Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Technológia demóként berúgta megint a kaput , de filmként sajnos harmatgyenge
Varang karaktere húzta fel nálam kicsit ( a vége után néztem egy stáblistát és mosolyogtam is rajta Oona Chaplint kb a trónok harca óta kedvelem )
A történet viszont borzasztó ekkora kopipasztát kevés étteremben szolgálnak fel. Ezt kb tükrözi is az eddigi legkevesebb bevétel. + a nézői és kritikai értékelések alapján is a leggyengébb a 3-ból. Remélem nem kaszálják el a 4 és 5. részt , ha lesz biztosan megnézem. A ~3.5 óra pedig erősen túlzó egy tech demónak kicsit vehetnék sűrűbbre és rövidebbre mert elpatkolok mire befejezik
20-25 év alatt jött a 3 rész . ( tudom 2009-ben érkezett az első , de azon már kb az ezredforduló elején aktívan dolgozhattak ) -
S e t h
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Izzadságszagúan erőltetett, hogy hahó, itt a válasz a marvelnek, csak éppen ez a reakció kizárólag Gunn stílusjegyeire alapoz, ami egy idő után önismétlő.
Batman fog majd fingani? -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Én nem láttam nyomát, CC-nél még a Hoppers bödön van kint.
-
Emunem
őstag
válasz
markknight
üzenetére
mondjuk mintha tendencia lenne, hogy nem tud 2 óra alatt lemenni egy film se.
-
totron
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Volt ennek egy újdonsága, a játékidő közepén közönséget pipilni kiengedős jelenségnek. Ám akkor még nem volt streaming és elsőre megélni is más a hosszúságot. Ma a többedik ilyen lehetőség, meglehetősen nagy alapzaj mellett. A számok majd beszélnek. Majd maximum nem veszi magára, ha nem streamingje.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
markknight
üzenetére
de James Cameron nem "mai" filmkészítő - inkább az önelégültség és mert megteheti miatt van nála ilyen rétestészta
moziban mindegyik Avatar filmet szerettem, de itthon egyiket sem tudtam újrázni, pedig próbáltam -
válasz
markknight
üzenetére
R.I.P.
-
Cs1csó
titán
válasz
markknight
üzenetére
Helen Hunt a 2019-es "I see you" c. filmben iszonyat lárvaarcú kellett egy kis idő mire leesett hogy ki ő.
És ez 6 éves film, akkor még csak 55-56 éves volt (amikor forgott a film) Bár lehet nem csak műtét hanem iszonyt sok botox kevés folyadek és ez lett az eredmény. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
Uhh tényleg ő is. Pedig bomba nő volt akkoriban.
-
Cs1csó
titán
válasz
markknight
üzenetére
Helló, az "extended" változatot is láttad már belőle?
(nyilván a bővített jelenetek alatt felirat van)Mortiana-ának van több jelenete, és van egy hosszabb jelenet a bárókkal. -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Meg amúgy mindenhol, csak valahogy utólag felértékelik az emberek, mert olyan szar lett minden folytatás. Majd 20 év múlva a következő Superman iterációnál meg ez a 2025-ös lesz a referenciapont és az új lesz a szar.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Ezért se állj bele szerintem ebbe. Mindenkinek van egy fixa ideája a 90 éves karakterről, milyennek kell lennie ennek a karakternek és a filmjének, aztán ha eltér akkor az már rossz. Az pl. elég sokatmondó, hogy a Man of Steel ennyiszer előkerül, ami azért rohadt messze van egy jó Superman ábrázolástól.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
Persze de most itt a jelen műalkotás volt a téma. Arról pedig szerintem jól összeszedte a gondolatokat.
El kell fogadni hogy ez egy Gunn által megálmodott valósága Supermannek. -
DudeHUN
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nem értek egyet. Számtalan jó Superman történet van és szvsz a karaktere is fontos erkölcsi tartalmommal bír. Főleg manapság.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
markknight
üzenetére
A folytatás (DCEU) az teljesen középszerű lett szerintem is, a BvS-ben egyedül kb. Batman tezszett, mint karakter.
A Man os steel-t én önmagában nézem, mikor ahhoz hasonlítom a mostanit. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
markknight
üzenetére
BvS az már másik film, ott tényleg sok mindent túl toltak (nem vagyok Snyder fan).
A szülei azért fontosak, mert a karakter motivációja onnan ered. Pl. a man of steel-ben Jor El elég sokat ad ahhoz, hogy Clark az a hős legyen, aki. Itt meg a film elején szerepel is, hogy itt is a szülei üzenete adja a motivációt, a késztetést a jóra, ehhez képest, amikor kiderül, hogy az egész hamis, mi marad helyette? A kansasi gyermeki emlékek, ami engem nem igazán győzött meg, de ez ezek szerint inkább egyéni probléma 
-
válasz
markknight
üzenetére
Egyetértek, nyilván itt 2 merőben különböző értelmezése van Superman -nek, nem volt rossz a Caville féle de arra tisztán emlékszem, hogy nem tetszett annyira mint Gunn -é.
-
gerii
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Közben már megoldódott, bár hogy minek van ennyi előfizetésem, azt már nem is tudom...
-
Cs1csó
titán
válasz
markknight
üzenetére
Egyetértek.
Szerintem a helyes hogy elmondja nem ismerte az üzenet második felét, de Ő más, mint a szülei, akik ugye a Kriptonon éltek-haltak, ő már a föld gyermeke is, és ő nem akarja se leigázni, se uralkodni a földön. Ennyi. -
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Illetve egy bakit is kiszúrtam:
Amikor a robothoz lehajol, akkor nincs rajta a pelenka
Aztán feláll és újra lesz.radi8tor
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
Ezt az nfo-ból vettem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
[link] Apple TV és Google Play (nem EU)
-
Juhaszatti
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Amazon Prime ha minden igaz. Jön az új Pacemaker évad, és ezért feldobták, hogy minél többen meg tudják nézni előtte. Elvileg Apple TV-n is van/lesz rövidesen
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
Sok undormány filmet láttam életemben de ez The Substance köröket ver mindenre.
Oh my sweet summer child
. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
De a táncolós résznél azért nem voltál rosszul!
-
válasz
markknight
üzenetére
Izé... nem lehet, hogy van, akinek erősebb a gyomra, és tetszett neki a film?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Vasember az volt akkoriban. Az egyik producer mondta valamelyik bts anyagban talán, hogy nem tudtak írót vadászni hozzá, mert nem ismerte senki a karaktert és nem kapcsolódott az akkori Marvel filmekhez.
-
.LnB
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ez a Creature Commandos ez tisztára Suicide Squad, ami meg házon belül ott van. (Ráadásul ugye Gunn rendezett Suicide Squad és Guardians of the Galaxy filmeket is.) De egyiket sem tenném a Galaxis őrzői mellé. Képregény fronton nem tudom, hogy ez a Suicide Squad mit tud felmutatni, de filmek terén simán megette a Guardians. Utóbbiban sokkal érdekesebbek a karakterek és a cselekmény.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
Azzal már nem vitatkozom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
10/10 nem lehet semelyik Batman film
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Ezért lesz ez tökéletes lehetőség, hogy végre ne csak Batman, Superman, Wonder Woman hármasról szóljon a mainline DC a képregényeken túl, mint eddig, jól teszik, ha kicsit parkolópályára rakják a denevért. Lobo casting visszajelzésein látszott pl. hogy az emberek várják ezeket az izgibb karaktereket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Sehogy, nem egy világ. Nem akarják reprodukálni az MCU-t szerencsére, sokkal szélesebb közönséget meg tudnak majd szólítani ezzel a DCU-Elseworlds felosztással. Amit jelenleg tudni lehet a projektjeikről az biztató, a Supergirl, Clayface filmek is jó kezekben vannak, Creature Commandos elég fasza volt, jön a Peacemaker S2 idén, Lanterns jövőre, az Elseworlds címke alatt meg lesz Batman 2, Pingvin új évad és ha igazak a pletykák új Constantine film több más mellett.
-
cyberkind
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Az egy dolog, nonstop Pattinson korára meg az eltöltött idejére megy a sírás, holott pontsan vele lehetne még tervezni vagy 10 évre (ha ő is benne van), és akkor megkaphatnánk kb 10 év múlva az igazi Batman v Superman-t, de ez csak egy szép álom.
(Gézánk 43-44 volt a premierkor, és olyan 41-42 a film készültekor)
-
Juhaszatti
addikt
válasz
markknight
üzenetére
2025 eddigi legerősebb nyitánya. Az eddigiek alapján kb 600-700 millió dollárra taksálják a végét.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Ok, látom 217 miska a global
-
cyberkind
félisten
válasz
markknight
üzenetére
225 a zinternet szerint.
-
stellaz
veterán
válasz
markknight
üzenetére
A végén igen, de addig azért helyre tették rendesen. A csaj pl ugyanúgy tudott repülni a kis hajtóművel, túlélte a világűrt, a becsapódást, stb. -
DudeHUN
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Jelenetből annál több. Krypto, Lex talpnyalói,
, Zöld Lámpás, a Daily Planet szerkesztősége (ők máshol is erre hivatottak, de a többivel együtt sok volt),a komikus szál Jimmyvel , stb?Lois ahogy vezeti Mr. Terrific gépét, Supergirl -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Nekem a játékossága tetszett nagyon, végre egy látványfilm, ami audiovizuálisan tömve van jobbnál-jobb megoldásokkal, kezdve az első jelenettel,
. Nem világmegváltó ötletek, még csak nem is újdonságok, de felüdülés egy olyan időszakban, mikor minden szuperhősfilm azon a sztenderdizált pályán mozog, hogy ő legyen az új Vasember vagy Bosszúállók.mikor repülés közben az S-pajzs lesz a főcím, a Mr. Terrific vs. egész tábor harcon át egészen az olyan leheletfinom apróságokig, hogy a kamera lemarad Supermantől repülés közben, ezzel érzékeltetve a sebességet az agyonhasznált lassítás helyett
Meg végre egy képregényfilm, ami a címszereplőről szól inkább és nem a civil alteregójáról.
Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen. -
myckey
veterán
válasz
markknight
üzenetére
legnagyobb forma, haggyadbékében !
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Pedig a vászon mérete nem keveset számít, ahogy a tér sem, amiben a hangot érzékeljük (pláne annyi hangfalból, ami egy moziban van).
Olyan ez, mint a koncertek. Lehet, hogy losless forrást hallgatni valami drága otthoni rendszeren vagy fejhallgatón szintetikusan jobb hangminőséget ad, de a hangnak és hangkeltőknek kell a tér, ezért adnak olyan durva jó élményt a koncertek.
-
tibbike01
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Dűne 2, Westend CC nagyterem -> annyira fos a kép és hangminőség, hogy mikor kijöttem a moziból meg kellett néznem a trailert a telefonomon, hogy rájöjjek mennyire jó is lehetett volna a képi világ Oled-HDR vagy akár Dolby Visionben.
Aki Oled TV-hez szokott kerülje a CC-ket.Egyszerűen ez a 15éves mozi technika már nem képes leképezni a mai filmeket...szomorú.
-
myckey
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Én rendszeresen " üres " termekben nézem a filmeket, és jóval nagyobb élmény, mint itthon. Látványfilmek esetében hatványozottan igaz.
Odahaza minőségi " cuccost " lehet építeni, ezt aláírom. -
paatrick
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Lucy kezet foghat a Csúcshatással, az is teljesen hülyének nézte a nézőt, ahhoz képest viszont hány ember bevette mindkettőt
-
mephi666
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
quiet place2
mondjuk nálam pl a platform is eléggé kérdéses... maga nemében krvajó film, de scifinek én nem nevezném... -
myckey
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Nem igaz...
-
j0k3r!
őstag
válasz
markknight
üzenetére
"Szépen össze volt rakva, szó se róla és az is igaz, hogy az elmúlt 10 év legjobb scifije, hiszen 10 éve kb nem kaptunk semmi értékelhetőt."
Szerintem volt azért pár jó scifi az elmúlt 10 évben is, pl.: Arrival, Ex Machina, Predestination, Annihilation
-
Yodamest
veterán
válasz
markknight
üzenetére
X-Menből az Elsők, Eljövendő múlt, de számomra még az Apokalipszis is abszolút 10/10 élmény. Nagyon ritkán nézek újra filmeket, de ezeket már többször láttam, nálam a definitív élmény és katarzis megtestesítői, olyan felemelő jelenetekkel, amiktől tényleg kiráz a hideg.
-
myckey
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Nem igazán kötött le mindegyik, aztán meg már sok lett belőle, érdektelenné vált a számomra.
Jackman rozsomákot én is jobban preferálom, ott azért teljesen más amit előad. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
"Annyi Wolverinet láttunk már az évek alatt"
Hét éve nem láttunk Wolverine-t
(max archiv felvételeken) 
-
myckey
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Engem az X filmek nem nagyon fogtak meg, kivéve a kettő, az a mai napig jó.
Ellenben a többi , ahol Rozsomák van főszerepben... Őt nagyon kedvelem, sokat dob rajta Jackman és maga a comic karakter. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
van film ami egyszeruen csak vasznon / megfelelo setupon futja ki magat. meg persze van olyan film is, amin a vaszon kb csak ront, de minimum nem segit.
pl Tenetnek nagyon kellett a ter, hogy kifussa magat, Interstellarhoz meg kell, hogy valamennyire precizen subsonic szintig menjen a hang. egy fules sose fog erezheto 20Hzt produkalni (mivel azt az ember mar inkabb csak erzi, mint hallja), a soundtrackje pedig lemegy addig es az elmeny resze, ahogy esik szet az urhajo par jelentben.
ugyanugy pl vedd a Mad Max Fury Roadot vagy pl a Blade Runner 2049et, egy gyenge kijelzon nem lesz szinorgia, ami kb agyoncsapja az elmenyt. ott a La La Land, a Babylon, az Everything Everywhere All At Once. Reszletek miatt nem feltetlenul (csak) latvanyos filmeknel kell a ter, pl ott a Drive My Car vagy a Decision to Leave.
-
Elemental
addikt
válasz
markknight
üzenetére
a virágbolton figyeltem meg
Mert ami ingyen van, azt már nem becsüli az ember.
Amiért meg pénzt ad, annak az eszmei értéke is megnő. -
paatrick
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nálam máshogy nem is lehet, Bosszúállók: Végjáték óta nem voltam moziban, azt azon is tapsoltak meg kurjongattak a külföldi diákok
Szóval már csak itthon nézek filmet, ehhez meg meg kell várni míg kijön, de addig kerülöm a spoilereket ahogy lehet. Annyi minden más van amivel elfoglaljam magam vagy nézzek hogy fel se tűnik hogy a többség 3 hónapja látta a filmet én meg csak most
Na jó az új Alienre lehet elrángat az egyik barátnőm.
-
myckey
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Győzike a mai napig jó, CGI is perfekt, állja az idő vasfogát...
-
myckey
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ezért kell fáradtan beülni mindig, aztán otthon nézheted újra.

Mondjuk az Oppenheimer végig lekötött, csodálkoztam is magamon. Lehet mert nem egy buta film ( finoman szólva ), az olyat pedig szeretem.
Fekete Párduc 2 nem volt még, egyre sem emlékszem ( csak kicsit ) .Gbors
Te tudod
De számos más színész is volt még Nicholson mellett a sorban, ők kevésbé őrültek, alapjáraton is.
Egyébként nekem mindegy honnan nézzük a mivoltát a filmnek, és a változatások sem érdeklnek King könyvéhez képest.
Az egész jó, ahogy van
-
bitblueduck
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Annak ellenére, hogy a Villeneuve féle Dűne 1-2 teljesen jó filmek (főleg ha valaki a könyvet/könyveket is olvasta), azért vannak bajok is.
Szerintem ha lenne egy 5 órás változat akkor sem lennénk sokkal előrébb. Eltelik egy csomó idő, de nagyon kevés dolgot ad át. Mint amikor valaki fossa a szót 2 percen keresztül miközben ugyanazt ellehetne mondani egy fél mondatban.
Ott van például a Gyűrűk Ura, sokkal több mindent elmond egységnyi idő alatt, mégis látváyos, van benne akció, meg minden más. -
WayneGace
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem meg az volt fura. hogy miért úgy lett vége, hogy
Chani szúrós tekintettel néz a sivatagban. -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Nem maradt ki semmi, az egy classic fejlődés montázs lett volna (lásd: Rocky training), csak szarul.

-
PuMbA
titán
válasz
markknight
üzenetére
Azt senki se érti, mert a jelenet nem lett befejezve
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- E-roller topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- Intel Core i7-7700 (4 mag / 8 szál, 3.6 - 4.2 GHz, LGA1151)
- L13 Yoga Gen3 2-in-1 13.3" FHD+ IPS kihajth érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S24 fekete, 8 / 256GB - SM-S921B/DS
- Gamer PC eladó: RTX 3060 12GB 32GB RAM i5-12400F
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Varang karaktere húzta fel nálam kicsit ( a vége után néztem egy stáblistát és mosolyogtam is rajta Oona Chaplint kb a trónok harca óta kedvelem )
20-25 év alatt jött a 3 rész . ( tudom 2009-ben érkezett az első , de azon már kb az ezredforduló elején aktívan dolgozhattak )

mondjuk nálam pl a platform is eléggé kérdéses... maga nemében krvajó film, de scifinek én nem nevezném...