Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
Az Avatár is lement végül, annyira nem volt ez olyan rossz mint vártam.
Az ezredesből viszont már elegem van, ő a sorozat Darth Vadere aki a végén majd vagy feláldozza magát vagy a jó oldalra áll. Most ilyen rakéta csapatosan eltűnt, hát sírtam. Ezt az ember vs naavi témát meg elengedhetné már Cameron. Vagy az lesz majd a nagy csattanó, hogy a tűz, vizi, jég meg még ki tudja milyen naavik ilyen gigászi harcot fognak vívni és az emberiség végül feladja? Vagy hova fut ez az egész? Kicsit Barátok Közt szagot érzek, végtelenbe lehet ezt így folytatni. Így visszaemlékezve, pontosan ugyanaz volt a vége az egésznek mint az előző résznek. Kicsit ilyen 120. halálcsillag feelingem is van, hogy nagyobb, több szereplő = jobb jelenetek. -
markknight
nagyúr
Nem volt rossz ez az új Mario, de az első jobban egyben volt. Fanok imádni fogják ezt is.
-
markknight
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szegény Supergirl úgy néz ki mint aki szét van drogozva, nem tudom komolyan venni. Mondjuk engem már fáraszt ez a James Gunnos stílus (a zene betétek, a mozgások, az idióta poénok), hiába nem ő rendezte. Távolról meg lehet mondani, hogy masszívan benne van a keze, sőt meg nem mondanám, hogy 1-2 jelenet nem egy új Galaxis Őrzőiból van. Majd jó lesz HBO Maxon mikor már tényleg nincs mit nézni.
-
markknight
nagyúr
Valaki tudja, hogy lesz-e Yoshi vödör Mario Galaxyhez? Gyereknek megmutattam, de már bánom.. (mi van ha nem)

-
markknight
nagyúr
válasz
arcitec
üzenetére
Ezt a 3 óra 17 perc játékidőt pofátlannak tartom. Azért ez nem kevés és tekintve a film mondanivalóját nem is tartom indokoltnak. Mintha a mai filmkészítők elfelejtették volna, hogy miként kell normálisan megvágni egy filmet, vagy csak billegnek a sorozat és a mini-sorozat formátumon, passz. Majd 3 nap alatt megnézem

-
markknight
nagyúr
Hogy repül az idő..
-
markknight
nagyúr
Meghalt Chuck Norris

-
markknight
nagyúr
-
markknight
nagyúr
Megnéztem ezt az új Mandalóri és Grogu csodálatos kalandjai teasernek nem mondható akármit.. 0:28-nál látszik, hogy a volume technológia előtt ülnek és monitoron nézik a hátasokat, a következő kép meg full CGI.. Én kajak nem értem, hogy miért kellett most erre milliókat elpufogtatni a Super bowl alkalmából. A Star Warsnak soha nem volt szükséges ekkora reklám, ennek a semmitmondó vacaknak meg semmi értelme.
Milyen érzelmet kellett volna, hogy kiváltson belőlem ez a pár másodperc? Botrány, tényleg nem találok szavakat, hogy már évek óta nem kapunk egy normális SW tartalmat, erre ilyen hülyeségekre verik el a lóvét
A lucasfilm marketing osztályának maradt egy raklap pénze, mert egész évben semmit nem csináltak, aztán itt verték el.. gondolom én. -
markknight
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Nekem a Costneres az pont azért tetszik, mert nem szeretne komolyabbnak mutatkozni annál mint ami. Hordozza a trashre jellemző dolgokat és a kornak megfelelő humort. A zene meg a nosztalgia miatt nekem kedvenc Robin Hood filmem, ráadásul az eredeti magyar szinkron (Szakácsi Sándor) is sokat ad hozzá, nem is vagyok hajlandó angolul megnézni

-
markknight
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Teljesen érthető Lois hozzáállása. Olyan szituációban van, amiben mi még soha nem voltunk és nem is leszünk, mivel nem Superman meg Supergirl a pasink, csajunk. Más idegek dolgoznak ilyenkor egy emberbe, ráadásul ez már ilyen szőrszálhasogatás amibe belekötnek emberek. Az meg ugye más kérdés, hogy maga a karakter nagyon pocsék ebben a filmben is, leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy idegesítő.
Kedvencem, hogy miért nem látta Superman Ultraman arcát mikor röntgenlátása van. -
markknight
nagyúr
Most néztem, hogy egyes jelenetekben kopasz volt Superman a hajat meg CGI-al rakták rá

-
markknight
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen, igazad van. Nekem csak az a fura, hogy most a Superman kapcsán olyan dolgokba kötnek bele az emberek, amit ha más karakterrel játszana el más stúdió, akkor például semmi problémánk nem lenne vele. Ez igaz például Nolan Jokerére, a Marveles Pókemberre stb. Nem igazán tudunk manapság objektíven tekinteni semmire.
-
markknight
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez a komment egy erősen szubjektív képzelgés és semmi köze ahhoz, hogy a film miért rossz. Egyáltalán nem kell a kánonhoz hűnek lennie a tartalomnak. Olyan dolgokba köt bele ez a komment, amit bármelyik szuperhős mozinál megtehetnék. Komolyan, kit érdekel, hogy a kánon szerint mikor voltak metahumánok?
Egyébként ezzel a logikával a bosszúállókat is szét lehet ám verni, hogy például Thor miért nem a fejét célozta Thanosnak? Miért nem állították le Starlordot mikor a kesztyűt le tudták volna húzni róla? [ Módosította: radi8tor ]
-
markknight
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Sajnos az van, hogy Superman egy "gagyi" karakter. Ezt lehet vitatni és lehet képregényekkel, meg külön storyline-okkal példálózni, de csak akkor lehet belőle értékelhetőt készíteni, ha kivetkőztetjük önmagából.
Az Acélemberben volt egy ilyen vonal és azt gondolom, hogy ezért is működött jobban. Viszont a vége átment Dragon Ball-ba, mert ott sem tudtak olyan feszültséget teremteni mint mondjuk a Sötét Lovagba ahol az a legnagyobb dilemma, hogy városlakók robbanjanak vagy a rabok. Bármelyik Supermant nézem, legyen az a Reeve-es vagy a Routh-os, mozifilm vagy sorozat, az egész lényét átlengi ez az egyszerűség. Olyan alap dolgok vannak meghúzva, ami lehetetlenné teszi, hogy például egy Invincible típusú valóban remek szuperhős tartalmat gyártsanak belőle.
-
markknight
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Itt mondjuk most meghazudtolom picit magam, mert 2013-ban nekem az Acélember sokkal jobban tetszett mint a Gunn-os most. Igaz eltelt 12 év, nekem is más a felfogásom ezekről a hősökről. Főleg Zimmer bácsi zenéjével, éltem nagyon. Csak aztán amerre elmoccant az egész, megutáltam az egészet

-
markknight
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Van benne valami amit mondasz.
Mondjuk én úgy értelmeztem, hogy ennek az az üzenete, hogy mindegy minek szántak a szüleid, az határoz meg ahogy te döntesz. Ezt az öreg Kent ugye kis is fejti és nekem ez a része is nagyon tetszett. Látszik az öregen a csalódottság, hogy a fia (mégha nem is az igazi) a régi halott szüleinek akart megfelelni, ami feltehetően marhára nem tetszett neki, de kifejti, hogy szerinte eszközöket kell adni a gyerekeknek és hahó, én is itt vagyok és én biza büszke vagyok rád fiam, minket jól elfelejtettél 
A Man of Steelben is volt hasonló mikor Clark nagy boldogan megy haza, hogy megtalálta a szüleit, mama kent meg sír, hogy mi lesz vele. Az a jelenet is jó volt egyébként, mert Supi amúgy hajlamos Kentékről úgymond megfeledkezni, holott mindent tőlük kapott. -
markknight
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Abban is voltak hülyeségek, de el tudott vonatkoztatni attól, hogy superman tulajdonképpen egy isteni erővel bíró kansasi parasztgyerek.
Mondjuk az Acélember utolsó jelenetében még ki is emeli a származását, hogy ő csak egy átlagos kansasi srác, szóval nem igazán tudtak elvonatkoztatni tőle. Vagy nem tudom itt mire gondolsz.
Én speciel örülök ennek a lazább hangvételnek, mert bárhogy erőlködnek egy piros köpennyel repkedő csávó köré nevetséges bármiféle drámát építeni. Ezt a nézők is tudják, egyszerűen nem lehet komolyan venni. Másrészt meg a Cavillesnél nekem már nagyon túl volt tolva ez az öngyilkos hajlam. Ebben a filmben ott a kutya, a barátai, rögtön Lois, a szülei, csóró Cavillnek mi volt? A bánatos arc és a folyamatos stressz. Rettentő fárasztó volt már a BvS-ben a szenvedése, amit a Justice League még tovább fokozott.Egyébként Supermanből nem lehet Sötét Lovagot csinálni, az egész karakter egy paródia, szerintem ehhez mérten kell őt értékelni. Legalább Gunn húzott egy váratlant és még ennek tetejében rommá is nerfelte, aztán nem tűnt olyan elpusztíthatatlannak mint amilyennek le van festve más médiában.
A szüleiről pedig annyit, hogy
A Telltales Batman is előhúzott egy ilyet, hogy Batman szülei gengszterek voltak és jól is állt a játéknak. Itt is örülök ennek a változtatásnak, mert megmondom frankón a sok Smallville, mese meg Superman filmek után, nekem már a könyökömön jön ki ez a mézes-mázas madzag, hogy "Jaj egyetlen drága kincsem, apa szeme fénye, fiam Kal-El, olyan szíved van, hogy te leszel a bolygónak a vezetője, meg példát mutatsz majd mindenkinek, de kis édibédi babóca" - Röhej az egész, természetesen, hogy nem csicskásnak küldik saját fiúkat ide
-
markknight
nagyúr
válasz
gerii
üzenetére
Prime Video-n tudod megvásárolni. Ott ugyanúgy lehet venni filmet mint náluk Apple TV-n, csak magyarországon ez nem működik.
Szóval ha van VPN-ed vagy USA-ban élsz, akkor meg tudod vásárolni magyar szinkronosan a cuccot, de ha magyarországon élsz, akkor még a filmet sem éred el sehol.
Rohadt dühítő, ez pontosan ugyanaz a kategória mikor a Magyar Népmesék fent van amazonon, de nem tudod megnézni, ellenben ha USA fiókod van, akkor Hungarian Folk Tales néven eléred angol szinkronnal
Nevetségesek ezek a szabályozások a filmekre, utána meg sírnak, rínak a stúdiók, hogy hát a streaming nem éri meg, moziba nem járnak az emberek, jaj mi lesz velünk. Vicc kategória de tényleg. Nagyon felhúzott most, mert a Supermant megvettem volna ma, de ha nem kell a Warnernek az a 3900 forint, akkor nem kell. Úgy tűnik ilyen jól állnak anyagilag, hogy megtehetik h lesz@rják, már bocsánat. -
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Illetve egy bakit is kiszúrtam:
Amikor a robothoz lehajol, akkor nincs rajta a pelenka
Aztán feláll és újra lesz.radi8tor
-
markknight
nagyúr
Újranézvén a Supermant egy dolog van az egész filmben ami rettentő béna és egyszerűen ki kéne vágni az egész filmből.
Ez pedig az a jelenetsor amikor bemutatják, hogy mit mondtak igazából a szülei. Ahogy az emberek ellene fordulnak, hirtelen mindenki elkezd sírni, anyuka elrángatja onnan a gyereket, hogy "-Gyere onnan" meg aztán Lex bizonygatja, hogy 20 darab nyelvész meg 30 darab igazságügyi szakértő is azt mondja, hogy eredeti a felvétel
Hab a tortán az ezt követő rész, amikor Superman mondja, hogy hát a felvétel eleje az igaz, de utána többi már kamu lehet vagy nem tudja, aztán Terrific megszólal, hogy "-Az kizárt Clark, az IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐ!! nem mondaná azt, hogy igaz ha nem" - Fú gyerekek, übergáz. És az a furi, hogy ez Gunnon meg mindenkin átment. Erőtlen, béna, egyszerűen szarul van megírva, tálalva. -
markknight
nagyúr
Láttam fent van a Superman a virágboltban, de egyszerűen én sehol nem látom se megvásárolhatónak, se nézhetőnek. Mégis, honnan szedték ezek szinkronnal együtt? Se az Apple-nél nincs, Rakutenen sem, se YouTube-on.
-
markknight
nagyúr
Sok undormány filmet láttam életemben de ez The Substance köröket ver mindenre. Komolyan mondom, rosszul voltam már a film végére
Ilyen nem tudom, talán gyerekkoromban volt utoljára.Ami tetszett benne, hogy maga az ötlet kreatív és pazar munkával mutatták be a fiatalságot Margaret Qualley-n. A különböző lassítások, ahogy egy-egy testrészére fókuszál a kamera, tényleg ez telitalálat. Ám ezen az eyecandyn kívül sok érdeme nincs több és én nem is értem Demi Moore miért adta a nevét egy ilyen filmhez. 6/10 nálam és bánom, hogy egyáltalán megnéztem.
UI: Ez a 89% a rottenen meg vicc.. Ezeknek a "kritikusoknak" nulla érzékük van manapság mindenhez, csak a seggnyalás megy pár premier előtti ingyen jegyért. IMDB már sok esetben relevánsabb mint ők (pl Black Panther 2)
-
markknight
nagyúr
Pedig az Etele az ami jobban megy + Arena IMAX része. Az összes többinél csak vegetálás van és premier előtti utolsó órákban is kényelmesen oda ülsz ahová akarsz. Ha szombaton nézel egy szerdán bemutatott filmet akkor meg még az is előfordulhat, hogy másodmagaddal vagy egyedül nézed főleg ha délelőtt mész.
Meg azért legyünk őszinték, idehaza a mozis kultúra (legalábbis pesten biztosan) már a béka segge alatt van. Nyomják a telefont maximum fényerőn, beszélgetnek és percekig csörögnek-zörögnek valami szarral. Én nagyon nem akarok ezért 3 ezret fizetni mikor már az otthoni technika fényévekre van ezektől a poros vásznaktól. A No Way Home óta most voltam először moziban a Supermanen. Pedig régen azért heti szinten jártam.
És a Supermant is sikerült elcseszniük, mert a képarány a Dunában el volt csúszva, az intro szöveg tetejét el sem lehetett olvasni és voltak jelenetek ahol meg kilógott pár szereplő fejének a teteje.. Szerencsére mikor Kaijuval harcolt akkor észrevették és a javítás azt eredményezte, hogy 3-4 másodpercig nem volt kép csak hang..
-
markknight
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Jézusom mi volt ez.. Már mikor Kitana előveszi a legyezőket, már az is elég természetellenes, de Baraka is olyan mintha egy fanfilmből lépett volna elő. A poszterek pedig egyenesen botrányosan néznek ki. Én most nem tudom eldönteni, hogy ezeknek nincs szemük, vagy nem érdekli őket, vagy valamelyik nyári melós diák készítette, de egyszerűen szavak nincsenek rá: https://deadline.com/gallery/mortal-kombat-2-movie-posters-characters/kombat2_vert_character_kitana_2764x4096_dom/

-
markknight
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azért Vasember, Kapitány és Thor marhára nem B listás karakterek. A Creature Commandos meg nyilván azért lett behozva, mert szerettek volna egy DC-s Galaxis Őrzőit. Illetve a Marvelnél volt egy erős kényszer is, mivel a nagyobb karaktereket szépen eladogatták, így azzal kellett főzni ami van.
-
markknight
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Azért a 2022-tes Batman elég jól össze volt rakva, egyetlen dolog ami nem tetszett, hogy túl hosszú volt. Amúgy 10/10 nekem, főleg Bale után, pedig őt is nagyon szerettem mint Batman.
Bad Pritt: Lehet, de már a Commandosban is volt Batman cameo és a közönség pontosan erre kíváncsi, mert azért lássuk be a DC-nek két nagyon ütős karaktere van és az Batman és Superman. Az elmúlt évtizedben pedig Nolan és az Arkham játékok különösen tettek róla, hogy ezt így is gondoljuk. Lehet itt Zöld Lámpás, Clayface, Pingvin új évada is, mindenki a "kánon" Batmant várja, ebben biztos lehetsz.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Ok, látom 217 miska a global
-
markknight
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
+ marketing költség, amin most nem fukarkodtak. Jelenleg meg 122 milliónál járunk (ez kisebb mint a 225), ebből még ki kell vonni a mozik jutalékát és máris nem olyan rózsás a helyzet. A kövi hét kritikus lesz. Ha 1 hónap múlva a profit nem lesz elégséges, akkor az egész vállalatra megy majd a darabolás aztán eladás stb.
-
markknight
nagyúr
válasz
DudeHUN
üzenetére
Azért bőven hülyéskednek a való életben is annyit egymással az emberek, hogy azt tudjam mondani rá, hogy ez okés. Egy Galaxis Őrzői fricskára nem lettem volna nyitott, meg már a trailerek alapján köpködtem a filmet de végül tudott mértékletességet tanúsítani Gunn. Persze, ízlések és pofonok. De azt gondolom nem kell mindenkinek egy karót nyelt közhelydurrantónak lennie, hogy komolyan vegyük.
-
markknight
nagyúr
Jó alap ez a mostani Superman, 10-ből egy olyan 7 és 8 közé lőném be. Abszolút szórakoztató, nincsenek a poénok túltolva, kellemes film. Kíváncsian várom a többit.
-
markknight
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Ilyen unottan veszi a csizmát
-hjaaj, megint menthetem meg a világot
háttérben szól valami hasonló: [link]Kb 1 ütéssel leveri ezt a nagy jellyfisht, mert már ez az UFO a 43958 ilyen hasonló, és már nagyon unja.
Közönség meg nevet, hogy milyen kis vicces jelenetet láttak.
Klasszik Gunn...
-
markknight
nagyúr
válasz
eeXaa
üzenetére
Ezek annyira nem is tudom.. méltatlan, idegesítő kommentek, hogy ezen kívül inkább nem is írok mást. Vitát szeretnél generálni vagy az egódat akarod építeni, hogy te vagy Nostradamus vagy mi a célja? Te ilyen jó vagy, megmondod a filmiparnak mi a jó, mi a rossz.. Köszi

-
markknight
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Tényleg jó film, viszont rettentően beteg.
Amúgy mi volt az a buborék amit mindig Dafoe mindig ereget?
-
markknight
nagyúr
válasz
tibbike01
üzenetére
Westendbe járok én is és a Duna Plázába. Mondjuk a 3D-t (nem tudom van-e még) is pont azért engedtem el, mert egy mosott fakó képet nyomtak az ember arcába. Akárhogy számolom, szorzok, osztok, azért a méreten kívül egy otthoni setup sokkal előnyösebb, sőt egy drágább TV-vel is előrébb vagy.
-
markknight
nagyúr
válasz
myckey
üzenetére
Én pont fordított véleményen vagyok, szerintem az otthoni technikák már-már sokkal jobbak mint a mozisok, még ha nem is olyan nagy maga a "vászon". Ráadásul nem kell a cuppogást, telefonozást sem eltűrni. Legutóbb pl úgy kellett végignézni egy filmet, hogy fent valaki valszeg belepiszkált a vászonba és azon a ponton nem volt por rajta, ott világosabb volt a kép. Hát köszi, 2k-ért inkább kihagyom ezt az élményt. Fűteni is lusták, sorozatban meg lehet fagyni télen a budapesti mozikban.
-
markknight
nagyúr
-
-
markknight
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Felesleges vonalzónak lenni, manapság már mindenki érzelemből pontoz, aztán ebből jön a nagy egész ami sehogy nem állja meg a helyét. Én IMDb értékelést nem is nézek, se rottent, megnézem filmet és akkor elképzelem magamban, hogy szerintem mennyi volt az adott film és így adom le az értékelést. (persze ha előtte nem tolták bele az arcomba, sajnos ez a ritka, mert szeretnek a marketingesek promókat csinálni, hogy no 1 movie of the world és stb hazugságok) Szigorúan várok pár napot még ülepedik a cucc, soha nem szabad azonnal ratinget tolni.
Ha neked ez nem 8.7, akkor nem annyi. Szerintem sem annyi. Én egy kellemes 7 pontot adtam rá, ennyi. A twitter idiótái közül voltak sokan akik 3x 4x nézték a filmet, de azt inkább annak tudom be, hogy valamelyik szereplőbe "szerelmesek voltak" mintsem a film sikerének könyvelem el. Szépen össze volt rakva, szó se róla és az is igaz, hogy az elmúlt 10 év legjobb scifije, hiszen 10 éve kb nem kaptunk semmi értékelhetőt.
-
markknight
nagyúr
válasz
myckey
üzenetére
Ízlés igazából, nekem mindegyik X-men film tetszik valamiért, kivétel amelyikben a fiatal Jean Grey meg Küklopsz van. Wolverine-t sosem kedveltem különösebben, mert maga a karakter egy bunkó paraszt
Persze a Hugh Jackman féle Rozsomákot én is szeretem, de képregényest, rajzfilmest ki nem állhatom és nagyon örülök, hogy az X-men 97-ben más karaktereken van a hangsúly.oriic: Érted, hogy értem

-
markknight
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amúgy érdekes ám ez a téma. Ameddig moziban mennek mindenki élvezkedik, jönnek kritikák, melyek az égig emelik az adott filmet. Jön a digital release és konkrétan mindenkinek baja van vele. Ezt a virágbolton figyeltem meg először, de ebben a fórumban is jelen van. Vagy ahogy telik az idő 1-2 hónap múlva, az adott sorozat már valahogy megromlik, szar lesz, mindenki mossa kezeit, hogy valaha jót mondott róla

-
markknight
nagyúr
-
markknight
nagyúr
Érdekes volt ez a Rebel Moon.. Inkább nem is pontoznám, mert ez a film olyan mint egy az égen lefotózott repülőgép. 10 év múlva majd jön Snyder bácsi (Clown) és majd jól megmondja, hogy szeretné befejezni, átalakítani, újraformálni, mivel a gonosz stúdió, meg hát a lehetőségek ezt akkor nem biztosították
Aztán 4:3 meg fekete-fehér üzemmód, 8 órás dögunalom és a többi. Nagyon beteg a csóka, remélem hamar kikopik Hollywoodból.Már a Justice League-en is feküdtem, mikor az első 6 perc kb csak arról szólt, hogy Superman kiabálása végigmegy a vizen, füvön, mindenhol

És az egészben az szomorít el, mint a szar filmek többségénél, hogy nem volt vezető pozícióban egy olyan ember aki azt mondja, hogy -GYEREKEK, EZ SZAR!
-
markknight
nagyúr
válasz
bitblueduck
üzenetére
Haver is mondta, hogy igazából ilyen 2 év eltelik a könyvben, de itt kb minden mintha 1 hét alatt történne. Amúgy jó film volt, de rettentően fel volt hypeolva. Egy kellemes 8-as nálam.
-
markknight
nagyúr
Megnéztem a Dűne 2-t és lenne egy dolog amit nem értettem teljesen.
Mikor elküldik Pault, hogy menjen el a sivatagba oda-meg vissza, aztán pár percre rá jött egy vágás és már akcióznak és leszedik a harvestert. Ott valami kimaradt? Vagy csak nekem volt hiányérzetem?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest