Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5551) muxi-muxi válasza IntelKiller7 (#5549) üzenetére


muxi-muxi
senior tag

Blekkfrájdéjon potom ötven font volt az ára a Zamazonon, akkor szereztem be én is. Igaz, hogy csak brit lokációjú kártyával lehetett fizetni, de megoldottuk azt is.

Ajánlom az Ultimate verziót, a karrier mód simább járhatósága miatt, a VIP kártyák nagyon jó cuccok, érdemes endurance versenyken ellőni őket. Örvendetes, hogy a modok immáron a realisztikus beállításokat jutalmazzák, a fékjavulás, az ütközéselkerülés nonszensz volt a Forza 6-ban.

Sajnos még mindig egy kicsit instabil (autókat nézegetve PC-n sátoros ünepekkor kilép), de már most az év autós játéka nálam. (Sajna a PS4 nem támogatja a keresztplatformot, így lemaradok egy ideig még a GT-sorozatról - arról nem is beszélve, h a licenszelési problémák miatt a G29 és a G920 csak részlegesen multiplatform).

4K-ról egyelőre még álmodni sem merek, ahhoz erőmű kell, de az Ultra Wide már megvan (sajna a natív felbontásán a monitoromnak szaggat, így alternatív profilt henköltem neki 2560X1080p-s felbontással).

A Forza 3 óta követem a sorozatot. A hetes rész csak egy picit lett rosszabb, mint a 6-os, sajnos az újságírói rezümék nem túl objektívak, a loot crate, meg a VIP miatt lehúztak egy egész jó játékot. (Mondjuk épp a firkászok ajvékolása miatt patchelték az egészet, aminek mi, userek viszon nagyon örülhetünk).

Tavaly kiszurkoltam harminc rugit as FH3 megjelenése kapcsán, idén már nem voltam ekkora marha. Egy évet biztos el fogok szórakázni vele.

Mondjuk a Car Packok elég szellentésre sikerültek, de az összkép akkor is pozitív.

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#5552) ricshard444


ricshard444
veterán

Írtam pár hete, hogy nem akar betölteni a Horizon 3 PC-n. Azóta egyszer sem tudtam játszani vele. Ki és beléptem Xbox és áruház fiókba is, de ugyanúgy tölt a kezdőképernyőn és 1 óra után sem történik semmi.

Alaphelyzetbe állítottam a játékot, de az sem segített, innentől az újrarakásnak sem látom értelmét... :F Mit tudnék ezzel a bebugolt főképernyős töltéssel kezdeni? Elég kellemetlen egy 40.000Ft-s játéktól, hogy nem tudok vele játszani. :U

Vannak dolgok...

(#5553) csenor válasza ricshard444 (#5552) üzenetére


csenor
senior tag

Nekem az újratelepítés mindig megoldja.Már 4x raktam újra.

(#5555) csenor válasza csenor (#5553) üzenetére


csenor
senior tag

Most töltöm 5x.
Mindent kipróbáltam de nem indult.

(#5556) NGA válasza csenor (#5555) üzenetére


NGA
addikt

Én letöltöttem, és elsőre indult

(#5557) Lifer092


Lifer092
senior tag

Tegnap megvettem a Horizon 3 -mat. Minden szép és jó, mondom most gyors reggel kipróbálom. Legelső verseny a "buggy"-val, megyek, minden szupi, aztán egyszer csak kifagy, még erőlködik egyet aztán kivágott az asztalra, mindenféle hibaüzenet nélkül.... :U :U :U

Ez vajon mitől? Ingame mikrofon kikapcsolva, nVidia driver nem a legfrissebb (a most legfrissebtől 1 verzióval régebbi) kétlem hogy ez lenne a baj (de délután lefrissítem). Minden up-to date igazából. Ultrán játszom, 50-60 fps megvan. (Nem FHD-n játszom / 1440x900).

Valakinek ötlet hogy ez mitől lehet, esetleg valami fix? Kicsit kiábrándító, pláne hogy sokpézé' megvettem életem első Forza játékát és bamm...

[ Szerkesztve ]

(#5558) bandi0000 válasza Lifer092 (#5557) üzenetére


bandi0000
nagyúr

monitorozz játék közben, ha az adatlapodon lévő konfiggal játszoly akkor lehet elfogy valamelyik komponens...

Xbox One: bandymnc

(#5559) Lifer092 válasza bandi0000 (#5558) üzenetére


Lifer092
senior tag

Kicsit visszább pörgetek 1-2 grafikai beállítást délután, meg lefrissítem a vga drivert, aztán meglátjuk... Sajnos sok embernél olvastam most hivatalos fórumon is ezeket a random crasheket, szóval (bár remélem igazad van) nem hiszem hogy hardver szinten keresendő a hiba... :(

Na de a remény hal meg utoljára. :K :K

(#5560) LordAxwell válasza Lifer092 (#5559) üzenetére


LordAxwell
senior tag

Szia.

Én hagytam optimális beállításon a grafikát, így asszem mediumra lőtte be, mert már elegem lett a kilépkedésekből, de így is ugyan úgy crashelget néha... fhd ban játszom 16gb ram 1070 és i5 2500....

Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

(#5561) csenor válasza NGA (#5556) üzenetére


csenor
senior tag

Ha letöltöm nekem is indul elsőre.
Most éppen egy 10 indítás után döntött úgy, hogy nem indul.

(#5562) Lifer092 válasza LordAxwell (#5560) üzenetére


Lifer092
senior tag

Hmmm.... Hát az baromi érdekes. Ha tényleg az ultra beállítások miatt dob ki akkor azt még elviselem, 1-2 beállítást visszább venni nem a világvége, ha megoldja...

De elég röhejes, vagy így vagy úgy. Mert ez szoftveres hiba, az 100%. Mert hivatalos fórumokon még 1080Ti-vel is crashelt. lol.

Na, délután jelentkezem majd hogy s mint. :)) Köszönöm a tippeket. :R

(#5563) bandi0000


bandi0000
nagyúr

nem nagyon értem, már hetek óta csak az megy hogy így szar ,meg úgy szar a játék, nyilván kevesen vannak akiknek "működik" mert azok nem írnak be ide, de most meg teszem...

közel 1 hónapja nem indítottam el a Horizon 3-at, és meglepődve konstatáltam, hogy első indításra elindult, semmi gond nincs vele (nem akarok senkit sem bántani, de ez is olyan, mint az androidos telefonoknál, minden fajtánál voltak olyanok, akiknek mindig újraindult, lefagyott, lemerült, nekem nem volt ilyen bajom velük)

-szóval akiknek szarul megy, első körben monitorozzanak, 1 szálat terhel nagyon a játék, lehet túlterheli, és becrashel a rendszer, esetleg memória elfogy

-ha ezek nem játszanak, akkor játék/win újrahúzás, beállítása

Xbox One: bandymnc

(#5564) Lifer092 válasza bandi0000 (#5563) üzenetére


Lifer092
senior tag

Félreértés ne essék, én nem a játékot szidom ezzel, csak szeretem ha működik az amit megveszek. Pláne ha nem 550 forintos EVM játékról beszélünk. Értem amit mondasz, igazad is van azzal hogy van akinek jó van akinek nem. De ahogy most olvasgattam, és láttam elég sok embernek van azért ilyen jellegű problémája, szóval annyira egyedi nem lehet, és magának a fejlesztőnek sincs lövése se mitől vannak ezek a random crashek, olyan gépeken is amik már bőven túllépik még az ajánlott gépigényt is.

Én teljesen új vagyok a Forza világában, szóval így pláne kicsit rosszul érint hogy játék közben egyszer csak dob egy CTD-t aztán szevasz, semmi hiba, semmi amivel talán előrébb juthatnék.

Különösen frusztráló, hogy minden más játék teljesen hibátlanul megy. Csak pont ez nem. :U Én játékért sosem raktam újra rendszert, most sem fogom az 100. Megnézem ezt az egy szálas dolgot, lefrissítem a vga drivert, lentebb veszem a grafot aztán meglátjuk. Ha nincs crash örülök, ha van akkor "payback". :U

(#5565) bandi0000 válasza Lifer092 (#5564) üzenetére


bandi0000
nagyúr

nyilván, csak ha valami működik valahol, és máshol nem , akkor ott nem hinném hogy kifejezetten a játék a gond, inkább valami beállítási gond is lehetne, nekem akkor fagyott ki, mikor húztam a procit de kevés feszt adtam neki, mindenhol stabil volt, kivéve itt :D aztán rá toltam egy kis feszt még, és azóta megy

Xbox One: bandymnc

(#5566) Bib válasza Lifer092 (#5562) üzenetére


Bib
őstag

Sokszor leírtam, hogy szereti a sok memóriát a gém. Nálam 24Gb-al még megjelenéskor se dobált. A 8 gb nagyon karcsú a mai világban. Ezenkívül a tuningokat nem szereti.

(#5567) muxi-muxi


muxi-muxi
senior tag

Másnál is van a sötét pályák némelyikén (Daytona), és Dubai autópályán apró lagok? Engem kifeszít, pláne az, hogy nem a VGA memória elfogyásáról lehet szó, mert 720p-ben is ugyanazt csinálja. Memóriával 24 Gb-al rendelkezem, a Riva Tuner SS 13-at a játék javára ír, ötletek?

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#5568) Lifer092


Lifer092
senior tag

Na, helyzet a következő.

- Legfrissebb VGA driver fent.
- Parancssorból egy 'WSReset' -et csináltam.

- Motionblur off
- Shadow High
- MSAA Off

2,5 óra folyamatos játék, drop, akadás, crash nélkül. ^^ Remélem így is marad. :)

[ Szerkesztve ]

(#5569) Lifer092 válasza Lifer092 (#5568) üzenetére


Lifer092
senior tag

Kicsit kesobb megint jatszottam vele tegnap este. Csak siman rogton inditottam, ugyanannyi ido utan megint kifagyott es kidobott az asztalra...

Megcsinaltam megint a WSReset parancsot, beleptem ujra, es hibatlanul ment megint... Erdekes, szoval vagy a fiokkal, vagy a szinkronizacioval, windows store -al lehet valami baja... Ez legyen a legkevesebb, lefuttatom ezt jatek elott aztan mindenki boldog. :)

Ekezetert bocsanat, telorol dobtam ossze.

(#5570) pető bá' válasza bandi0000 (#5563) üzenetére


pető bá'
őstag

ugyanígy voltam, régen volt már időm játszani vele, aztán még a windows update-k is felmentek, majd összefosta magát a windows egy áramszünet után - újra kellett telepítenem. A jól bevált driver helyett a legfrissebb ment fel, win update, Horizon 3 cloud sync - mindenre fel voltam készülve.

Aztán csont nélkül elindult. Annyi bajom még van vele, hogy a betöltések kegyetlen lassúak - AMD oldalon most melyik drivert kellene feltennem? (Asus 580 8GB) Már nem emlékszem melyik volt az utolsó használható..

"... and I hope you have a great day!"

(#5571) bandi0000 válasza pető bá' (#5570) üzenetére


bandi0000
nagyúr

nem a driver miatt lassú, hanem azért mert csak :D ssd biztos segítene rajta

Xbox One: bandymnc

(#5572) pető bá' válasza bandi0000 (#5571) üzenetére


pető bá'
őstag

nem-nem, régen is voltak driverek, amikkel 7 percig tartott a játék betöltése, másikkal meg 1,5-2 perc..

"... and I hope you have a great day!"

(#5573) csenor


csenor
senior tag

VIP kiegészítőt van értelme megvenni?
Vagy csak azt a pár autót adja és annyi? :U

(#5574) ricshard444


ricshard444
veterán

Újratettem a játékot, ezzel beáldozva a mobilnetem 70%-t (sajnos itt nincs más...), de nem lett jó. Szinkronizálni próbál az Xbox fiókkal, de semmi, 0% :F

Vannak dolgok...

(#5575) creedszl


creedszl
aktív tag

sziasztok

ahogy elnézem én is csatlakozhatok azon tagok közé akiknél crashel a játék csak úgy.nálam: indítom, megjelenik a kis kép és puff, ennyi.újratelepítés után simán indul, órákat játszhatok vele gond nélkül.majd gép kikapcs, lefekszem, reggel gép bekapcs és papucs, már nem megy.minden praktikát kipróbáltam de semmi.

Hulligaaan

(#5576) Vityaa válasza creedszl (#5575) üzenetére


Vityaa
tag

Nálam is ugyan ez volt. Azóta bejelentkezek a Windowsba, úgy megy. Elindul mindig de 15-30 perc után kidob. Aztán újra indítom megint van hogy kidob,de van hogy órákat megy. De nálam is folyamatosan szórakozik valamivel. Legutóbb az irányításon kívül semmi nem ment. Se a menübe nem lehetett belépni sem a térképre. Még a kilépni sem engedett. :W Azért ez elég idegesítő tud lenni.

(#5577) Lifer092


Lifer092
senior tag

Elmeletileg a crash oka az, hogy a program (akarmennyire rohejes) mashol keresi sajat magat, mint ahol tenylegesen van.

Nalam a crash az esemenynaploban a Microsoft.Opus modult hozza hibasnak. Az idiota valami oknal fogva a C meghajton keresi, a hibanaploban is igy hivatkozik ra: C:\Program Files\WindowsApps\...... stb.

A program pedig nekem a G meghajton van. Szoval a crash oka ez, ugyanis a hot wheels DLC a c meghajtora telepult, ezzel ott letrehozva azt a mappat amit keres a jatek. Mondanom sem kell, a crash megszunt...

DE! Legutobb 2 oraja jatszottam vele, most inditottam volna, splash screen, 2 masodperc es kilep. :DDD :DDD Jobb mint egy Benny Hill show eskuszom. 2 ora alatt mi a makos f#szom tortent, ami miatt mostmar meg el sem indul? Szanalmas az egesz eskuszom... Az is wtf, hogy azt se tudja hogy sajat magat hol keresse a szoftver?? lol.

Csinalok egy clean installt most a legutobbi 1709 es winfossal, ujrahuzom ra a forzat, es meglatjuk mi lesz. De az, hogy meg nem irtam a supportnak egy igazi magyar nyelvezetu levelet, es hogy meg mindig foglalkozok vele, annak koszonheto hogy baromira tetszik a game... Mar amikor megy. :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5578) creedszl


creedszl
aktív tag

Ezzel a megoldással most elindult....hogy a jövőben is el fog e az majd kiderül :F

I learned to solve, I searched everywhere but nobody could help me. But I managed to sort things out. To solve it I uninstalled the application and downloaded it again, so it has already been updated.

PS: Before proceeding check out if the 3rd step site is still online so you can download the application again. Because it was the only place I found him.

1st open Powershell
2nd enter or started Get-AppxPackage *xboxidentityprovider* | Remove-AppxPackage (this will uninstall the Xbox indentity Provider from your computer).
3rd to download the application again go to this link (https://www.microsoft.com/en-us/store/p/xbox-identity-provider/9wzdncrd1hkw) or search for Xbox indetity provider on google and download it through the microsoft website. He will open the store and lower it again.
4th restart your computer

I hope I have helped you.
Sorry for my english I'm using google translator.

Azért ez az egész érdekes, mert egy pár win build-dal korábban simán ment a játék gond nélkül...Van egy olyan érzésem hogy a win frissítések kavarnak be....

[ Szerkesztve ]

Hulligaaan

(#5579) Lifer092 válasza creedszl (#5578) üzenetére


Lifer092
senior tag

Ezt meg kiprobalom a teljes winfos reinstall elott akkor. Koszi! :) :)

Bar ez a nem ott keresem magam ahol vagyok dolog r0hadtul weird... Ha megadom hogy telepulj fiam a G meghajtomra, akkor miert a C n keresi magat?! Na mindegy... Most megprobalom ujra az egeszet telepiteni.

Ui.: Igen, sokan a fall creatorsra panaszkodnak.

[ Szerkesztve ]

(#5580) Bib


Bib
őstag

Sajnos itt sokatoknak akad probléma a játékkal, szidjátok is rendesen. De azért egy format c: , clean istall után nem hiszem hogy ennyi gond lenne vele.

(#5581) pető bá' válasza Bib (#5580) üzenetére


pető bá'
őstag

sajnos lehet, hogy igazad van, de ha egy Win10-Xbox platformra írt játékhoz windows reinstall kell, az azért egyáltalán nem normális.. Pont a Microsoft saját áruházából megvásárolt és letöltött játéknak kell crashelni?
Értem én, hogy könnyeb a reinstall, mint sz.pni a játékkal, driverekkel, de hol van itt a felhasználói elégedettség?
Vagy aki szív vele, az virágbolti Win10-et használ? Ahhoz azért túl nagy a tömeg szerintem..

"... and I hope you have a great day!"

(#5582) Lifer092 válasza Bib (#5580) üzenetére


Lifer092
senior tag

Én amúgy is most húzom újra az egészet, összefosta magát a Fall Creators tegnap teljesen, csinált is weird dolgokat szépen előtte is mondjuk...

Tegnap azzal kezdődött, hogy elkezdtem újra letölteni a Forzát a Store-ból. 1,47GB-nál megállt, nézem, nem reagál semmire, kifagyott a store letöltés közben. Mondom hát oké, bezárom, aztán elindítom újra. Aha. ;]
Eltűnt a Store!!!! Illetve, minden windows alapú alkalmazás, Xbox, Store, stb. stb. Sehol semmi, mint ha fent sem lett volna. Ma reggel betöltött a Win, és csak egy fekete háttér fogadott, tálca sehol, semmi nem ment. Feladatkezelőből indítottam az explorer.exe -t, nem működött, majd rá 5 percre bejött a háttér, meg a tálca. Így megy vissza az 1607-es, mert számomra ez az 1709 egy ............... :U :U :U

Ezek után biztos vagyok benne hogy az 1709 miatt döglődött a Forza is.... Az anniversary-val anno hálistennek megúsztam, nem volt vele semmi. Itt már nem volt szerencsém... :U :B

[ Szerkesztve ]

(#5583) F.B.I.


F.B.I.
veterán

Üdv!

Valaki tudna segíteni a privátverseny beállításaival?
Konkrétan kvalifikációt szeretnénk, ami után az idők alapján tegyen be. Egyszerűen nem találok ilyen beállítást vagy az angol nem az erősségem.

A segítséget előre is köszönöm!

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#5584) Lifer092


Lifer092
senior tag

Én itt befejeztem..... Megveszek egy nyomorék alkalmazást, és 21. században egy olyan ótvaros-fostrágyát kapok a pénzemért hogy arra szavak nincsenek, semmilyen nyelven.

- Újraraktam az egész rendszert a nulláról, format c:, minden. Driverek a legfrissebbek, mind. Igen. Játék a C meghajtón van, plusz hogy még extra orgazmus is legyen SSD-re telepítettem. Letöltötte. Felrakta. DE MOSTMÁR EL SEM INDUL!!!! EGY FRISSEN TELEPÍTETT JÁTÉK KÖNYÖRGÖM, SZŰZ 0 KM-ES RENDSZEREN!!

Nonszensz....
Utolsó játék volt, amit én eredetiként vásároltam, tőlem az összes szoftverfejlesztő ezek után éhendögölhet. Az MS meg végképp, a sz*rjaival együtt.

:R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#5585) Csapoati válasza Lifer092 (#5584) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Kérj refundot, szerintem gond nélkül megadják. A többi fejlesztő/kiadó viszont nem tehet erről, nem értem miért akarod büntetni őket a Horizon 3 miatt.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#5586) Bib válasza Lifer092 (#5584) üzenetére


Bib
őstag

Online fiókkal sem?

(#5587) r.levente75 válasza Lifer092 (#5584) üzenetére


r.levente75
addikt

A legtöbb bosszúságot nekem is ez a játék okozta, pedig konzolon használom. De a legtöbb örömöt is egyben, szerintem ne add fel.

(#5588) Lifer092 válasza Bib (#5586) üzenetére


Lifer092
senior tag

Sehogy sem.... Sem online, sem offline. :U Egyszerűen nem megy. Most már elindítom, 2 sec felugrik a logó, aztán annyi, eltűnik és mint ha mi sem történt volna.

Én már feladtam sajnos, lövésem nincs ennél többet mit tehetnék felhasználóként hogy elinduljon a program... Szerintem semmit. :))

Kegyetlenül elszállt az agyam most, kb "Angry german kid" voltam, pedig rettenet birka türelmű ember vagyok... Sorry.

[ Szerkesztve ]

(#5589) bandi0000 válasza Lifer092 (#5588) üzenetére


bandi0000
nagyúr

probálj meg két dolgot, programok telepítése és törlésénél töröld az alkalmazás adatokat, és rendszergazdaként futtasd

Xbox One: bandymnc

(#5590) Lifer092 válasza bandi0000 (#5589) üzenetére


Lifer092
senior tag

Sajna nem jött be a dolog... Szerintem már nem létezik olyan ötlet amit ne próbáltam volna ki rajta az elmúlt 1,5 napban.................................... :)) :)) :))

[ Szerkesztve ]

(#5591) 8zabi válasza Lifer092 (#5590) üzenetére


8zabi
őstag

eseménynaplóban nincs valami okosság?

(#5592) Bib válasza Lifer092 (#5590) üzenetére


Bib
őstag

Csak még egyet próbálj.Gépház-játék- xbox hálózatkeresés- ott ha lemegy a teszt akkor is a javításra nyomj.

(#5593) Lifer092 válasza Bib (#5592) üzenetére


Lifer092
senior tag

Megpróbáltam, de ez után sem indul. Indítóképernyő kb. 1 másodpercre felbukkan, aztán mindenféle üzenet nélkül eltűnik...

8zabi:
- Semmit nem mutat az eseménynaplóban, az előző rendszeren amikor crashelt akkor írt hibát (C-n kereste magát holott a G-n volt...), de most semmi. Neten olvastam olyat, (kb. szerintem 40 oldalt átnyálaztam amit javasoltak) hogy ez a hitelesítési szerver hibája, valamiért nem tudja a játék eredetiségét igazolni, ezért dob ki rögtön. Hogy ebben mi az igazság azt nem tudom. Hozzátették hogy ezt felhasználói oldalról nem lehet javítani, várni kell amíg a Microsoft javítja... Na, olyan sosem lesz. ;] :DDD

(#5594) creedszl válasza Lifer092 (#5593) üzenetére


creedszl
aktív tag

#5578 - ezt is próbáltad?Mert nekem ez megoldotta a gondot. Úgyan azt csinálta mint neked, de most simán indult.Konkrétan ez a Xbox identity provider ami a nevéből nekem úgy tűnik, a hitelesítéssel van kapcsolatban...

Hulligaaan

(#5595) Lifer092 válasza creedszl (#5594) üzenetére


Lifer092
senior tag

Próbáltam, de nekem nem történik semmi a parancs beírása/futtatása után. Entert nyomok de semmi, powershell értelemszerűen rendszergazdaként futtatva.

Most azt próbálom, hogy a Tárhelyeknél a windows store-os telepítéseket átraktam a vinyóra, most oda pakolom át a játékot. Utána megnézem még 1x ezt az Xbox -os cuccot. Azért elég röhej nem, hogy már 2 napja megvettem, abból 1,5 napja csak azon görcsölök hogy elindítsam..... :U :U :U

Utána még mindig ott van az, hogy vajon crashelni fog -e vagy nem... :U :U :N

[ Szerkesztve ]

(#5596) noblem1983 válasza Lifer092 (#5588) üzenetére


noblem1983
senior tag

Microsoft Store-ból indítod a játékot? Mert én onnan szoktam és nincs vele gond csak az AMD driveres hosszú betöltés zavar

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#5597) Lifer092 válasza noblem1983 (#5596) üzenetére


Lifer092
senior tag

Igen, onnan is próbáltam már, sajnos. Most újratöltöm HARMADJÁRA, és meglátjuk mi lesz. :U

(#5598) Vityaa


Vityaa
tag

Milyen videó kártyád van? AMD vagy Nvidia.

(#5599) Lifer092 válasza Vityaa (#5598) üzenetére


Lifer092
senior tag

nVidia kártyám van, egészen pontosan MSI 1050TI OC 4GB. :)
VGA driver a legfrissebb.

[ Szerkesztve ]

(#5600) Vityaa válasza Lifer092 (#5599) üzenetére


Vityaa
tag

Mivel nekem sem igazán működött, néha igen néha nem akár csak a win10. Így egy megoldás van amivel működik. Videó kártya drivert töröld le. És hagyd hogy a Win frissítse, így a 10.27-i fogja feltenni. Utána vedd ki a pipát az automata frissítésnél és az experiencben is tiltsd le. Utána nennie kell.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.