Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16406) bajnokpityu válasza #31600896 (#16402) üzenetére


bajnokpityu
félisten

az autok mechanikus, elektronikusan is összetett bonyolult dolgok. akinek magas százalékú megbizhatóság kell, az vegyen koreai új autót, azokkal elég jó eséllyel meg lehet a legtöbb nyűgöt úszni. persze az 1-2kmes etapokra használt diesel ott is kifingik, de mondjuk egy szivóbenya új kia nagyjából a legtutibb megoldás.
a fordnak meg vannak jobb, meg kevéssé jó tipusai, de még a legjobbak is hamarabb lesznek nyűgösek, mint egy közepesen sikerült koreai, illetve ott van még az előző tulaj gondoskodása x szerencsefaktor is.

új autót nem lehet használt áron kapni, ez nagyon fontos szabály. ha áll egy helyben, akkoris öregszik...

szóval 100%ra nem lehet menni, de egy 6-8évnél öregebb kettes fóka már biztosan jelent elfoglaltságot.
hogy valami egyéb flamet is irjak, szomszédom sikeresen lebeszélt az 530xDről, mert hogy 0-8 hónap alatt 2 alapvető dolog romlott el, olyan alkatrész is, aminek kb nulla az esélye. szerviz meg úgy áll hozzá, hogy hát kicserélhetik gariban, de onnastól jó eséllyel zörögni fog a belső tér. egy újonnan tizensok millás prémiumnak hivott kocsiban.

dudával kapcsolatban okosabb lettem ma reggel. kicseréltem, és szétszedtem a régit. nem a kábel végén levő csatlakozó a szar, hanem a dudán levő nagy téglalap alakú, elvileg nem bontani való csatlakozás a szar. de az nagyon. ezt a helyén kb lehetetlen kitakaritani. ha jól látom ezek az idióták aluminimum perselyt csatlakoztatnak réz hengerre.

[ Szerkesztve ]

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.