam még hála Istennek nem volt példa crash-re. Szerintem agyf@szt is kapnék, hogy ezt kapom 20 ezerért. Bár a néha jelentkező hang késésnél is ráncoltam a homlokom.

Sic Parvis Magna

(#5177) pethYeti válasza 30z.Samu (#5176) üzenetére


pethYeti
addikt

Az a durva hogy tele vannak a fórumok és eltelt 1 hónap. Egyszerűen hihetetlen, azt hitte az ember Horizon 3-nál nincs lejjebb, de hát látjuk. Ami durva, hogy ott is crashel még manapság is, bár sokkal de sokkal ritkábban.

Töketlen banda.

Nem tudja valaki, hogy ha visszakérem a pénzem az nekem csak a store számlára menne(Amazon-on vettem XBOX gift cardot), azt ki lehet venni valahogy, vagy esetleg abból a 60 dollárból tudok venni egy XBOX gift cardot és azt eladni aprón?

Meguntam. :W

(#5178) 30z.Samu válasza pethYeti (#5177) üzenetére


30z.Samu
félisten

De bármikor vissza tudod kérni a pénzed?

Sic Parvis Magna

(#5179) pethYeti válasza 30z.Samu (#5178) üzenetére


pethYeti
addikt

Elvileg igen, szerencsére elég rugalmasak ilyen szempontból, meg nem az van hogy nem tetszik a játék. Sorra kérik vissza az emberek a sok crash miatt.

(#5180) Stevenstyle válasza pethYeti (#5179) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Xbox-ra nem jött még semmi. Fura h a relase notes-ban sincs bejegyzés róla. Lehet majd ha felébredtek Redmondban. Vagy... Nem vagy te insideres véletlenül?

(#5181) pethYeti válasza Stevenstyle (#5180) üzenetére


pethYeti
addikt

Nem vagyok. De én Win10-ről vagyok. Azon elvileg mindenki megkapta. És úgy tudom XBOX-ra is jött patch.

(#5182) Bib válasza pethYeti (#5175) üzenetére


Bib
őstag

Nincsen semmi húzva ? Proci, vga?

(#5183) pethYeti válasza Bib (#5182) üzenetére


pethYeti
addikt

Semmi, de hidd el nem a gépemmel van a baj. Egyszerűen a játék szar... Tényleg elég beleolvasni redditen vagy a játék fórumán a hszekbe.

(#5184) Stevenstyle válasza pethYeti (#5183) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Simán lehet, hogy haver gépe Instant On-ban volt és az viccelt meg :)) Este majd kipróbálom, ha hazaértem.

"Tényleg elég beleolvasni redditen vagy a játék fórumán a hszekbe." ==> vagy a játék facebook oldalán, twitterén, bármelyik, szabadon választott poszt alatti hozzászólás ( = anyázás) cunamiba ;]

[ Szerkesztve ]

(#5185) Bib válasza pethYeti (#5183) üzenetére


Bib
őstag

Akkor én szerencsés vagyok csak a hálózati anomáliától nem indult 1x . Crash meg soha , úgyhogy én meg vagyok elègedve a játékkal.

(#5186) Win-T


Win-T
senior tag

Szintén a szerencsések közé tartozom (PC). Nem állítom, hogy soha nem vágott még ki az asztalra, vagy zuhant meg valamiért az FPS, de bőven elviselhető a dolog. Az AI meg a multi együgyűsége jobban zavar.

(#5187) Stevenstyle


Stevenstyle
senior tag

Patch Note:

"October 27, 2017

Today's update introduces a 2X base credit bonus after every race for Forza Motorsport 7 VIPs. In addition, this update addresses the following issues in the game:

• Fixed an issue where VIP cars and Driver Gear were unavailable offline.
• Fixed a memory leak issue where the game would become unresponsive or close unexpectedly for some PC players after upgrading cars or using the Livery Editor.
• Fixed an issue for PC players who were experiencing multiple repeated black-screen crashes at launch.
"

(#5188) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Javult a helyzet az új patch-el? Nem próbáltam még, csak láttam, hogy volt frissítés. :)

Véleményem szubjektív...

(#5189) pethYeti válasza hackeeeee (#5188) üzenetére


pethYeti
addikt

Tegnap 4 futamból egyszer se dobott ki. De volt egy Long-ra állított versenyem aminek a felénél eltűnt a fél pálya, akadt, volt kb 5 fps-em. Aztán helyre állt, nem monitoroztam, de tuti memory leak volt. Igazából szerintem az elmúlt egy hónapban a VIP rendszeren dolgoztak és számolták a pénzüket hawaii-on, meg kokóztak, mert ez szánalmasan kevés amit eddig csináltak.

[ Szerkesztve ]

(#5190) hackeeeee válasza pethYeti (#5189) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

A komolyabb hibákra majd visszatérünk fél év múlva. :(

Véleményem szubjektív...

(#5191) Istyu74


Istyu74
aktív tag

Szasztok,
Eddigi és saját tapasztalatok alapján havernak ajánlottam tegye újra a játékot, windows frissítés után neki sem indult.

Most viszont ez az üzenet fogadja:

Ilyenkor mit lehet tenni??

Üdv, István.

(#5192) tomas51 válasza Istyu74 (#5191) üzenetére


tomas51
aktív tag

Lépjetek ki meg be a profillal.
Vagy lépj be másik gépen a profillal, mert ha meg esetleg nálad jó akkor bug van.

(#5193) Gijon válasza Istyu74 (#5191) üzenetére


Gijon
senior tag

Frissítés után nekem sem indult pc-n, de kiírta az áruházban, hogy hiba van..., letöltést felajánlotta. Utána flottul indult.., a menü gyorsabb lett nálam. Mondjuk a hibát én betudtam annak, hogy hozzáadtam a steam könyvtárhoz, de azóta nem is indítottam onnét (csak a steam kontrollert akartam kipróbálni vele, de nem az igazi, :) ). Megnéztem most az áruházban,... nekem lejátszást ír.., Nem lehet, hogy más felhasználónévvel jelentkezett be a "haver" ?

(#5194) r.levente75


r.levente75
addikt

FH3. Novemberi Forzathon lesz vajon?

(#5195) 8zabi válasza r.levente75 (#5194) üzenetére


8zabi
őstag

elmúlt, aktuális, következő Forzathon-ok listája

(#5196) r.levente75 válasza 8zabi (#5195) üzenetére


r.levente75
addikt

Köszönöm ez mi lehet? Complete a game of Infected in a SRT Viper GTS

(#5197) 8zabi válasza r.levente75 (#5196) üzenetére


8zabi
őstag

multiplayer fogócska SRT Viper GTS-ben (Multiplayer / Playground Games)

(#5198) r.levente75 válasza 8zabi (#5197) üzenetére


r.levente75
addikt

:R

(#5199) r.levente75


r.levente75
addikt

Survive a Public game of Infected az is playground lesz multiba?

(#5200) IntelKiller7


IntelKiller7
Topikgazda

Forza Motorsport 7 - Samsung QLED Car Pack (micsoda név :)) )
[link]

2017 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
- 1984 Nissan #20 Coca-Cola Bluebird Super Silhouette
- 1978 Porsche #78 MOMO 935/78
- 2017 Abarth 124 Spider
- 2016 Toyota Land Cruiser Arctic Trucks AT37
- 1957 Maserati 250F
- 2015 Honda Ridgeline Baja Trophy Truck

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.