Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1511) #48967168 válasza mcwolf79 (#1492) üzenetére


#48967168
törölt tag

Keldor nem véletlenül nem akart belemenni... Minden bántás nélkül, de mostanában rohadtul nincsenek rendben a PC kiadások!

Ha ránézel az adatlapomra akkor láthatod hogy elég jó gépem van, éppen ezért akartam kinevezni a fő platformnak a PC-t. A FH3 megjelenése lebegett a szemem előtt, meg az új beharangozott kontroller ami tényleg wireless lesz, no meg a 4K...

Röviden az elmúlt 2 hónap tapasztalatai:

- A messiásként várt Forza APEX megjelenik és vállalhatatlanul mikrolagos, játszhatatlan! Hosszú hetek telnek el és semmi. De talán nem is baj, mert kormánnyal nem lehet játszani! (Tök elfogadható az MS-től, hiszen még véletlenül sem ők nyomták fel a XO komp. Fanatec kormányok árát a hülye licenszekkel, had lepje csak a por)

- Sebaj, majd a XOS kontrollerrel jobb lesz! Hát nem lett, mert az isten PC-n, MS oprendszeren, MS zászlóshajónak szánt programmal nem működik együtt! (ismereteim szerint továbbra sem)

- Úgy-ahogy rendbe rakják az APEX-et, de SLI rendszert nem támogat, de nyugodtan válaszd a 4K-t, majd csodát látsz! Könyörgöm, milyen single kártyán? Titannal se fog 60fps-el menni! 1080-ban bohóckodva meg semmivel sem szebb mint XO-n a FM6, hála a dinamikus módnak. Csak akkor meg minek alá 10x annyiba kerülő rendszer?

- Jön a FH3, csak azzal vannak tele a fórumok, hogy mennyire bugos, kilépeget, meg szaggat a PC-n. XO-n igaz hogy 30fps, de nem akadozik, a PC-s port meg még most is dadog.

- Végigtoltam a Deus Ex-et XO-n, ott már tényleg voltak akadások is (alapból sz@r a kód) de mivel hekker-módban csináltam meg nem zavart. Gondoltam terminátorként végiglövöldözöm magam a PC-s verzión, ahhoz már meglesz a kakaó... Hát nem lett meg, SLI-ről ez is csak álmodik (a múlt héten belekerült elvileg de továbbra sem jó a DX12) olyan fps-droppokat csinál hogy belekönnyezik a szemem. Mindezt hónapokkal a megjelenés után!

Úgyhogy részemről 3-ból háromszor futottam lesre a PC-s portokkal, úgyhogy talán érthető hogy megcsappant a bizalmam!

Félreértés ne essék, tudom hogy el lehetne vájkálni a beállítások között, meg mindenféle fórumok segítségével hekkelni a konfig fájlokat, de erre nincs időm! Családos emberként jó ha heti 2-3 alkalommal jut időm játszani 22:00-24:00 között, és ezt a szűk keretet nem barkácsolásra akarom szánni, hanem minőségi játékra!

Ha XO-n akkor picit gyengébb grafika mellett folyamatos sebességgel, de a PC-mtől azt várom, hogy sziklaszilárd 60fps-el röpítsen mindent fullon, ha már ennyivel többe kerül mint egy lesajnált konzol!

Tudom hogy mindenkinek mások a prioritásai és mások a lehetőségei. Nyilván van akinek akad ideje arra, hogy sokáig konfiguráljon egy-egy játékot, és van akit nem zavar ha a megvett játékával csak hónapokkal később tud gond nélkül játszani. Van akit teljesen hidegen hagy a 4K, és örül hogy a konzol áron összerakott PC-je mégiscsak gyorsabb tud lenni mint egy XO, nem vagyunk egyformák.

De nálam a PC a szimezést kivéve kiesett a kosárból...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.